tiistai 30. syyskuuta 2014

Inspiraatiota etsimässä

Syyskuun viimeinen päivä tänään, oikeesti?! Tää kuukausi on mennyt ihan huomaamatta. Käytiin kuitenkin L:n ja koirien kanssa sunnuntaina metsässä vähän retkeilemässä ja nappasin itselleni samalla vähän inspiraatiokuvia. Kuten on käynyt monet kerrat jo ilmi, oon ihan hurahtanut tähän syksyyn nyt niin kaipasin kivoja syksykuvia luonnosta ja nämä värin on vaan niin kauniita, ajattelin kokeilla tehdä näiden pohjalta jotain meikkejä tässä lähipäivinä, mutta palataan niihin sitten!

Tälläkertaa siis vuorossa lähinnä tällainen kuvapläjäys ilman sen suurempia selittelyjä, eiköhän nämä puhu puolestaan.


keltaista, beigeä, ruskeaa.. Sienimetsän värejä. 


Pihlajanmarjat, pitääkö edes sanoa?
Pysähdyttiin taukopaikalle vähän ihastelemaan maisemia Onnin kanssa. Poika oli metsässä kuin kotonaan, nämä kaverit rakastaa metsäretkiä ja luonnon tuoksuja. Kaikkein parasta olisi kun saisi juosta vapaana ja temmeltää, ei vaan valitettavasti täällä kaupungissa uskalla päästää.

 Vaahtera syksyn väreissä

Tää on musta niin tajuttoman kaunis, upeat värit ja kirkas sininen taivas. Tästä kuvasta olen ehdottomasti tekemässä inspiraatiomeikkiä, jos sellainen kiinnostaa niin kurkkaapa takaisin tänne muutaman päivän päästä!


 punaista ja purppuraaJa olihan Peppikin retkellä mukana. Pepistä oli kivaa piehtaroida lehtikasassa, katsella ja jahdata maahan putoilevia lehtiä ja tehdä kärrynpyöriä.


Love, M

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...