torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesäkuun LipMonthly

Kesäkuun viimeisenä päivänä tipahti postiluukusta taas kuukausittainen LipMonthly paketti. Ja mikäkö se on? LipMonthly on Amerikkalainen yritys, joka lähettää sinulle kuukausittain yllätyspaketin huulituotteita. Vähän kuin Suomen livbox, mutta tosiaan paketissa tulee enimmäkseen huulimeikkejä. Mukana on nykyään 4 tuotetta, joista yksi on aina joku muu meikkituote ja loput kolme tarkoitettu huulille. Paketit tulevat suoraan kotiovelle kuplapussissa ja joka kuukausi mukana tulee vielä pikkuinen meikkipussukka, jonka sisältä tuotteet löytyvät. Jos haluat käydä tutustumassa LipMonthlyyn löydät nettisivut täältä. Paketti maksaa 10 dollaria kuukaudessa (plus pieni postituslisä Suomeen, olisiko noin 5 dollaria kuukaudessa), mutta ensimmäisen paketin saa usein joko puoleen hintaan tai täysin ilmaiseksi sivuilta löytyvillä koodeilla tai sähköpostilla tulevilla koodeilla. Itse olen tykännyt suurimmasta osasta paketteja, etenkin nyt kevät puolella on tullut todella kivoja tuotteita, joten halusin esitellä nämä myös teille! Suurin osa merkeistä on sellaisia, joita ei Suomesta saa ostettua mikä on myös kiva, pääsee kokeilemaan uusia brändejä.


Tälläkin kertaa paketissa oli siis neljä tuotetta, joiden yhteisarvo on 54,44 dollaria, hyvin saa siis rahoilleen vastinetta! Ja voidaanko hetki puhua tuosta söpöstä meikkipussista? Niin ihanat värit! Syksyllä ja talvella tuli vaan tylsiä pussukoita, mutta nyt keväällä ja kesällä on ollut ihania oransseja, keltaisia ja pinkkejä. Nämä on käteviä kulkemaan mukana laukussa, mahtuu kaikki tärkeimmät meikit. Ovat myös kivoja pikkulahjoja ystäville ;).


Be a bombshell lipstick, sävy hollywood, ovh 14USD

Aivan ihana oranssiin taittava punainen mattahuulipuna, levittyy kauniisti ja pigmenttiä löytyy. 

So Susan Colour hybrid velvety lip&cheek mousse, sävy marsala, ovh 17,50USD

Erittäin pigmenttinen moussemainen huuli ja poskipuna, kaunis punainen sävy. Tätä kevyesti taputtamalla poskipäille saa kauniin ja kestävän sävyn poskille. Huulipunana toimii todella hyvin, yksi kerros tuotetta riittää mainiosti ja pysyy huulilla kauniina pitkään.

Jelly Pong Pong Paradise Pigments lip&cheek cream, sävy Fig Jam, ovh 19,95USD

Kermainen ja pehmeä, tuntuu kuin sulaisi sormissa. Levittyy siveltimellä todella kauniisti ja helppo kerrostaa saavuttaakseen toivotun peittävyyden. Sopii sekä huulille, että poskille, tuoksuu todella hyvälle.

MMU - JCat eyeshadow, sävy 106 Keep the change, ovh 2,99USD

Pigmenttinen kaunis metallinhohtoinen luomiväri, tykkään tuosta hopean sävystä, sillä niitä minulta ei entuudestaan löydykään kovin montaa, Tämä olisi todella näyttävä jossain tummassa smokey eye -meikissä.


Tässä vielä swatchit kaikista, ylhäältä: Be a bombshell, Jcat, Jelly pong pong, So Susan. Kuten näistä huomaa niin kaikista lähti pigmenttiä todella hyvin. Eniten innoissani olen tuosta mattahuulipunasta ja jelly pong pong pigmentistä, molemmat ovat niin kauniin sävyisiä ja monikäyttöisiä. Pidin kuitenkin tällä kertaa kaikista tuotteista ja nämä jäivät kaikki itselleni.

Oliko LipMonthly sinulle jo tuttu? Mikä näistä oli oma suosikkisi?

Love, M

2 kommenttia:

  1. Ooo vitsi kuulostaapa kivalta tollanen paketti! Paljonkohan oli siis euroissa hintaa Suomeen? :)

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä ollut tosi kiva! :) Hinta euroissa on lähes sama kuin dollareina, eli tämä kustantaa sen vähän alle 15€ kuussa, muistaakseni multa on veloitettu noin 13€.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...