tiistai 7. heinäkuuta 2015

Päivän meikki; viileä matta

Käytiin tiistaina hoitamassa vähän asioita ja taivas oli synkkä ja harmaa. Siitä inspiroituneena päätin tehdä synkän ja harmaan meikin itselleni, käyttäen viileitä sävyjä Kat von D:n shade & light eye paletista. Paletin teille jo esittelinkin jokunen hetki sitten, mutta yhtään meikkilookia sillä tehtynä ei jostain syystä ole blogiin vielä päätynyt, joten nyt on jo korkea aika. Yleensähän käytän lähinnä lämpimiä sävyjä, joten tämä viileillä meikkaaminen oli itsellekin kivaa vaihtelua ja lopputulos näytti omaan silmään ihan mukiinmenevältä.Huulimeikiksi valikoitui aivan ihana Essencen nude sarjan huulipuna '03 come naturally'. Sävy on yksistäänkin todella kaunis, mutta yhdistettynä Essencen rajauskynään '06 satin mauve' on lopputulos täydellisyyttä hipova viileän sävyinen lilahtava nude. Me likey! Näin tämän yhdistelmän joskus alkukesästä MeikkiBeibin instagramissa ja ihastuin niin, että oli pakko käydä kotiuttamassa nämä. 
Hinta-laatusuhde näissä on todella hyvä, huulipuna levittyy huulille kauniisti eikä ole kuivattava, pysyvyyskin on ainakin rajauksen kanssa melko hyvä!
Silmämeikin tein tosiaan sillä shade & light eye paletilla, käyttäen keskimmäisiä viileitä sävyjä (lazarus, saleos, shax, liberatus). Halusin melko neutraalin, mutta kuitenkin selkeästi viileän ja tummahkon silmämeikin. Tällä kun oli tarkoitus käydä mm. katsomassa hääpaikkaa, joten mitään mustaa smokey eyeta en lähtenyt tekemään. En myöskään halunnut tähän vahvoja rajauksia, vaan tein kevyen geelirajauksen, jonka häivyttelin mustalla luomivärillä pehmeämmäksi. En myöskään halunnut meikkiin yhtään shimmeriä, joten kulmaluun korostuskin on tehty mattaluomivärillä, vaikka yleensä tykkään käyttää hohtavia sävyjä kulmaluulla ja sisänurkassa. Toisinaan täysin mattameikki on paikallaan.
Mitä te piditte meikistä? Tykkäätkö itse viileistä vai lämpimistä sävyistä? Haluatko kenties nähdä lisää meikkejä tällä paletilla tehtynä/tutoriaalia? Jätä kommenttisi alas :).

Love, M

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

Maybelline baby skin instant pore eraser
Lumene arctic sun skin tone perfecto
Lumene CC cream
Lumene natural code shine & redness eliminator
Too Faced cocoa contour
NARSissist paletti, roman holiday blush & albatross highlight powder
benefit Hoola bronzer
Urban Decay naked skin weightless complete coverage concealer

Silmät:

Urban Decay primer potion
Kat von D shade & light eye palette
Rimmel gel eyeliner
Too Faced better than sex mascara
Makeup revolution kajal, black

Huulet:

Essence lipliner 06 satin mauve
Essence lipstick 03 come naturally

Kulmat:

Urban Decay the brow box, honey pot
Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade, chocolate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...