perjantai 24. heinäkuuta 2015

Päivän meikki, silver smokey eye

Heippa taas kaikille! Tänään onkin taas meikkipostauksen vuoro. Piti alunperin julkaista eilinen meikki, mutta siitä tuli jostain syystä niin huonoja kuvia, että jää kyllä julkaisematta. Mutta eipä huolta, sillä ehdin meikkaamaan myös tänään aamulla ennen kun jäin viikonloppuleskeksi kun L lähti poikaporukalla lanittamaan. Olen koko heinäkuun ajan halunnut käyttää sitä kesäkuun LipMonthlyssa tullutta hopeaa luomiväriä ja nyt otinkin sen kokeiluun. Tästä tuli tällainen tumma iltameikki, sopii hyvin esimerkiksi baariin tai iltajuhliin ja huulipunan sävyä vaihtamalla lookista saa hieman maltillisemman. 





Meikin pääosassa on siis tuo upea hopea luomiväri, niin kaunis! Ja en ole tainnut montaa kertaa aikaisemmin käyttää hopeisia sävyjä, joten kivaa vaihteluakin tämä. Käytin meikkiin Kat von D:n Shade & light eye paletista niitä viileitä sävyjä luomivakoon ja mustaa ulkonurkkaa ja alaluomea tummentamaan. 


Ylärajauksen jätin tarkoituksella pois tästä meikistä, se ei mielestäni sitä kaivannut. Irtoripset olisin voinut lisätä, muttakun luomilla on edelleen liimaa viime kerrasta niin enpä viitsinyt turhaan alkaa liimailemaan. Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä miten ripsiliiman saa pestyä pois niin kertokaahan jooko!
Huulipunaksi valikoitui L:n toiveesta punainen ja kyllä sekin toimi ihan kivasti. Vaihdoin punan myöhemmin vähän vaaleampaan nudeen ja sekin toimi hyvin, kevensi ilmettä hieman.


Sisänurkkaa korostin hyvin shimmerisellä Too Faced luomivärillä, joka taittoi hieman hopeaan. Kulmaluulle mattaa vaaleaa luomiväriä. Ripsarina testissä ensimmäistä kertaa häämeikkiä varten ostamani Maybellinen vedenkestävä ripsiväri, joka oli kyllä ihan ok. Ei nyt mikään maata mullistava, mutta vedenkestävät harvemmin on. Vinkatkaahan mulle kommenttilaatikkoon, jos tiedätte jotain huippuhyviä vedenkestäviä ripsareita!



Tällainen meikki siis tähän perjantaihin, harmi vaan, että menee vähän hukkaan yksin kotisohvalla koira kainalossa :). Onneksi sentään ihanat tyttöseni kävivät pitämässä vähän seuraa ja leikittämässä koiria. Ihanaa viikonloppua ja paljon auringonpaistetta kaikille! 

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base:

TheBalm time balm face primer
NARS All day luminous weightless foundation, santa fe
Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer, light neutral
Anastasia Beverly Hills contour kit
Lumene natural code shine & redness eliminator
ColourPop super shock bronzer, poolside
TheBalm blush, downboy
MAC mineralize skinfinish, soft & gentle

Silmät / Eyes:

Ingot eye makeup base
Kat Von D Shade & light eye paletti
J.Cat beauty flying solo eyeshadow, 106 Keep the change
Too Faced eyeshadow, Frost
Makeup Revolution All day & night kajal, black
Maybelline Lash sensational waterproof mascara

Kulmat / Brows:

Urban Decay The brow box, Honey pot
ABH Dipbrow pomade, chocolate

Huulet / Lips:

Rimmel lasting finish color rush, 120 All you need is pink
MaxFactor color elixir giant pen stick, 35 Passionate red


4 kommenttia:

  1. Kivan värinen luomiväri. Sain idean! Mitä jos treffattais seuraavaksi (tai joku kerta) sillain että meikattais toisemme :) Mä oon meikannut sut muutaman kerran sillon joskus muutama vuosi sitten, mut sä et oo meikannu mua koskaan. Se vois olla hauskaa! :D Miltä mieltä olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kuulostaa hauskalta! :) Ja siitähän sais kivan postauksenki aikaiseksi. Pistävän mulle viestiä ni sovitaan!

      Poista
  2. Tosi kaunis smoky, ihanan perus mutta pienellä twistillä. Etenkin toi huulipuna saa tästä raikkaan näköisen :) Voisin kuvitella itellenikin tälläisen, itse asiassa mulla on huomenna yhdet tuparit joihin voisin jotain vastaavaa testata!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit! Jos teet tästä oman version niin tägäähän mut siihen somessa niin pääsen katsomaan :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...