lauantai 20. syyskuuta 2014

Date look

Ihanaa viikonloppua, lovelies!


Vietettiin L:n kanssa tänään pitkästä aikaa yhteistä hemmottelupäivää ja päivä alkoikin parhaalla mahdollisella tavalla; sain herätyksen valmiiseen herkkuaamiaispöytään, nam! Vietettiin muutenkin rentoa aamua vain nautiskellen, kun viimeaikoina on aina ollut niin kiire jonnekin.


Lounaalle päätettiin lähteä kaupungille (ja kävin samalla reissulla hakemassa macilta uuden pro longwear concealerin) ja saatiin nauttia ehkä viimisiä kertoja näistä upeista ilmoista. Oli niin ihanaa kuljeskella jokirannassa auringon paistaessa. Mentiin syömään Niska -ravintolaan, josta saa siis peltileipiä (eli pizzoja) ja ihan superhyviä! Ainakin omasta mielestäni, olen pari kertaa käynyt ja tykkäsin taas tosi paljon. L ei ollut ihan yhtä vakuuttunut omasta lätystään.


Takki - Seppälä women
Paita - H&M
Farkut - H&M
Huivi - Mulberry
Laukku - Mulberry
Tennarit - Converse
Rannekoru - Guess


Ruoan jälkeen käveltiin vielä vähän keskustassa ennen kuin suunnattiin Citymarketiin mammuttimarkkinoille. Haettiin illaksi vähän tarjouskarkkeja ja sipsiä, tarkoituksena viettää leppoisaa leffailtaa kotiscreenilta katsottuna ja herkkujen äärellä. Tarttuipa cittarista mukaan vielä L'oreal nude maqique CC cream anti -redness, joka oli mammuttitarjouksessa 10€ normaalin 17,90€ sijaan.Tykkäsin tästä päivän meikistä itse tosi kovasti. Kuvista ei nyt oikein nuo sävyt erotu kunnolla, mutta silmissä siis kuparia, ruskeaa ja kultaa ohuella rajauksella, huulilla MACin ihanaa huulipunaa sävyssä  Yumyum. Niin täydellinen pinkki huulipuna, superpigmenttinen ja pitkäkestoinen. Sen päälle laitoin vielä vähän pinkkiä huulikiiltoa.


Hiuksia en mitenkään erityisemmin laittanut, suihkutin hieman letitys- ja rakennesuihketta tuomaan rakennetta ja tein tuollaisen pikkuletin, jonka kiinnitin pinneillä takaraivoon ja vóila!


Mitäs mieltä te olette tän päivän asu/meikki yhdistelmästä?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...