torstai 25. syyskuuta 2014

Syksyinen meikki // Fall makeup

Viikko alkaa olla taas lopuillaan, en voi käsittää mihin kaikki aika menee! Syyskuu on mennyt todella nopeasti, vaikka mitään niin ihmeellistä ei ole ollutkaan. Tai no, alkoihan uusi työ syyskuun alussa ja se on vienyt tässä nyt jonkin verran aikaa ja energiaa, mutta olen viihtynyt tosi hyvin siellä! :) Nyt alkoi syksy kunnolla ilmojenkin puolesta, on saanut kaivaa nilkkurit ja saapikkaat esiin ja piilottaa ballerinat odottamaan ensi kevättä. 

Syksyn innoittamana halusin tehdä jonkun sävyiltään syksyisen neutraalin, mutta kuitenkin 'vahvan' meikin ja tällainen siitä tuli. Silmämeikkiin käytin kahta Gayan mineraaliluomiväriä (irto), tuota sisänurkan vaaleaa shimmeristä ja ulkonurkan tummanruskeaa shimmeristä. Siveltimen kostutin fix+:lla, jotta saisin ne vielä intensiivisemmin luomille, vaikka nämä ovat itsessäänkin todella pigmenttisiä.
Luomen keskiosaan laitoin vielä maxfactorin shimmeristä vaaleahkoa ruskeaa häivyttämään rajaa.


Luomivakoon ja alaluomelle laitoin theBalmin Meet Matt(e) nude paletista lämmintä ruskeaa tuomaan lämpöä ja pehmeyttä. Kulmaluulle samasta paletista mattavalkoista.Kulmat tein Anastasia Beverly Hillsin dip brow pomadella sävyssä chocolate brown. Sävy on todella tumma ja superpigmenttinen, tämän kanssa saa siis varoa. Halusin kuitenkin syksyiset, näyttävät kulmat tähän muuten neutraaliin meikkiin.


Jei vai nej? :)

Love, M

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...