torstai 24. toukokuuta 2018

Laura Lee Los Angeles Cat's Pajamas

Tervehdys! Tänään pääseen esittelemään teille mun uusimman luomiväripalettini, josta hieman vinkkasinkin jo aiemmassa postauksessa. Tai no, oikeastaan toisen kahdesta, sillä ostin samalla kertaa kaksi palettia, joista toinen tulee vuoroon sitten vähän myöhemmin. Laura Lee on Youtubesta tuttu "kauneusguru", joka on tunnettu melko persoonallisesta luonteestaan. Laura ei mun suosikkeihini varsinaisesti kuulu, mutta katson silti hänen videoitaan aina silloin tällöin. Viime syksynä (ellen ihan väärin muista) Laura lanseerasi oman meikkibrändinsä; Laura Lee Los Angeles. Lanseerauksen yhteydessä julkaistiin myös brändin ensimmäinen luomiväripaletti Cat's Pajamas. Mä ihastuin tuohon palettiin heti ensi silmäyksellä ja olenkin katsellut tätä sillä silmällä siitä asti. 

Tässä kevään aikana Cat's Pajamas sai siskon, kun brändi lanseerasi toisen luomiväripaletin (siitä lisää myöhemmin!) ja nyt olin jo niin myyty, että oli pakko naputella tilausta. Merkin oma verkkokauppa toimittaa myös Suomeen, mutta postikulut oli niin korkeat, että mun ostohalut lopahti aika nopeasti. Onneksi kuitenkin huomasin, että paletit ovat myynnissä myös Beautybay -verkkokaupassa ja sieltä lopulta tilasin omat palettini. Beautybaylla on usein myös erilaisia tarjouksia ja alekoodeja, itse sain näistä -20%!


Lauran ensimmäinen paletti on saanut osakseen paljon huomiota, niin positiivista kuin negatiivistakin. Negatiiviset kommentit ovat koskeneet pääasiassa paletin ulkoasua ja "sekavuutta", joidenkin mielestä tästä puuttuu se yhteneväisyys ja punainen lanka, ihan kuin yhteen palettiin olisi tungettu liikaa kaikkea. Mä olen osittain samaa mieltä, mutta se ei häiritse minua lainkaan, sillä mun mielestä tämä paletti kuvastaa täydellisesti Lauraa kaikessa outoudessaan. 

Paletin pahvipakkaus on todella kaunis, hempeitä vaaleanpunaisia ruusuja, brändin logo ja paletin nimi. Tuo pakkaus on aivan ihanan naisellinen ja romanttinen, melkein säästämisen arvoinen, vaikka yleensä heitän pahvit roskiin aika nopeasti.


Itse paletti ei sitten ulkoisesti muistuta yhtään ulkopakkaustaan. Hopeinen glitterpaletti kimaltelee auringossa kauniisti ja on kyllä näyttävän näköinen, mutta ei mitenkään ainutlaatuinen. Kanteen on taas painettu brändin logo sekä paletin nimi pienellä alareunaan.


Ja sitten taas paletin sisältä paljastuu ne ihanat pinkit ruusut. Ihanan outoa. Kannen alta löytyy myös peili, joka on muotoiltu sopimaan ruusukuviointiin. Myös peili on saanut palautetta, mutta mun mielestä se on nätti ja käyttökelpoinen. Paletista löytyy 10 luomiväriä, sekoitus mattaa, shimmeriä ja metallisia sävyjä, jotka Laura on nimennyt todella hauskasti kuvastamaan itseään ja tietynlaisia ennakkoluuloja.


Paletista löytyy kaksi hyvin selkeää sävymaailmaa. Yläriviltä löytyy ne lämpimät neutraalit ruskeat, pronssit ja kullat ja alariviltä violetit ja burgundyt sävyt. Mun mielestä tässä on tosi hyvä yhdistelmä eri sävyjä ja paljon mahdollisuuksia erilaisille meikeille arkeen, iltaan ja juhlaan. Paletista löytyy myös mattamusta, mikä on monille tärkeä ominaisuus paletissa.

Koostumus näissä on mun mielestä aivan erinomainen, enkä siitä ole kuullut valituksia muiltakaan. Nämä ovat todella pigmenttisiä, blendaantuvia ja shimmerit ja metalliset sävyt ihan super kauniita ja hohtavia! Sävyt pöllyävät jonkin verran pannussa, mutta en ole huomannut näiden varisevan kasvoille meikatessa. Sävyjä voi käyttää sekä kuivana, että kosteana, jolloin ne ovat vielä tavallistakin näyttävämpiä.Oletko jo törmännyt tähän palettiin? Miellyttääkö sävyt?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Näyttää todella kauniilta eikä tuo minun silmääni mikään mahdottoman sekavakaan ole :D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä toi paletti on loppupeleissä todella kaunis, eikä mitenkään sekava! Outoa toki, että ylä- ja alarivin sävyt ei passaa oikein toisilleen, mutta ihan älyttömän kauniita sävyjä löytyy tästä paletista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei munkaan mielestä! :) Mutta ymmärrän tavallaan mistä kritiikki tulee, onhan tässä paljon kaikkea ja paletin nimikään ei millään tavalla kuvasta sisältöä tai edes ulkoasua :D

   Poista
 3. Kaunis paletti ja tosi kivat värit! Tuota olisi ilo käyttää. 😊 -Katta/ Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 4. En ole kuullut tästä paletista aikaisemmin, mutta hyvin pigmentoidut luomivärit ovat tervetulleita - pidän erityisesti juuri näistä lämpimän neutraaleista sävyistä ja kullan hohdosta! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tää olisi varmasti myös sun mieleen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...