keskiviikko 9. lokakuuta 2019

ColourPop So Jaded

Pitkästä aikaa ColourPopia! Katselin tuossa mun kirjanpidosta, että olen viimeksi tehnyt tilauksen ColourPopille maaliskuussa, mikä on siis mun mittapuulla ikuisuus. Aikaisemmin tilailin sieltä joka kuukausi, jopa useampaan kertaan. Niin se vauvan tulo vaan muuttaa asioita. No, nyt syyskuussa julkaistiin niin ihana uutuus, että en vaan voinut jättää tilausta tekemättä.

Kathleen Lights teki jälleen yhteistyötä ColourPopin kanssa ja lopputuloksena syntyi ihana jättiluomiväripaletti So Jaded

ColourPop So Jaded

So Jaded on saanut inspiraationsa eri jalokivistä ja teema onkin vahvasti esillä niin paletin ulkoasussa kuin sävyissäkin. Tässä 30 sävyn luomiväripaletissa on kaikki mitä tarvitsen niin neutraaliin arkimeikkiin, kuin värikkääseen fantasiameikkiinkin. Mä ihastuin tähän ensi silmäyksellä ja tiedän pitäväni ColourPopin luomivärien laadusta, joten paletti lähti tilaukseen heti.

ColourPop So Jaded

Paletista löytyy sekoitus useita eri koostumuksia, on mattaa, glitteriä, metallista ja shimmeriä. Jokaiselle jotakin. Paljon kimallusta ja säihkettä. Luomivärinapit on paletissa aika pieniä, mikä tekee tästä kuitenkin aika näppärän kokoisen ollakseen näinkin iso paletti. Jokaisen sävyn nimi on myös painettu heti sävyn yläpuolelle, mistä tykkään itse kovasti. 

Peiliä tässä paletissa ei ole, mutta en koe sitä muutenkaan välttämättömyytenä näissä jättipaleteissa, sillä harvoin sitä meikkipussissa tämän kokoluokan paletteja kuljettaa. 

ColourPop So Jaded

Mä odotan sormet syyhyten, että pääsen meikkaamaan tällä kunnolla! Ensi viikolla on siis toivottavasti luvassa meikki-keskiviikko postaus, jossa on käytetty tätä ihanaa palettia. Arvaatteko jo mitkä sävyt kutsuu mun nimeä ihan ensimmäisenä? ;)

Miltä paletti sun mielestä vaikuttaa?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Mahtavat värit paletissa. Kuin toisi syksyn suoraan sisälle :)

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 2. Onpa herkullinen ostos. Tosi upeat värit ja visuaalisesti kaunis paletti😍

  Veikkaanpa että tartut ensimmäisenä vihreään😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lähelle osuit, turkoosi glitter vei voiton tällä kertaa :D.

   Poista
 3. Tää on kyllä sellainen paletti joka niin sopii mulle !!
  😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin kaunis ja monipuolinen, että sopii varmasti lähes kaikille :) <3

   Poista
 4. Ihania sävyjä tässä paletissa!
  Ps. miten multa on mennyt ihan ohi, että asut Turussa. Hah, voitaisiin joskus tavata ja vaikka kuvailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? :) <3 Ja juu Turussa asustellaan, mä en myöskään ole jotenkaan hoksannut yhtäläisyyttä :D. Kuulostaa hyvältä!

   Poista
 5. Mä jostain kuvasta tätä jo ihastelinkin <3

  VastaaPoista
 6. Onpa upeita värejä paletissa. Kaikki sävyt puhuttelevat mutta sininen ja vihreä erityisesti. Ajattelin sinun tarttuvan turkoosiin tai vihreään ekana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi glitter osui oikeaan, vaikka tuo vihreä oli kyllä kova kilpailija :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...