tiistai 29. toukokuuta 2018

Urban Decay kokoelma

Hei kaikille! Tänään jatketaan mun meikkikokoelman läpikäyntiä ja vuoroon pääsee Urban Decay. UD oli ensimmäinen high end merkki, jota koskaan ostin ja meillä onkin aivan erityinen suhde, vaikka nykyään mun kokoelmasta löytyy jo paljon paljon muitakin merkkejä. Vuonna 2014 tämä oli se THE juttu ja olin ihan super innoissani kun ostin sen ensimmäisen alkuperäisen Naked -paletin, josta olin kuullut puhuttavan niin paljon. Siihen aikaan UD:ta ei vielä saanut Suomesta, mutta nykyään merkin saatavuus on parantunut huomattavasti ja merkki löytyy ainakin Sokokselta, Stockmannilta ja Kicksin verkkokaupasta. 


Mulla on ollut UD tuotteita ihan kivan kokoinen kokoelma (ja on toki vieläkin), mutta aika paljon olen myynyt pois tässä viime vuosien aikana. Osa tuotteista ei vaan ole sykähdyttänyt niinkuin toivoisin, osa taas on ihan loistavia! Katsotaan sitten mitä mun kokoelmasta tällä hetkellä löytyy.


Ensinnäkin ne luomiväripaletit. Mulla on tällä hetkellä vaan neljä palettia, Naked 1 ja 3, Naked heat sekä Vice 4 (ellen väärin muista)? Mulla on aikaisemmin ollut myös ainakin Naked smoky, Electric, Gwen Stefani paletti sekä VICE ltd reloaded, mutta ne ovat sittemmin päätyneet uusiin koteihin. Alkuperäinen nakupaletti on mun pannuprojektissa mukana ja se on paletti, josta en tunnesyistä tule varmaan ikinä luopumaan. Naked heat kuuluu myös mun lemppareihin, mutta nuo kaksi muuta on jääneet tosi vähälle käytölle ja aina välillä harkitsenkin niistä luopumista, mutta vielä en ole siihen päätynyt.


Meikkipohjatuotteita olen käyttänyt jo pitkään ja ne onkin mun suosikkeja merkiltä. Naked skin -meikkivoide kuuluu mun lempparien joukkoon, mutta valitettavasti se loppui enkä ole vielä ostanut uutta. All Nighter meikkivoide on myös tosi kiva, mutta käytän sitä vaan kun tarvitsen super peittävyyttä tai erityistilanteissa. Naked skin peiteaine on mun kestosuosikki ja sitä onkin menossa nyt kolmas pakkaus.

Tykkään kovasti myös UD:n kasvosuihkeista ja All Nighter on niistä se mun lemppari, sitäkin on nyt menossa toinen pullo.


Mun on jo pitkään pitänyt kokeilla Perversion ripsiväriä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Sen sijaan sain äskettäin kokeiluun uuden Troublemaker ripsivärin, josta puhutaan lisää myöhemmin. Heavy metal glitter linerit on parhautta, niitä suosittelen kaikille! Niillä saa tosi helposti glitteriä meikkiin ilman sotkua. Myös rajauskynät on tosi pigmenttisiä ja pehmeitä, mun lemppareita. UD:n valikoimiin kuuluu myös paljon irtoluomivärejä, joista osa on samoja mitä löytyy myös paleteista, näistäkin kuullaan lisää myöhemmin.


Urban Decay on tunnettu myös huulipunistaan, etenkin nyt kun pari vuotta sitten lanseerattiin suuri Vice lipstick -kokoelma, johon kuului muistaakseni 100 huulipunaa, nykyään niitä on jo enemmänkin! Mun kokoelmassa on nyt neljä, muutamasta olen luopunut. Löytyy myös yksi rajauskynä ja yksi uutuus huulikiilto.

Löytyykö teiltä Urban Decay meikkejä?

Love, Mari

*Osa tuotteista saatu pr näytteenä

12 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä valtavasti meikkejä :) Mulla pakolliset kulmakynä ja ripsiväri :D

    VastaaPoista
  2. Urban Decay <3 Luomiväripaletteja multa löytyy useampi (mm. nuo sullakin olevat Vice4 & Naked3) ja nyt keväällä vihdoinkin sain ensimmäisen meikkivoiteen hankittua - sunkin paljon kehumaa peitevoidetta pitää ehdottomasti joskus vielä testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko tykännyt meikkivoiteesta? Tuo peiteaine on ihan huippu, mulla kolmas puteli tyhjenemässä ihan just :/ :P

      Poista
  3. Sain itse vähän aikaa sitten ensimmäisen isomman luomiväripaletin, ja nyt katselen sitä aina, että mitähän näillä kaikilla väreillä tekisi? Arjessa kun ei voi juurikaan meikillä revitellä, ja juhliakin on ilmeisesti liian harvoin, taidan vain eniten ihailla niitä värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella on niin oma tapansa meikata ja käyttää värejä, osa pärjää parilla sävyllä ja toiset tarvii yhteen meikkiin 10 :D. Onneksi meikkejä voi ihaillakin <3

      Poista
  4. Nyt täytyy tunnustaa. Itselläni ei ole Urban Decay -meikkejä. Kuullut olen niistä. Ja nyt sain kattavan paketin tästä meikkisarjasta. Nuo rajauskynät alkoivat kiinnostaa.
    Kiitos esittelystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sait tästä irti jotain uutta :). Nuo rajauskynät on tosi hyviä ja värejä löytyy joka lähtöön!

      Poista
  5. UD:n huulipunat on ihan parhaita<3 Ja se sävyvalikoima on kyllä ihan omaa luokkaansa! Muitakin UD:n meikkejä löytyy ja luomiväripaletit sekä All Nighter meikkivoide ja peiteaine on hurjan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mä himoitsen varmaan ainakin 10 sävyä, kun vaan raaskisi ostaa ne kaikki :D No pikkuhiljaa! Mun on kyllä pakko hankkia se All nighter peiteaine kokeiluun.

      Poista
  6. Sinun innoittamana kävin ostaan naked heat paletin tänään! Siinä on aivan ihanat sävyt, ihastuin heti! Stockmanille oli tullu nakupaletteja nyt nii sieltä nappasin mukaa. Harmi ku ei ollu meikkivoiteita, olisin tshtonut testata kun hakusessa hyvä meikkivoide..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, tuut varmasti tykkäämään siitä! Aivan ihana paletti :). UD:n meikkivoiteet on myös tosi hyviä, kannattaa pyytää testeriä jos jossain niihin törmäät ja kokeilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...