tiistai 23. syyskuuta 2014

Beauty day 4

 Favourite lipsticks

Tänään taas vuorossa 30 days of beauty -haastetta ja nyt neljäs osa eli lempi huulipunat. Tämä olikin tosi vaikea valinta, koska mulla on niin paljon ihania huulipunia, oli tosi vaikea valita lemppareinta. Päädyin lopulta kuitenkin näihin kahteen MACin huulipunaan, jotka on vaan niin täydellisiä, etten luopuisi näistä mistään hinnasta. 


Ensinnäkin pakkaus. Niin kaunis ja yksinkertainen, todella laadukkaan tuntuinen ja näköinen. Tykkään tosi paljon näiden muotoilusta, ovatkin ykköspaikalla huulipunalokerikossani.


Tuo pinkki on mattahuulipuna ja sävyssä Candy yum yum. Superherkullinen ja pigmenttinen, lähes neon pinkki huulipuna. Tällä saa helposti tuotua väriä mihin tahansa lookiin ja todella pitkäkestoinen, ei meinaa lähteä pois edes pesemällä.

Vaaleampi on cremesheen huulipuna, eli tuollainen vähän kiiltävämpi ja sävyssä sweet & sour. Tämä oli mun ensimmäinen macin huulipuna ja täyttä rakkautta. Väri on tuollainen nude persikka, todella heleä ja kaunis, myöskin hyvä pigmentti ja pysyvyys. Tämä menee oikeasti minkä tahansa meihin kanssa ja on vaan niin uskomattoman kaunis ja hillitty. Love it!

Tässä vielä swatchit molemmista

 Sweet & sour huulilla (vähän jo pois kuluneena)

Candy yum yum huulilla

Tässä oli siis mun tän hetken lemppari huulipunat. Olisin oikeasti voinut luetella tähän vaikka kuinka monta, mutta koitin nyt vähän hillitä itseäni ja näitä kahta voin suositella ihan jokaiselle.

Onko MACin huulipunat tuttuja, mitä pidätte?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...