sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Sunnuntaihöpinää

 Ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille! Ainakin täällä Turussa ollaan saatu nauttia aurinkoisista syyspäivistä, mikä on ollut ihan parasta viime viikon sateiden ja synkkyyden jälkeen. Nyt viimeistään on saanut kaivaa kynttilät ja huovat esille, vetää villasukat jalkaan ja nauttia tunnelmasta sohvan nurkassa kaakaota nauttien. En tiedä kuinka pitkään tätä syksy hypetystä vielä kestää, tuntuu että oon ollut jo tosi pitkään innoissani uudesta vuodenajasta ja hehkutan sitä täälläkin jatkuvasti, koittakaa kestää! Kyllä se loppuu viimeistään siihen kun alkaa ne pakkaset ja pimeät, sateiset aamut.


Postauksen kuvituksena toimii muuten perjantain meikki ja asukuvat. Halusin kokeilla tehdä itselleni jotain erilaista kuin yleensä ja tällainen siitä tuli. Erilaisen tästä tekee se, että sisä- ja ulkonurkissa on molemmissa tuollaista tummaa luumun/marjan punaista sen normaalin vaalean korostuksen sijaan.
Keskelle luomea laitoin tuollaista hehkuvaa kultaista sävyä.


Silmämeikki on tehty jälleen Too Facedin Chocolate bar -paletilla, johon olen nyt täysin rakastunut. Siinä on niin upeita sävyjä ja se pigmenttisyys on loistavaa. Ja se tuoksu, ahh. (Tiedän, että toistan itseäni, mutta se tuoksu!!)


Salamavalo ei tehnyt hyvää näille kuville, etenkin sävyt eivät näytä aidoilta näissä, mutta tarpeeksi lähelle. Oikeasti tuo kultainen osa erottui paljon selvemmin keskellä. Tykkäsin itse tosi kovasti tästä meikistä, vaikka en ihan arkikäyttöön ottaisi, sen verran tumma tämä oli. Riippuu tietty siitä millaista arkea viettää, omassa työssäni en kokisi voimakkaita meikkejä sopiviksi ja useimmiten olenkin töissä täysin ilman meikkiä.


Kävin eilen A:n kanssa Ikeassa lihapullilla ja tekemässä pikkuostoksia. Olen nyt taas (niinkuin joka syksy) hullaantunut kynttilöihin ja Ikeasta löysin tietysti ihania lisäyksiä kokoelmaani. Ostin myös lyhdyn parvekkeelle ja kaksi niin ihanan söpöä syksy/halloween tuikkukippoa etten kestä! Niistä löytyy kuva Instagramistani, johon pääset sivupalkin linkin kautta (@marivihanto).
Ikeasta löytyi myös kaunis punainen ja pehmoinen torkkupeitto ja meikkipöytääni säilytyslokerikko.


Takki - H&M (kirppis)
Tunika - Gina Tricot
Leggingsit - Gina Tricot
Huivi - Fraas
Laukku - Mulberry
Nilkkurit - Caprice/Zalando


Onko lukijoissa muita syksyintoilijoita? :)

Love, M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...