maanantai 28. toukokuuta 2018

Laatikoiden kätköistä osa 2

Heippa! Tänään olisi taas aika kurkistaa mun kosmetiikkalaatikkoon ja valita pari uutta tuotetta kokeiluun. Aloitin huhtikuussa uuden postaussarjan, jossa käyn läpi mun kosmetiikkavarastojani ja valitsen sieltä aina muutaman tuotteen kokeiltavaksi. Vähän niinkuin Youtubessa pyörivään "Shop my stash" tyyliin. Tarkoituksena on tehdä löytöjä omasta kokoelmasta ja saada käytettyä jo olemassa olevia tuotteita. Huhtikuussa tosiaan aloitin projektin ja valitsin kokeiluun kaksi tuotetta, joista kerron nyt vähän mietteitäni ennen kuin mennään uusiin valintoihin.Huhtikuussa valitsin kokeiluun Real Chemistry:n 3 minute peel -kuorinnan näytekoossa. Tämä osoittautui todella kivaksi ja pienestä näytteestä riitti muistaakseni neljään kokeilukertaan. Niiden perusteella voisin hyvin ostaa tämän täysikokoisena joskus. Tuote on ensin geelimäistä, mutta kun sen levittää kostealle iholla ja alkaa hieroa sitä kasvoihin, voi huomata miten sormien alle muodostuu pieniä "rakeita". Nuo rakeet on sitä kuollutta ihosolukkoa, jonka tämä kuorii pois iholta todella tehokkaasti. Tuote oli kuitenkin mukavan hellävarainen ja kasvot jäivät ihanan pehmeiksi käytön jälkeen.

Toinen mukana ollut tuote oli K pour karité hiusnaamio*, joka on ollut myös ahkerassa käytössä ja olenkin saanut tästä noin 3/4 osaa käytettyä. Naamio on laiskojen ja kiireisten ihmisten paras ystävä, sillä tällä on vaikutusaikaa vain noin 5-10 minuuttia, se sopi mulle hyvin. Hoitavuudeltaan en sanoisi tämän olevan paras kokeilemani hiusnaamio, lähinnä tuntui ehkä hyvin hoitavalta hoitoaineelta, miellyttävä kyllä. Olen tästä ihan tykännyt, mutta ei ole tullut sellaista oloa, että pakko ostaa uusi kun tämä loppuu.


Uudelle kierrokselle valitsin tällä kertaa mukaan kolme tuotetta, joista kaksi on maannut laatikon pohjalla jo reippaasti yli vuoden. Mielenkiinnolla lähden kokeilemaan näitä kaikkia ja kesäkuussa sitten kuulette mitä mieltä olen ollut. 


Nivea Facial cleansing cream* puhdistusvoide on pyörinyt laatikossa jo tosi pitkään, ehkä jopa yli kaksi vuotta. Nyt on aika ottaa tämä tehokäyttöön. Mulla on juuri loppumassa kasvoputsari suihkussa, joten ajattelin korvata sen tällä. Uskoisin tämän olevan ihan perushyvä putsari, mutta se jää nähtäväksi.


The Body Shop Hawaiian kukui rich nurturing body cream* löytyi viime joulukuun uuden vuoden kalenterista, joten tämä on "vasta" viisi kuukautta vanha. Halusin voiteen kuitenkin mukaan nyt, sillä tämä on houkutellut mua jo pitkään. En ole raaskinut avata, sillä mulla on jokunen muukin vartalovoide jo avattuna, mutta ajattelin tän olevan sen verran pieni, että saa nopeasti kulumaan.


Sensai ultimate The concentrate* on myöskin pyörinyt laatikossa yli vuoden, vaikka on tosi kiinnostava tuote! En ole koskaan ennen kokeillut Sensain ihonhoitotuotteita, joten tälle on tosi suuret odotukset. Tuote on näytekokoinen, mutta aika iso sellainen, joten tästä riittää varmasti kokeiltavaa joksikin aikaa.

Oletko sinä kokeillut jotain näistä? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

 1. Nivean vastaavaa olen käyttänyt juuri suihkukäytössä putsarina. Toimii siellä runsaan läträyksen ansiosta. Muuten en niin tykkää. Nivealla on joku oma ominaishaju. Sensaita ole käyttänyt testipurkin. Tykkäsin. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivealla on tosiaan aika ominainen tuoksu aina kaikissa tuotteissa, jos siitä ei tykkää voi tuotteet jäädä käyttämättä. Kiva kuulla, että tykkäsit Sensaista :)

   Poista
 2. Mikään näistä tuotteista ei ole mulle tuttu, mutta jään mielenkiinnolla odottelemaan sun mielipiteitä noista! Tää postaussarja on myös hurjan mielenkiintoinen, idea on tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Tää on mullekin aina tosi mielenkiintoista tehdä :D

   Poista
 3. Mä olen vähentänyt shoppailua ja juuri koettanut "shoppailla" omia jemmoja tyhjemmiksi, jottei mikään vanhenisi :)

  VastaaPoista
 4. Nämä tuotteet eivät ole tuttuja, mutta postaussarja vaikuttaa mielenkiintoiselta

  VastaaPoista
 5. Sensai on ihana! Varo koukuttumasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo täytyy varoa, mulla ei oo varaa rakastua tuohon :D

   Poista
 6. Tosi hauska idea! Kivaa vaihtelua ainaiselle uuden ostamiselle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...