perjantai 19. syyskuuta 2014

Pop of color

MUOTD kuluvalta viikolta, en nyt tarkkaan muista minkä päivän, mutta halusin tehdä vähän kirkkaamman ja värikkäämmän meikin välillä ja tällainen siitä sitten tuli. Oon ollut jotenkin niin rakastunut tuohon Sleekin huulipunaan, että oli pakko päästä vihdoin käyttämään sitä, mutta noin kirkas ja oranssinpunainen ei ole mulle se helpoin sävy yhdistää meikkiin, tässä mielestäni kuitenkin toimii ja koska meikin ei ole tarkoituskaan olla mitenkään luonnollinen. Kuvatessa en huomannut, mutta olisi tosiaan voinut vaihtaa jonkun neutraalin värisen paidan päälle, nyt tuo oranssi paita vaan korostaa näitä meikin sävyjä entisestään, hups.Meikkivoiteena tässä on Lumenen CC voide sävyssä medium ja se on ihan super! Ostin sen mammuttimarkkinoilta viikko sitten, kun sitä on joka puolella hehkutettu ja halusin nähdä onko tosiaan sen arvoinen ja pakko sanoa, että kyllä on! Todella kevyt ja luonnollinen lopputulos, mutta silti peittävä ja ihosta tulee tasaisen kaunis.
Puuteri taisi olla L'orealin true match ja varjostuksiin käytin Benefitin Hoola bronzeria.Silmämeikkiin käytin pääasiassa makeup geekin luomivärejä. Aloitin laittamalla sävyä peach smoothie luomivakoon ja häivyttämällä sen kunnolla, auttaa muiden sävyjen häivytyksessä myöhemmin. Liikkuvalle luomelle laitoin keltaista yeallow brick road -sävyä ja luomivakoa tummensin oranssilla chickadee -sävyllä. Häivytin tuota oranssia vielä vähän Sleekin paletin vaaleammalla oranssilla ja ulkonurkkaan laitoin Sleekin paletista vaaleanvihreää sävyä, jonka päälle vielä makeup geekin shimmermint -sävyä. Sisänurkassa ja kulmaluulla on myös makeup geekin shimma shimmaa.

Kulmakarvat tein Chi Chin kulmakynällä. Musta rajaus on Elfin nestemäisellä eyelinerilla ja koska halusin tähän vielä lisää väriä laitoin sen päälle vielä vihreän rajauksen MUAn liquid eyelinerilla sävyssä 1.

Mitä pidätte tällaisesta värikkäästä meikistä?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...