perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kat von D Shade & light eye palette

Tänään perjantain kunniaksi halusin tulla esittelemään teille tämän hetken lempipalettini, jota ei ole blogissa vielä nähtykään! Kyseessä siis aivan loistava Kat von D Shade & light eye paletti, joka on maailmallakin suuressa suosiossa. Tämä oli myös ensimmäinen Kat von D tuotteeni (ja toistaiseksi ainoa). Rakastan tätä palettia, niin monipuolinen ja toimiva, pian tekin näette miksi!


Ensinnäkin tämä pakkaus. Paletti on todella jämäkkä ja laadukkaan tuntuinen, siinä on isohko peili sisäkannessa ja etukannen design on juurikin Kat von D:lle ominainen ja tykkään kyllä kovasti. Paksut kirjaimet ovat hieman koholla ja kiiltävät kun muuten paletti on täysin matta. 
Ja tältä se näyttää sisältä. Eikö olekin jotain niin kaunista? Paletti on siis täysin matta, mikä on aina hyvä juttu, sillä hyviä mattasävyjä on vaikea löytää ja niillä saa kuitenkin tehtyä mitä erilaisempia meikkejä. Tämä paletti on myös erittäin fiksusti suunniteltu. Siinä on kolme neljän luomivärin osiota. Jokaisessa osiossa on sävy luomen pohjalle, luomivakoon, varjostukseen ja korostukseen. Ensimmäisenä vasemmalla on neutraalit sävyt, keskellä viileät sävyt ja oikealla lämpimät sävyt. Näin jokainen voi helposti nähdä millaiset sävyt itselle sopii ja jokaisen nelikon sävyt toimivat loistavasti yhdessä, joten aloittelijan on helppo tehdä meikkejä noudattaen "ohjeita". Itse tykkään myös käyttää sävyjä vähän joka nelikosta keskenään ja silläkin tavalla saa aikaiseksi todella kivoja lookeja. 
Paletin mukana tuli myös opas, jossa neuvotaan miten näillä saa tehtyä erilaisia meikkejä eri silmän muodoille ja tyyleille, miten saa huijattua silmän muotoa yms. 


Paletin takana näkyy kaikkien sävyjen nimet, mikä on todella kiva, itse tykkään siitä, että sävyillä on nimet ja ne on painettu palettiin eikä siinä irto muovissa, joka näissä on usein välissä. Yhteenvetona siis, täydellinen mattapaletti sellaista kaipaavalle. Tämä kyllä peittoaa mennen tullen sen theBalmin meet Matt(e) nude -paletin, joka on aiemmin ollut luottomattapalettini. (Toki sekin on loistava!).

Mitä te tästä tykkäsitte ja oliko ennestään tuttu? :)

Love, M

6 kommenttia:

 1. Toi on niin kaunis...:) Ja on enteestään tuttu,en vaan valitettavasti yhtäkään Kat Von D:n tuotetta, haluisin kyllä joskus sen kasvopaletin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä upea ja jokaisen pennin arvoinen :). Mulla myös ostoslistalla se alkuperäinen shade & light contour paletti.

   Poista
 2. Vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta! Melkeimpä täydelliseltä... Saanko kysyä oliko kovinkin hintava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin! Täydellisin mattapaletti ikinä, ehdottomasti jokaisen sentin arvoinen :). Vaikka kyllä tällä hintaakin on, ostopaikasta riippuen noin 50 dollaria.

   Poista
 3. Aivan ihana! :) Mistä näitä saa tilattua? Oon ollut siinä käsityksessä että Kat Von D:n meikkejä ei saa tilattua suomee. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Olet oikeassa, esimerkiksi Sephora ei toimita Suomeen, mutta omani löysin Ebaysta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...