sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Lokakuun Bette box

Lokakuun Bette box ilmestyi pakettiautomaattiin pari päivää sitten ja tänään käydään läpi mitä kaikkea boksista tällä kertaa löytyi. Tämä jäikin mun viimeiseksi betteksi, ainakin nyt vähäksi aikaa. Olen tilannut boksia tauotta elokuusta 2013 ja useiden pettymysten jälkeen tullut siihen tulokseen, että tämä ei vaan ole mulle enää kannattava. Toki mukaan on mahtunut erittäin hyviäkin bokseja ja mielenkiintoisia tuotteita, mutta pääasiassa boksi ei enää tarjoa mulle mitään uutta tai kutkuttavaa.


Lokakuun boksissa keskitytään hellimään ihoa ja hiuksia syksyn viimalta ja kylmeneviltä keleiltä. Boksin mukana tulee aina kortti, josta löytyy tiedot mukana tulevista tuotteista ja toiselta puolelta joku ajatuslause. Nämä on usein olleet boksin parasta antia ja tälläkin kertaa tykkään kortin sanomasta.


Ziaja goat's milk strengthening hair conditioner / 4,90€ 200ml

Ziajan vuohenmaitosarjan ihonhoitotuotteet on mulle tuttuja, mutta hiustenhoitojuttuja en olekaan vielä kokeillut. Hoitoaine sisältää vuohenmaitoproteiinia ja se sopii kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Mielenkiinnolla testaan tämän, Ziajan tuotteet kun on pääasiassa olleet hyviä.

Sweety Signature kasvovesi / 8,90€ 100ml

Sweety on mulle täysin uusi tuttavuus ja ilmeisesti kaikenkaikkiaan uusi kotimainen tuotemerkki. Kasvovesiä käytän jonkin verran, eniten kesäaikaan kylläkin. Suihkeen tehtävänä on rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, joten se sopii kyllä oikein hyvin myös näille kylmien ilmojen ärsyttämälle iholle. 


Schwarzkopf mad about lenghts shampoo / 18,90€ 300ml

Pitkille hiuksille tarkoitettu shampoo lupaa parantaa hiusten kosteustasapainoa ja vahvistaa kuivia hiuksia. Suloinen pikkuputeli sopii hyvin matkoille mukaan, tästä riittää varmasti useampaankin kokeilukertaan. 

Sweet Signature scrunchie / 6,90€

Samalta Sweety.fi verkkokaupalta boksiin oli pakattu myös musta scrunchie. Nämä ovat kovasti tekemässä paluuta ja itsekin olen (myönnetään) haaveillut tälläisen ostamisesta. Nytpä säästyn siltä vaivalta ja pääsen kokeilemaan tuleeko tätä oikeasti käytettyä. 


Herbina silmänympärysvoide / 5,20€ 15ml

Herbinan uutuus silmänympärysvoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, kurkku-uutetta ja kofeiinia. Kuulostaa oikein hyvältä ainesosien puolesta, kiva päästä kokeilemaan tätäkin. Silmänympärysvoiteita tarvii aina ja ne myös kuluu melko nopeaan, joten tämä pääsee testiin varmasti vielä tämän vuoden puolella.

RFSU intim daily wash / 4,90€ 150ml

Tämä tuote herätti lähinnä ärsytystä. Olen saanut tämän saman intiimipesunesteen boksin mukana nyt ainakin kolme kertaa ja kertaakaan en ole tästä ilahtunut. Tämä ei mun mielestä edes kuulu kauneusboksiin, saatika sitten toistuvana tuotteena. 


Ekstroina mukana oli vielä tuoksunäyte, pari pussinäytettä ja lakupatukka. Lakun taidan pakata mukaan sairaalakassiin niin saan herkuteltua heti kun vauva on ulkona :D. 

Lokakuun boksi oli mun mielestä ihan ok, mukana tuli kiinnostavia uutuustuotteita, mutta tuo RFSU laski pisteitä jonkin verran.

Mitä mieltä sinä olit boksista?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Nämä paketit on jotenkin ihania! :) Voi löytää kaikkea uutta kivaa ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyslaatikot on kyllä hauskoja, oon ollut koukussa jo vuosia :).

      Poista
  2. Itse en juurikaan tuommoisista testipussukoista välitä. Ne on ihan ok jos tulee jonkun lehden välissä mutta tämmösessä...En tiedä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat fiilikset oli mullakin, ne jää aika usein käyttämättä.

      Poista
  3. Viime boxiin nähden ei ollut niin onnistunut itsellenikään.

    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/10/bette-box-lokakuu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ihan ok, mutta tosiaan tykkäsin itsekin syyskuun boksista enemmän.

      Poista
  4. RFSU laski munkin silmissä boksin pisteitä, mutta muuten tässä oli kyllä ihan kivoja tuotteita :) Ei tää kuitenkaan mun silmissä pärjää esim. Ihana Sinälle, joten voi olla että mäkin lopetan tän tilauksen jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että toi rfsu teki mulla tosi paljon, koska muita tuotteita kun katsoo niin ne on oikeesti aika kiinnostavia. Ihana Sinä on sellainen boksi, jota mun tekisi mieli kanssa kokeilla :).

      Poista
  5. Ihan mukavia tuotteita. Mutta en ole koskaan tilannut Bette Boxia. Olen vain miettinyt, että tuota käyttäisin ja tuota en, lukiessani muiden juttuja Bette boxista. Ja Plus ja Miinus - listani on näyttänyt, että en tarvitse boxia. Ehkä käytän sen verran vähän erilaisia hoitotuotteita.
    Kiitos esittelystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen nyt todennut vähän saman tämän Betten kohdalla ja sen vuoksi pistinkin tilauksen poikki. Turhaan kertyy sellaisia tuotteita, mitkä ei kiinnosta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...