tiistai 1. lokakuuta 2019

Heinä- ja syyskuun Ipsy glam bag

Tänään kurkistellaan heinä- ja syyskuun Ipsy pussukoihin. Sain tosiaan syyskuun ipsyn jo viime viikolla, sille kun olin valinnut nopean toimituksen. Heinäkuun ipsy tuli vasta eilen ja sitä odoteltiinkin pari kuukautta. Elokuun pussukkaan palataan kunhan se joskus sieltä saapuu. Olen tässä viimeaikoina perunut aika paljon kauneusbokseja, tällä hetkellä tilaan enää ipsya ja Boxycharmia ja ipsyn perumista olen myös harkinnut. Katsotaanpa miltä nämä kaksi pussukkaa vaikuttivat, muuttuiko mieleni vai ei.


Heinäkuun pussi oli teemaltaan hyvin kesäinen, korallinsävyisellä pohjalla oli paljon palmunlehtiä ja muita viidakon kasveja. Todella nätti pussukka, jolle tulee taatusti käyttöä. 

Syyskuun pussissa oli teemana tähtikuviot, ja sävynä kaunis vaalea roosa. Tässä on vetimenä ihana "kristalli" vai miksi noita kiviä nyt kutsutaankaan, joka mun mielestä toi kivan lisän tähän valmiiksi suloiseen pussukkaan.


Heinäkuun pussista löytyi kuusi tuotetta. Kaksi kappaletta Midflower kangasnaamioita, firma häivytyssivellin, theBalm luomiväri, Cake beauty:n käsirasva, Ciate:n primeri ja Pacifica:n aurinkopuuteri/poskipuna duo. Sivellin oli matkalla vähän kärsinyt ja mennyt vinoon, saa nähdä saanko sitä suoristettua ollenkaan vai onko se menetetty tapaus. Muuten olin oikein tyytyväinen tähän sisältöön ja kaikki tuotteet jää omaan käyttöön. 


Syyskuussa pussukkaan oli pakattu viisi tuotetta. Joukossa oli The beauty crop luomiväri, Skin&co shimmer öljy, OFRAn poskipuna, Unicorn glow kosteuttava primeri ja HanHoo vesimeloni seerumi. Tämäkin kokonaisuus oli mun mielestä oikein onnistunut ja tästäkin kaikki jää omaan käyttöön. Eniten ihastusta herätti tuo Ofran poskipuna, joka on tehty yhteistyössä Youtubettaja Madison Millerin kanssa. 

Tässä oli mun mielestä kaksi todella onnistunutta kuukautta, jännä nähdä oliko elokuu yhtä hyvä. Ihan vielä en ole valmis tilausta lopettamaan, mutta katsotaan uudestaan vähän myöhemmin. Ipsy teki muuten muutoksen tässä lokakuussa, nykyään jokainen tilaaja saa etukäteen valita yhden tuotteen omaan pussiinsa.

Mitä mieltä sinä olit näistä? :)

Love, Mari

17 kommenttia:

 1. Tuleeko tämä suoraan Suomeen vai pitääkö kierrättää Shipiton kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välityspalvelun kautta, Shipito tai Planet Express :)

   Poista
  2. Näin juuri eli ei ole vielä tilattavissa suoraan :(.

   Poista
 2. Kuinka isoja nämä pakkaukset ja tuotteet ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana on sekä näytekokoja, että täysikokoisia. Näissä tuo poskipuna, poskipuna duo ja sivellin oli täysiä kokoja, muut näytteitä.

   Poista
 3. Voi apua mä naurahdin tota sivellintä :D Ajattelin ensin, että onpas siinä mielenkiintoisesti muotoiltu sivellin, mutta se olikin siis vaan vääntynyt! Syyskuun pussukan Ofran poskipuna näyttää ihan hurjan kauniilta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli ottanut vähän osumaa :D. Tuo poskipuna onkin aivan ihana ja mun lemppari varmaan näistä kaikista.

   Poista
 4. Onpas kiva sisältö etenkin heinäkuun pussukassa. Hassusti kävi nyt siveltimelle, toivottavasti saat sen vielä oikonemaan :D Vesimeloniseerumi kuulostaa myös hyvältä. Kaikki missä on vesimelonia tai tuoksuu vesimelonilta saa mut sekoamaan heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kanssa molemmista tosi paljon :). Tuo sivellin voi olla vähän menetetty tapaus, yleensä noita vääntyneitä on tosi vaikea enää suoristaa.

   Poista
 5. Kiitos Mari 😊 Pussukat ulkoisesti olivat kovasti mieleeni 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä oli tosiaan nätit pussit tällä kertaa :)

   Poista
 6. Vieläköhän mullakin olisi sitten toiveita saada heinäkuun pussukka, olen melkein jo luopunut toivosta.. ja kun mulla on siis heinäkuulta kateissa sekä tuo ipsy pussukka että myös ipsy plus ja boxycharm :/ olisi ihan kiva joku edes saada. Tosi kivoilta näyttää kyl noi sisällöt sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoa on vielä, ärsyttävää silti joutua odottelemaan näin pitkään :(. Mulla on kaikkien vuosien aikana jäänyt tasan yksi boksi tulematta, viime vuoden marraskuun Boxycharm ei koskaan löytänyt perille.

   Poista
  2. On kyllä ärsyttävää :/ jos näitä heinäkuita ei lasketa niin mulla on kans yks jäänyt tulematta tän ehkä kolmen vuoden aikana, tän vuoden tammikuun boxycharm on edelleen tulematta..

   Poista
  3. Toivottavasti nyt ainakin nää kesän boksit löytää perille! Siinä viime vuodenvaihteen tienoilla tais olla jotain ongelmia black fridayn ja joulun vuoksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...