lauantai 5. lokakuuta 2019

Syyskuun BoxyLuxe

Ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille! Tänään päästään kurkistamaan syyskuun BoxyLuxe kauneusboksiin eli Boxycharmin ihanaan isosiskoon. Luxe versio ilmestyy neljä kertaa vuodessa kaikille sen tilanneille ja tästä syyskuun boksista lähti käyntiin Luxen toinen vuosi. Ensimmäinen kun ilmestyi viime vuoden syyskuussa. Luxe eroaa tavallisesta Boxycharmista kokonsa ja arvonsa puolesta. Varsinainen laatikko on reippaasti suurempi kuin tavallinen ja tässä isossa boksissa tulee aina vähintään 8 täysikokoista tuotetta. 

Boksi on myös arvoltaan aina vähintään 300 dollaria ja hintaa tälle tulee noin 50 dollaria (plus postikulut Suomeen). Mä olen tykännyt tästä todella paljon, kuten myös ihan siitä tavallisesta Boxycharmista. 


Syyskuussa boksin teemana oli "All access" ja mukana oli kahdeksan täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Arvoltaan boksi oli jopa 330,99 dollaria. Tässä siis todella saa rahoilleen vastinetta.


IGK Mistress hydrating balm / 29usd

Ensimmäisenä laatikosta paljastui hiuksia hellivä hoitava ja kosteuttava hiusbalmi. Vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta ja IGK:llä on hyvä maine. Itse en ole brändin tuotteita juurikaan kokeillut, mutta nyt siihen tuli mahdollisuus.


Sunday Riley Tidal brightening enzyme water cream / 65usd

Sunday Rileyn kasvovoide herätti ilon ja riemun hihkaisuja, tästä oon ihan super innoissani! Mulla on tästä pieni näytepurkki ja oon tykännyt siitä kovasti. Muutenkin merkki on ihan todella kiinnostava ja laadukas ja myös arvokas, eli itse en olisi heti raaskinut tätä ostaa. Mun mielestä on ihan mahtavaa saada näitä kiinnostavia ihonhoitotuotteita boksin kautta, pääsee kokeilemaan juttuja joita muuten ei tulisi hankittua. 


Dr. Brandt hydro biotic recovery sleeping mask / 52usd

Boksista löytyi myös toinen mielenkiintoinen ihonhoitotuote, nimittäin dr. brandt yönaamio. Tykkään todella paljon tämän merkin hoitotuotteista, etenkin kaikki kuorinnat on olleet mieluisia. Ihana päästä kokeilemaan myös yönaamiota, varsinkin kun edellinen pääsi juuri loppumaan. 


Violet Voss Essentials eyeshadow palette / 29usd

Ensimmäinen meikkituote oli ihanan värikäs Violet Voss luomiväripaletti. Sain aikaisemmin boxyn mukana yhden Violetin luomiväripaleteista ja tämä on nyt siis mun toinen kosketus merkkiin. Sävymaailma näyttää ihanalta, etenkin tuo oikean yläreunan vihreä houkuttelee meikkaamaan. 


Too Faced Natural Face palette / 44usd

Yksi syyskuun lemppareista mulle oli tämä Too Facedin kasvopaletti. Olen himoinnut tätä jo pitkän aikaa, mutta järkeillyt ostoaikeet pois mielestä. Paletista löytyy poskipuna, bronzer ja highlighter sävyjä ja nimensä mukaan aika luonnollisina. Todella kaunis ja monipuolinen, sopii lähes meikkiin kuin meikkiin.


Hank & Henry blickity black eye liner / 20usd

Seuraavaksi laatikosta paljastui Hank ja Henryn uutuus eyeliner. Mä käytän eyelinereita aika vähän, mutta aion silti korkata tämän kokeiluun. Lineri lupaa kuivua nopeasti satiinimattaiseksi ja olla pitkäkestoinen ja leviämätön. Väitteet kuulostaa erinomaisilta, toivottavasti toimii yhtä hyvin myös käytössä.


Stila stay all day liquid lipstick / 22usd

Stilan kaunis nudesävyinen nestemäinen huulipuna sopii hyvin niin arkikäyttöön kuin juhlaankin. Stilan huulipunia en muista kokeilleeni, kiva päästä kokeilemaan miltä tämä tuntuu ja miten pysyy huulilla. Sävy on mulle oikein mieluisa, helppo yhdistellä erilaisiin meikkeihin.


Moda 8 pc pro glam set / 69,99usd

Viimeisenä laatikosta löytyi vielä kahdeksan osainen sivellinsetti Modalta. Modan siveltimiä on tullut boksin mukana aikaisemminkin ja olen niistä lähes poikkeuksetta tykännyt. Tästä setistä löytyy todella monipuolisesti siveltimiä kasvoille ja silmämeikkiin ja ainakin ensi kosketuksella nämä tuntui todella laadukkailta. Mä rakastan siveltimiä, joten niitä on aina kiva saada. Tämä setti sopisi oikein mainiosti myös aloittelevalle meikkaajalle.

Mitä mieltä olit syyskuun boksista? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Muuten sama sisältö kuin mulla mutta kasvopaletti oli mun boksissa eri. Tää luxe oli aivan huippu mun mielestä ja innostuin kaikista tuotteista 🤩 toivottavasti jatkossakin taso pysyy korkeana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saitko sä sen tarten paletin vai minkä? :). Tää oli kyllä ihan mieletön boksi taas, ei voi olla muuta kun tyytyväinen.

      Poista
  2. En ole koskaan kuullutkaan tällaisesta. Siveltimet olisi mulle paras ja kivat värit tuossa paletissa.

    VastaaPoista
  3. Aivan upeita tuotteita! Tälläisen boxin voisin minäkin haluta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Mari 😊 Yönaamio herätti mielenkiintoni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yönaamiot ja naamiot ylipäätään onkin ihania ja tekevät iholle niin hyvää <3.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...