perjantai 11. toukokuuta 2018

Anastasia Beverly Hills Soft Glam luomiväripaletti

Aurinkoista perjantaita ystävät! Anastasia Beverly Hills julkaisi keväällä uuden luomiväripaletin, joka herätti suuren kiinnostuksen somessa ja myös minussa. Mun kokoelmasta löytyy kaikki ABH luomiväripaletit Modern Renaissance:sta (tai oikeastaan Master by Mario:sta) eteenpäin, joten arvata saattaa, että tämä paletti herätti myös mun kiinnostuksen heti. Soft Glam -luomiväripaletti on perheen uusin tulokas eikä missään nimessä jää edellisten varjoon. 

Ostin oman palettini Kicksin verkkokaupasta, voit käydä ostoksilla täällä. (affiliate linkki)


Soft Glam paletista löytyy myös Anastasian tuttu pehmeä samettinen pinta, josta itse tykkään kovasti. Se tuntuu ylelliseltä, vaikka onkin herkkä likaantumaan jos paletti on ahkerassa käytössä. Paletti on sävyltään neutraali beige, joka antaa esimakua jo paletin sisällöstä ja sävymaailmasta. Myös paletin nimi viittaa hyvin luonnollisiin sävyihin.


Sisältä paljastuu 14 upeaa luomiväriä, joista 6 on shimmer sävyjä. Soft Glam paletti on koostettu sekä täysin uusista sävyistä, että muutamista ennestään tutuista suosikkisävyistä. Tästä löytyy mm. pari Modern Renaissancesta tuttua luomiväriä. Sävyt ovat hillittyjä ja sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön, mutta löytyy tästä myös potkua niihin näyttäviin glam -meikkeihin. 


Anastasian luomivärien koostumus on varmasti monille tuttu, tämä jatkaa samalla upealla linjalla kuin alkuperäinen MR paletti. Luomivärit ovat pigmenttisiä ja kermaisen pehmeitä. Ne pöllyävät hieman käytössä, mutta ei mitenkään huomattavasti eikä taatusti niin paljoa kuin Subculture paletin sävyt. Nämä käyttäytyvät luomella kuten laadukkaan luomivärin kuuluukin, hyvin helppoja työstää. 

Tämä ei ole mikään maailman uniikein paletti, vastaavia sävyjä löytyy varmasti monista muistakin ja ihan varmasti myös mun omasta kokoelmasta. Jos kuitenkin pidät ABH:n luomivärien koostumuksesta tai kenties juuri sun kokoelmassa ei näitä sävyjä vielä niin paljoa ole, on paletti mun mielestä ehdottomasti hankkimisen arvoinen tuleva klassikko. 


Löytyykö sinulta ABH:n paletteja?

Love, Mari

13 kommenttia:

 1. Ei löydy, Modern Renaissancen hankintaa olen jo pitkään pohtinut, mutta edelleenkään en ole saanut aikaiseksi hankittua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen ihan näitä kaikkia, missä vaan on ne omaan silmään parhaat sävyt :)

   Poista
 2. Tää on upea, mutta jotenkin en koe tarvitsevani tätä, kun sävymaailma on kuitenkin sen verran "perus" että vastaavia löytyy jo entuudestaan :) Prism ja MR paletit multa löytyy ja niistä en kyllä hevillä luopuisi! ABH:n palettien laatu on ihan huippuhyvä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin aluksi ihan samoin, mutta tämä vei silti voiton ja oli pakko hankkia :D Eikä kyllä kaduta, on super nätti!

   Poista
 3. Eipä löydy ABH:n palettia. Joku pitäisi kyllä hankkia. Nykyinen paletti tippui lattialle ja samalla karsiutui ihan liian monta väriä. Nyt olen mennyt ilman luomiväriä, kun ei ole ollut juhliakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen näitä ABH paletteja lämmöllä, kaikki on aivan ihania <3 Voi eikä, tuo paletin tippuminen on kyllä kurjaa, mun kauhukuvani :D :(

   Poista
 4. Onpa upeita sävyjä, tykkään. Itseltäni ei löydy tämän merkin tuotteita, mutta voisi tämän perusteella kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tää on kyllä ihan super nätti ja monikäyttöinen paletti arkeen ja juhlaan. :)

   Poista
 5. Nämä sun blogitekstit tulee olemaan mun pelastus, kun tyttö tuosta kasvaa. Voin vaan ohjata meikkejään tuskailevan neidin tätä lukemaan :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon niin ihastunut tähän palettiin! Varsinkin noihin shimmer-sävyihin <3 Mutta joo, tää onkin vasta mun eka paletti kyseiseltä brändiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, ne on niin nättejä <3 Rose pink yllätti mut upeudellaan, en odottanut siltä niin paljoa, mutta on yksi suosikki nyt :)

   Poista
 7. Himottelen jo useampaa Anastasian palettia ja tääkin on niin nätti♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...