torstai 15. helmikuuta 2018

Tammikuun Boxycharm

Heipparallaa! Kauneusboksien unboxaamisessa ollaan nyt pahasti jäljessä, meillä kun on vielä lähes kaikki tammikuun boksit avaamatta. Nyt aloitetaankin näiden läpi käynti tehokkaasti, jos saataisiin tammikuun boksit availtua ennen helmikuun loppua :D. Aloitetaan tänään Boxycharmilla, joka on se mun rakkain lempilapsi, paras boksi ikinä. Tammikuun Boxycharmin teemana oli Rock and roll soul ja tuotteet ainakin jollain tavalla siis teemaan sopivia.



Ensimmäisenä tammikuun boksista paljastui PÜRin kasvopaletti, josta löytyy poskipuna, highlighter ja aurinkopuuteri. Kaikki todella metallinhohtoisia sävyjä ja niin kauniita! Näissä on pigmenttiä ihan hurjan paljon, vähän ehkä liikaakin, jos ei ole varovainen. Aurinkopuuteri on sävyltään tosi tumma, mutta se toimii kevyenä topperina toisen bronzerin päällä tai kesällä varmaan upean hehkuva ihan yksinäänkin. Tykkäsin tästä kovasti!


Tämä seuraava tuote oli mulle pieni pettymys, ihan vaan, koska olisin ottanut mieluummin vaihtoehtoisena tuotteena olleen girlactic nestemäisen huulipunan. No ei voi mitään, voihan tämäkin yllättää. Kyseessä on huulia pullistava sävytetty huulikiilto, nudeharmaassa sävyssä. Harvemmin käytän tän tapaisia tuotteita, mutta otan kyllä kokeiluun.


Boksista löytyi myös itCosmetics Brow power kulmakynä. Tämä mulla itseasiassa on jo ennestään ja oon tykännyt kovasti, kiva saada uusi varastoon. Tai en ole vielä ihan päättänyt, että säästänkö tämän itse vai laitanko kiertoon, koska mulla on niin hurjan paljon kulmakyniä tällä hetkellä. itCosmetics on brändinä todella kiinnostava, en yhtään pane pahakseni jos jatkossakin merkin tuotteita boksissa nähdään.


Boksin ehdoton hittituote oli Dr. Brandt heleyttävä pohjustusvoide. Sarjan kuorintoja on tullut boksissa aikaisemmin ja nyt päästään tutustumaan tähän meikkipuoleen. Ootan innolla tän kokeilua. Primeri lupaa blurrata ihohuokosia ja samalla antaa kasvoille kaunista hehkua. Tämä oli muuten myös boksin arvokkain tuote.


Viimeisenä laatikosta paljastui Crown pro luomiväripaletti, joka todella sopi tähän tammikuun teemaan kuin nenä päähän. Rokkipaletissa on pääasiassa metallisia sävyjä ja mattamusta, kannen peili on kitaran muotoinen ja muutenkin paletin ulkoasu on hyvin rock. Mä taidan laittaa tämän kiertoon tavalla tai toisella, koska sävyt ei ihan puhuttele mua ja paletteja on kertynyt jo hurjan paljon. Tämä oli silti tosi kiva tuote saada boksista, harvemmista bokseista nimittäin tulee luomiväripaletteja. 

Miltä tammikuun Boxycharm vaikutti?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Pürin paletti on kiva ja muistuttaa ulkoisesti yhtä essencen vastaavaa monitoimipalettia, jota en ole nähnyt pitkään aikaa missään;) Laatu ja hinta on tietenkin ihan toisissa sfääreissä.
    Huulenpullistajia en uskaltaisi itse käyttää, koska mun tuurilla saisin omista huulistani oikein mojovat aku ankka-huulet;) Luomiväripaletti on kiva, koska 9 värin paletti on yleensä aika käyttökelpoinen ja sävyjä on riittävästi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on ollut aivan ihana käytössä :) <3 Hahah, ankka-huulet voisi olla nyt tosi trendikkäät :D. Mäkään en niin kauheasti noista pullistajista yleensä välitä, mutta muutamia poikkeuksiakin on tullut vastaan, joten annan tuolle mahdollisuuden.

      Poista
  2. Boxycharm vakuuttaa aina laadullaan ja tuotteillaan <3 Nyt ekaa kertaa mulla oli ottanu paketti kunnolla osumaa, meinaan mun Purin paletista oli poskipuna tuusan nuuskana, sain sen hyvin korjattua kumminkin :) Mutta huh mikä pigmentti!!! Mä sain sen huulipunan, mutta yyyyhyy ruskeana. Tykkään kyllä ruskeista huulipunista, mutta niitä on tullu nyt niin paljon eri bokseista eli oisin mielellään ottanu huultenpullistajan :D Ihania tuotteita kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Boxycharm ei ole koskaan vielä pettänyt :). Tosi harmi kuulla, että sun paketti oli kärsinyt :/. Onneksi nuo puuterit saa kohtalaisen helposti korjattua. Mulla on kerran tullut Boxy ihan täysin tuhoutuneena, niin että sisältökin oli ihan mutkalla. Olisi ehkä kannattanut raklamoida postille, mutta en jaksanut. Voi vitsit, mä olisin ollut tosi tyytyväinen ruskeeseen punaan, harmi ettei meillä mennyt ne toisinpäin :D

      Poista
  3. Tulee niin keväinen fiilis tästä :)

    VastaaPoista
  4. Musta tää oli ihan älyttömän hyvä boxi, kaikki tuotteetn sellaisia josita olisi pitänyt.

    VastaaPoista
  5. Kasvopaletti oli hieno ja monikäyttöinen.Minä en tykkää nudesta huulipunasta. Vanhentaa entisestään. Primer vaikutti tosi tehokkaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on ollut ihan huikean hyvä! Primeria en vielä ehtinyt testaamaan, mutta odotukset on korkealla.

      Poista
  6. Huulia pullistava huulikiilto kiinnostaisi testata. Tosin tuo saamasi sävy ei olisi minulle mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buxomin pullistavat huulikiillot on myös tosi hyviä ja sävyvalikoima laaja! Kannattaa tutustua, löytyy Kicks myymälöistä ja verkkokaupasta :)

      Poista
  7. Metallivärit ovat minustakin kauniita ja moneen tilanteeseen sopivia. Todella kiva paletti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Järjellä ajateltuna mun pitäisi laittaa tuo paletti kiertoon, mutta en vieläkään ole pystynyt sitä päättämään :D

      Poista
  8. Tosi mielenkiintoinen sisältö! Tämä olisi hyvin kelvannut itsellekin, pitääpä tutustua tuohon Boxycharmiin vähän tarkemmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...