tiistai 28. heinäkuuta 2015

Heinäkuun LipMonthly

Hola Lip Lovers! Tänään mun oli tarkoitus jatkaa meikkikokoelma postauksia, mutta kun postiluukusta tipahti hetki sitten tämä ihanuuspaketti, päätin tulla esittelemään sen teille heti, jotta saan nämä käyttöön! Kyseessä siis heinäkuun LipMonthly ja jos kyseinen yritys on sinulle vielä vieras, voit käydä lukemassa lisää täältä


Tälläkin kertaa, kuten oikeastaan aina, mukana oli kolme huulituotetta ja yksi muu. Yleensä tämä muu on joku toinen meikkituote, kuten luomiväri, kulmakynä, sivellin tms. Tälläkertaa tuli minikokoinen tuoksu rolleri. Paketissa pitäisi olla aina neljä täysikokoista tuotetta, joten harmittaa kyllä vähän tällainen "täysikokoinen minirolleri" jollaisena tuota mainostetaan. No, muut tuotteet olivat onneksi sen verran kivoja, että pääsen tuosta yli!


Milani Lip intense liquid color huulilakka sävyssä 04 Violet addict. Tämä on niin herkullisen sävyinen, viileä violetti. Tykkään kovasti muutenkin violeteista huulipunista ja tämä on vaan todella kaunis. Myös koostumus tuntui hyvältä ja levittyy kauniisti. Milanin tuotteet ovat aina onnistuneet yllättämään mut iloisesti. Ainoa huono puoli tässä on pakkauksen muoto, koska se ei mahdu huulipuna ständiini, nyyh. Ovh 6,49USD.

Lord & Berry crayon lipstick sävyssä 7264 Fire. Aivan ihana kesäpuna, oranssiin taittava herkullinen punainen. Tykkään tällaisista kynistä, tuotetta on helppo levittää tarkkaankin, nopeasti ja vaivattomasti. Pigmenttiä löytyy todella hyvin! Tämä on ensimmäinen Lord & berry tuotteeni, joten olen tosi innoissani! Ovh tällä on 19USD.

Harvey Prince eau de parfum mini roller, Sincerely. Se ylimääräinen tuote. Tässä kuussa ainoa, mistä en pitänyt. Tuoksut on yleensä ihan ok lisä ja tämä on vielä ihan hyvän kokoinenkin ja roller on aina parempi kuin sellainen avonainen, tiedättekö? Kuitenkin tuoksu on jotain hirvittävää. En tykkää sitten yhtään tästä. Mielestäni tuoksu sopisi hienosti jollekin huomattavasti vanhemmalle rouvashenkilölle. Ovh tälle minille on kuitenkin 21USD, joten arvokasta tavaraa. Pitäisiköhän äiti tuosta..

Medusa's Makeup Lipgloss sävyssä French kiss. Tästäkin pidin todella paljon. Ihana vaaleanpunainen pigmenttinen huulikiilto. Tämä on vielä vähän sellainen viileä vaaleanpunainen, jollaista en ole vielä omistanut. Pakkaus on todella kivan näköinen ja tykkään siitä, että tämä merkki on mulle aivan vieras, en ole ennen kuullut. Onko tämä teille tuttu? Ovh tälle on 9USD. 

Koko paketin arvo on siis 55,49USD ja maksaa noin 13€ kuukaudessa Suomeen toimitettuna, aika hyvin eikö?


Mitä mieltä te olitte heinäkuun paketista?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta paketilta, en ole tästä ennen kuullutkaan. Ja on kyllä edullinenkin! Kaikki huulimeikit ovat ihanan pirteän ja kesäisen värisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tätä tilannut nyt noin puolisen vuotta ja tykännyt kovin, ehdottomasti hintansa väärti ja kiva saada sellaisia tuotteita joita ei Suomesta löydy, kuten Milania. :)

      Poista
  2. Onpas halpa boksi! Kiva lukea näistä vähän tuntemattomammista bokseista, kun niitä on ulkomailla niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä edullinen siihen nähden, että postitus Suomeen kuuluu tuohon :). Ja kivoja tuotteita saanut, suosittelen kokeilemaan. Näiltä saa usein myös jollain koodilla ekan kuukauden ilmaiseksi ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...