maanantai 20. heinäkuuta 2015

Metamorphosis // Be the change

Ihanaa uutta viikkoa! Tänään ollaankin taas meikkipostauksen parissa pitkästä aikaa. Tai ainakin se tuntuu pitkältä ajalta minulle, aikoinaan en juuri muuta tehnytkään kun meikkipostauksia ja nyt ne tuntuu olevan hyvin vähäisiä. No, ompahan vaihtelua. Olen kuitenkin jo pitkään pyöritellyt mielessä sitä ColourPopin Metamorphosis nelikkoa ja halunnut tehdä sillä meikkiä, joten eilen sitten tartuin siveltimiin ja tällainen siitä syntyi. Olen kyllä kovin tyytyväinen meikkiin, vaikka kameran läpi ei valitettavasti ihan täydessä intensiivisyydessään tallentunut. 


Meikkipohja meni tässä kyllä ihan mönkään. Tai no, onnistuihan se hyvin, mutta pysyvyys oli jälleen kerran surkea. Kokeilin tälläkertaa olla puuteroimatta koko naamaa, kiinnitin vain peiteaineet ja ei kyllä toimi minulla ainakaan näin kesäaikaan tuo taktiikka. Tai ainakaan Lumenen CC voiteella. Ihoni on normaalisti melko kuiva, mutta näin kesällä on sitä öljyisyyttäkin enemmän. Tulipahan kokeiltua, katsotaan sitten talvella uudestaan.


Myöskin kulmakarvoissa oli ihan pulassa, koska luottokulmakynäni Anastasian Brow wiz pääsi yllättäen loppumaan ja uuden tulemisessa kestää siis tovi. Käytin kulmiin UD:n brow boxin puuterimaisia kulmavärejä ja Anastasian dipbrow pomadea. Tuo dipbrow on kyllä loistotuote myöskin, mutta oma sävyni on hieman liian tumma, joten sen kanssa saa olla super varovainen ja helläkätinen. 


Huulille päätyi myöskin ColourPopia, nimittäin Westie lippiestix. Se on ensimmäinen lippiestixini ja ehkä yksi suosikkini, todella kaunis mattasävy. Päälle laitoin hieman NYXin butter glossia tuomaan kiiltoa, koska jostain syystä kaipasin tähän lookiin vähän extra hohtoa, vaikka mattanakin näytti kyllä kivalta!


Silmämeikki on siis tehty lähes kokonaan ColourPop luomiväreillä, ainoastaan pohjalle ja kulmaluulle käytin Too Facedia. Käytin pääasiassa Metamorphosis nelikkoa, mutta lainasin muutamaa sävyä myös Where the light is ja XO nelikoista, listaan kaikki sävyt taas tuonne alas niin ne voi sieltä käydä kurkkaamassa. Silmämeikki oli super helppo tehdä, vaaleaa ruskeaa ja tummaa ruskeaa luomivakoon, mustaa luomivärikynää pohjaksi liikkuvalle luomelle, häivyttele kunnolla ja taputtele mustan päälle Kindness sävyä. Niin kaunis livenä, toivottavasti kuvistakin välittyy se edes vähän. Alaluomea olisin voinut häivytellä vieläkin enemmän niin olisi tullut sellainen todella smoky effekti, mutta tälläkertaa jätin tähän. Myöskään rajausta en tehnyt lainkaan yläluomelle, irtoripset ja meikki oli valmis. 

Tykkäättekö enemmän tummista vai luonnollisista silmämeikeistä?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base:

Maybelline baby skin instant pore eraser
Kimmel Good to glow highlighter, 002 piccadilly glow
Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer, light neutral
Lumene CC cream, medium
Anastasia Beverly Hills contour kit
Paese blush, 39

Silmät / Eyes:

Urban Decay eyeshadow primer potion, original
Too Faced eyeshadows; tufted suede & nutcracker
ColourPop eyeshadows; strength, cornelious, bravery, kindness, xo
Rimmel scandaleyes eye shadow stick, 008 blackmail
Makeup revolution kajal, black
mattamusta luomiväri
Too Faced better than sex mascara
Ibero irtoripset

Kulmat / Brows:

UD the brow box, honey pot
ABH dipbrow pomade, chocolate

Huulet / Lips:

ColourPop lippiestix, westie
NYX butter gloss, merengue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...