lauantai 19. lokakuuta 2019

Syyskuun roskat

Tänään käydään läpi syyskuun kosmetiikkaroskia, joita yllättäen tulikin ihan mukava määrä verrattuna viime kuukausiin ja vielä pääasiassa täysikokoisia tuotteita. Edelleenkään en päässyt "normaaleihin" lukuihin, lähellekään, mutta hiljalleen tuntuu purkkeja silti tyhjenevän. Mun kosmetiikkavarastot on tällä hetkellä niin ääriäänmyöten täynnä, että jokainen tyhjä purkki ja purnukka on iso voitto.



Glamglow youthcleanse kuoriva kasvoputsari oli oikein mieluisa tuote. Tämä kesti käytössä todella pitkään, tuote oli siis super riittoisaa. Tämä poisti meikit hyvin ja samalla kuori ihoa kevyesti poistaen kaiken ylimääräisen kuonan ja kuolleen ihon. Tätä samaa ei taideta enää valmistaa, mutta vastaava löytyy Glamglow:n valikoimista nykyäänkin.

The Body Shop British rose toner on löytynyt mun kuukauden suosikeistakin, tykkäsin tästä todella paljon. Yksi parhaista tonereista mitä olen käyttänyt. Tykkäsin kovasti tämän geelimäisestä koostumuksesta, tuoksusta ja hoitavuudesta. 

Lavera two-phase intensive firming treatment* sisälsi seitsemän pientä ampullia, jotka käytin viikon mittaisena kuurina. Koostumukseltaan nämä olivat aika vetisen oloista seerumia, levittyi iholle hetkessä ja imeytyi myös aika nopeasti. Iho näytti ja tuntui pehmeältä, kimmoisalta ja kirkkaalta käytön jälkeen. Tykkäsin!


Huxley yönaamio oli myös aivan ihana tuote, johon tulen varmasti palaamaan vielä tulevaisuudessakin. Tämä kosteutti ihoa tehokkaasti yön aikana, teki ihosta pehmeän ja raikkaan tuntuisen. 

Glamglow dreamduo on kaksiosainen yönaamio, joka ei valitettavasti herättänyt suuria tunteita. Tämä kyllä ajoi hyvin asiansa, mutta oli mun mielestä liian työläs käyttää ja tuoksu oli myös mun makuun liia imelä.

The Body Shop Japanese matcha tea pollution clearing mask* sen sijaan oli aivan ihana naamio, joka puhdisti iholta ympäristön aiheuttamia epäpuhtauksia ja jätti ihon sileäksi ja kirkkaaksi. Todella miellyttävän tuntuinen käyttää ja tehokas naamio. Voisin hyvin ostaa uudestaan!


Avant kasvoseerumi oli yllättävän pitkäkestoinen ollakseen näytekokoinen. Korkkasin tämän käyttöön toukokuun lopun Kreikan matkalla ja tämä loppui vasta syyskuussa, vaikka oli mulla jokapäiväisessä käytössä. Oikein kiva seerumi, kosteutti ihoa hyvin ja imeytyi nopeasti. En kuitenkaan huomannut tässä mitään niin ihmeellisen erikoista, että haluaisin välttämättä tätä lisää.

Evo root canal volumising spray tuli aikoinaan Bette boxin mukana ja jäänyt kaapin perukoille lähes käyttämättä. Tämä siis ei ole tyhjentynyt, lähti roskiin vanhan ikänsä puolesta. Teoriassa tämä oli oikein kiva, mutta mulle liian työläs, sillä en koskaan föönaa hiuksia.

Ouai leave in conditioner sen sijaan oli sopivan helppo ja nopea hiustenhoitotuote mun makuun. Suihkutin tätä hiusten pituuksille aina suihkun jälkeen ja huomasin tämän auttavan mm. hiusten takkuisuudessa. Voisin ostaa täysikokoisenakin!'

*Saatu pr näytteenä

Oliko roskien joukossa sulle tuttuja tuotteita? :)

Love, Mari


12 kommenttia:

  1. Hyvin olet saanut käytettyä loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa olin itsekin ihan tyytyväinen saldoon :).

      Poista
  2. Miten nämä kierrätetään oikein? Pahvi pahvinkeräykseen, mutta muut? Käykö tuo lasi lasinkeräykseen? Entä muovi muovinkeräykseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin :). Hyvin vaan putsataan jäämät pois ja sitten materiaalin mukaan omiin kierrätysastioihinsa.

      Poista
  3. Toi avantin seerumi on täyttä rakkautta ja näytekoko kesti pitkään. Ostin sitä jemmaan täysikokoisen koska tykästyin siihen niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja siis tosiaan, olin ihan yllättynyt siitä miten pitkään toi kesti käytössä.

      Poista
  4. Kiva määrä loppuneita<3 Mun on pitänyt jo jonkin aikaa ottaa toi Laveran tehohoitokuuri käyttöön, mutta vieläkin se odottelee laatikossa :D Huxleyn yönaamio kuulostaa ihan loistavalta! Mua vähän harmittaa, etten eilen messuilta napannut yhtään Huxleyn tuotetta mukaan, vaikka niitä olisi kuitenkin saanut sieltä hieman edullisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä, mä luulen että nyt kylmien kelien kynnyksellä se tuntuu vieläkin ihanemmalta :). Mulla on vielä toinen setti sitä jäljellä, säästelen talvea varten. Mua taas harmittaa, että jäi koko messut väliin, olisi ollut niin paljon ostettavaa :/.

      Poista
  5. Toi TBS British Rose on ihan mun lemppari, tuoksuu niin ihanalta! Viime vuoden joulukalenterista tuli tuo matcha tea, jonka olen käyttänyt loppuun - oli hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös tuosta ruusun tuoksusta, vaikka ei se mun lemppari tbs olekaan. Mutta tuo tuote itsessään on ihan huippu ihana :).

      Poista
  6. Tää postaussarja on mun mieleeni -ennen kaikkea, että inspiroi muitakin käyttämään loppuun ja myös siksi, että saa uusia tuotevinkkejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla :). Tää on vähän itsensä haastamista kosmebloggaajana, kun kovin helposti siirtyy tuotteesta toiseen ennen kuin vanha loppuu. Nykyään saan suurta nautintoa siitä, että joku tuote tulee oikeasti käytettyä loppuun asti.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...