torstai 4. syyskuuta 2014

Makeup Geek

Hurraa, se on vihdoin täällä! Pitkän ja malttamattoman odotuksen jälkeen sain tänään hakea postista makeup geekiltä tulleen paketin ja voin vaan sanoa, että i'm in love! Ensivaikutelma ihan mahtava, en malta odottaa, että pääsen näitä käyttämään eri meikeissä. Ihan varmasti tännekin laitan sitten näillä kaunokaisilla tehdyn meikkipostauksen kunhan sen saan aikaiseksi, siihen asti nauttikaa mun kanssa näistä ihanista sävyistä söpössä paletissaan!


Tämä näkyi paketissa ensimmäisenä, niin ihanaa, että on jaksettu tehdä personalisoitu kiitosviesti sen sijaan, että tuo olisi lykätty laatikkoon sellaisenaan. Isot propsit siis siitä makeup geekille!

 Siinä paketin sisältö kokonaisuudessaan


Pannut oli kaikki yksittäispakattuina todella söpöihin pieniin pahvipakkauksiinsa. (Okei, ei ehkä se ekologisin vaihtoehto, mutta niin s ö p ö j ä! Oli kuin joulu olisi tullut kun näitä availi ja swatchaili.


Ostin luomivärien lisäksi Z paletin, johon mastui juuri sopivasti 9 luomiväriä. Näitä Z palettejahan on paljon eri kokoisia ja kuosisia, mutta minä päädyin tähän. Sopivan kokoinen pikkupaletti mukana kuljetettavaksi ja näitä sävyjähän voi aina vaihdella, ovat siis magneetilla kiinni. Paletin mukana tuli myös irtomagneetteja, joita voi käyttää esim. muovisten pannujen kanssa.


Tässä nämä kaikki rakkaudet vielä ylävasemmalta lähtien:

Shimma shimma, Crème brulee, Cinderella
Peach smoothie, Chickadee, Yellow brick road
Shimmermint, Envy, Mermaid

Tässä vielä swatchit kaikista sävyistä. Eivät todella pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa ja laatu on surkea, ei vaan järkkärillä onnistunut yhden käden kuvaaminen, koittakaa kestää.
Muita makeup geek uhreja?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...