keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Meikki-keskiviikko; ColourPop x Shayla

Hellurei ja hauskaa meikki-keskiviikkoa! Maanantaina esittelin teille ColourPopin uusimman yhteistyökokoelman Makeupshayla:n kanssa ja tänään päästään näkemään ensimmäinen meikki tuon kokoelman tuotteilla. Käytin tässä lookissa kokoelman luomiväripalettia, huulipunaa ja huulikiiltoa. Kaikki käytetyt tuotteet löytyy tuttuun tapaan postauksen lopusta, jos joku jää kiinnostamaan. Tuo paletti on kyllä niin inspiroiva, että blogissa tulee varmasti näkymään vielä lisääkin sillä tehtyjä meikkejä, mutta mulla on myös pari muuta uutta luomiväripalettia odottelemassa esittelyä ja testaamista :)

Käytin meikkipohjaan mun kahta kesän suosikkia, eli itCosmeticsin CC voidetta sekä Urban Decayn One & done hybridi meikkivoidetta. Tuo duo on toiminut aina tosi kivasti ja tälläkään kertaan ei ollut ensin mitään valittamista, mutta kun aloin levittää peiteainetta, meikkivoide ja peiteaine hieman paakkuuntui tuosta vasemman silmän ympäriltä. En ymmärrä mikä oli vialla, sillä kaikki tuotteet oli tuttuja lemppareita ja mun silmänympärys ei tällä hetkellä ole edes kovinkaan kuiva. Kuvissa se ei ihan kamalasti näy, mutta luonnossa huomasin hyvin selkeitä meikkivoide paakkuja.

Kiinnitin meikkivoiteen hyvin kevyesti Urban Decay:n De-slick puuterilla, jonka sain testiin vähän aikaa sitten. Puuteri toimi erittäin hyvin tehtävässään ja piti meikin paikoillaan koko päivän. De-slick sopii hyvin öljyiselle iholle, sillä se jättää mattapinnan ja pitää öljyisyyden kurissa, mutta näin kevyesti käytettynä se ei peittänyt ihon kuulautta. Ensivaikutelmalta vaikuttaa kivan monipuoliselta puuterilta.


Kasvoilta löytyy myös sitä Hoolaa, niinkuin nykyään lähes joka meikissä. Oon kyllä aika ylpeä siitä miten ahkerasti olen saanut sitä käytettyä nyt pannuprojektin myötä. Käytin myös pitkästä aikaa NARSin Orgasm -poskipunaa, koska yritän pähkäillä itseni kanssa siitä, että onko se oikeasti niin ihana mitä aina olen kuvitellut. Tuohan on ollut mun holy grail poskipuna aikoinaan, mutta siihen ei vaan tule nykyään enää tartuttua. Highlighterina käytin ColourPopin Here kitty kitty -korostuspuuteria, joka jaksaa ihastuttaa aina kun muistan sitä käyttää.


Luomille päätyi Shaylan Perception paletista lämpimiä ruskeita sävyjä, sekä se iki-ihana oliivinvihreä shimmersävy, joka kiinnitti mun huomioni ensimmäisenä koko paletissa. Mä rakastan vihreitä luomivärejä, joten ei ihme että tuon sävyn oli pakko olla mukana mun ensimmäisessä meikissä paletilla. 

Tein silmämeikistä melko simppelin, häivyttelin mattaruskeita sävyjä luomivakoon ja hieman sisä- ja ulkonurkkaan, tehden pienen halo efektin. Vihreää painelin luomen keskiosaan ja häivytin sen ruskeiden sävyjen kanssa, jotta mihinkään ei jäänyt huomattavia rajoja. 


Huulille valitsin Shaylan kokoelman lux huulipunista sen vaaleimman nudesävyn, joka olikin todella kaunis ja helppo yhdistää ihan mihin tahansa. Huulipunan päälle halusin vielä vähän kiiltoa, joten taputtelin huulten keskiosaan kokoelman huulikiiltoa, jota levitin myös hieman kohti huulten reunoja.

Suositko huulipunia vai huulikiiltoja? :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
itCosmetics CC+ spf 50 cream
Urban Decay Naked Skin one & done hybrid complexion perfector
Urban Decay Naked Skin concealer
RCMA no-color powder
Urban Decay De-slick mattifying powder*
benefit Hoola bronzer
Too Faced soul mates blushing bronzer, Carrie & Big
NARS Orgasm blush
ColourPop pressed powder highlighter, Here kitty kitty

Inglot eye makeup base
ColourPop x Shayla palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Junkie*
Urban Decay Troublemaker mascara*

ABH brow definer, soft brown
The BrowGal The instatint tinted brow gel

ColourPop lux lipstick, Quickie
ColourPop ultra glossy lip, Neat freak

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...