maanantai 6. heinäkuuta 2015

Meikkikokoelma // Primerit

Leppoisaa alkavaa viikkoa! Tänään seuraa jatkoa meikkikokoelmalleni ja kuten otsikostakin voi jo päätellä, esittelen teille tällä hetkellä kaapista löytyvät primerini. Primereita minulla ei ole niin kovin paljoa, viisi täysikokoista ja pari näytekokoa. En koe, että näissä olisi niin hirveästi eroja, että tarvitsisin useampia. Riittää kun on joku ihoa tasoittava ja ihohuokoisia peittävä ja joku heleyttävä. Välillä sitä kuitenkin törmää mielenkiintoisiin uutuuksiin tai kuulee kehuja jostain tietystä ja haluaa kokeilla juuri sitä. 


Säilytän primerit tuollaisessa punotussa pienessä korissa meikkilaatikossani, sieltä ne ovat aina kätevästi saatavilla ja helposti nähtävissä. Kori (kuten myös se, missä meikkivoiteet olivat) on muuten hankittu Ikeasta, jos jotakuta se kiinnostaa. Nämä ovat mielestäni tosi kivoja meikkien säilytykseen.


Too Faced Primed & Poreless skin smoothing face primer on tämän hetken suosikkini. Nimensä mukaisesti se tasoittaa ihoa ja häivyttää ihohuokosia antaen meikille tasaisen ja sileän pinnan. Pitää myös meikin paikallaan todella hyvin pitkänkin päivän.

theBalm Time Balm face primer on hyvin paljon samanlainen kuin Too Facedin, myöskin ihoa tasoittava ja ihohuokosia häivyttävä. Tässä on joku ominais"tuoksu" mistä en pidä yhtään, muuten tuote on oikein kelpo. Tuoksua ei onneksi huomaa enää meikin alta, ainoastaan primeria levittäessä. 

Maybelline Baby skin instant pore eraser on uusin tulokkaani ja samalla ainoa marketti primeri näistä tasoittavista. Tämä on uutuustuote, joka on tänä keväänä/kesänä rantautunut Suomeen ja olen kyllä tykännyt todella paljon. Käytän tätä arkimeikissä, kun en raaski käyttää kalliimpia ja tämä kyllä tasoittaa myös ihoa riittävästi ja auttaa häivyttämään ihohuokosia, jättää iholle silkkisen tunnun. Todellakin hintansa arvoinen ja paras marketti primeri mitä olen kokeillut.


benefit "That gal" brightening face primer tarttui mukaani Prahan Sephorasta. Tämä on nimensä mukaan kirkastava primeri, jättää iholle kauniin hehkun ja kuullon. Tuote on vaaleanpunaista putelista tullessaan, mutta ei jää kasvoille punoittavana. Tuoksu on myös aivan ihanan mansikkainen.

L'oréal Lumi Magique pure light primer on edellisen markettiversio. Ehkä jopa vielä enemmän kiiltoa ja hehkua tuova, tämä todella on valoa purkissa. Väriltään valkoista,  jättää iholle kirkkaan hehkun, joka näkyy kauniina meikkivoiteen alta. 


Laura Geller spackle hydrating moisturizing under make-up primer on aivan loistava kosteuttava primer. Tämä tuntuu aivan kosteusvoiteelta, mutta pitää meikin kauniina pitkään. Käytän tätä etenkin silloin kun ihoni on erityisen kuiva ja herkkä.

Dermalogica skinperfect primer on spf 30 suojakertoimen sisältävä tasoittava ja kirkastava pohjustaja. Häivyttää ihon juonteita ja tasoittaa kasvoja luoden meikille hyvän ja kestävän pohjan.


Mikä on sinun luotto primerisi?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...