sunnuntai 4. helmikuuta 2018

NARS ostoksia

Heippa kaikki! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Täällä ollaan saatu nauttia talvisista päivistä, kun vihdoin on taas lunta ja pakkasta. Tänään ajattelin esitellä pari ostosta NARSilta, joista oon ollut tosi innoissani. Tein tilauksen NARSin EU -verkkokauppaan joskus tammikuun alussa, kun huomasin jo kesällä himoitsemani highlighter paletin olleen taas myynnissä. Olin tästä niin fiiliksissä, koska en uskonut, että paletti palaisi enää myyntiin. Onneksi olin väärässä ja nyt se on mun!


Tilauksen tein siis NARSin omaan verkkokauppaan, josta saa ilmaiset toimituskulut yli 50 euron ostoksille. Tuolta tilatessa ei myöskään tarvitse murehtia alveista tai tulliin jäämisestä, tuotteet kun tulee Saksasta DHL:n kuljettamina.  Tuon ihanan kasvopaletin lisäksi tilasin myös yhden Powermatte lip pigment -huulipunan kokeiluun, puhutaan siitä vähän lisää postauksen lopussa.


Tarkistin onko tätä palettia tällä hetkellä saatavilla ja valitettavasti näytti olevan taas pois valikoimista, mutta täytyy toivoa, että tämä tekee taas comebackin pian! NARSilla on paljon LE kokoelmia, mutta aina välillä ne palaavat ihan yllättäen, täytyy vaan olla kärppänä paikalla kun niin käy :).

Ulkoisesti tämä paletti on yksi mun suosikki NARSin pakkauksista, jotenkin todella kaunis ja erikoinen, ehkä hieman karukin. Paletti on todella tukeva kädessä, jämäkän tuntuinen ja painoakin löytyy, tässä laadun tuntee jo kädellä.


Kannen alta paljastuukin sitten iso laadukas peili ja ennen kaikkea ne ihanat highlighterit. Paletissa on neljä highlight sävyä ja kaksi bronzer sävyä, joista toinen on kulttimaineessa oleva Laguna. Mun täytyy sanoa heti alkuun, että nuo bronzerit eivät vakuuttaneet, niistä lähtee pigmenttiä todella kevyesti ja isolla siveltimellä on hankala päästä kapeaan pannuun. Varjostuksiin käyvät sitten paremmin, jos käytössä on kapea sivellin ja haluaa hyvin kevyen lopputuloksen. 

Highlighterit sen sijaan on täyttä kultaa ja tän paletin helmi. Sävyt näyttää pannussa olevan melko lähellä toisiaan, mutta kyllä niistä eroja löytyy ja tässä on mukana hieman luonnollisempaa hehkua ja sitten sitä todella näyttävää. Mä tykkään sekoitella näitä sävyjä keskenään aina vähän tilanteen mukaan, toistaiseksi olen käyttänyt eniten ylärivin sävyjä.


Mennään sitten tähän huulipunaan. Tilasin Powermatte lip pigmentin sävyssä Just what I needed, se on täydellinen rusehtavan punertava terracotan sävy, juuri sellainen johon aina haksahdan. Nude, mutta ei kuitenkaan. Mä en tiennyt näistä etukäteen mitään enkä lukenut kauheasti edes kuvausta, nappasin tän mukaan aika sokkona ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Tän koostumus on mun mielestä todella miellyttävä. Melko ohutta ja juoksevaa, joka levittyy huulille kevyenä kerroksena, ei tunnu liian kuivattavalta ja pysyy todella hyvin paikoillaan. Täysin transfer proof tämä ei ole, väriä saattaa jäädä hieman lasin reunaan tms, mutta se ei minua niin haittaa, kunhan sävy pysyy myös huulilla. Tässä on todella pieni ja kapea applikaattori, jolla saa tehtyä tarkan ja siistin rajan huulille, punan levittäminen on tän ansiosta tosi helppoa. Mä tykästyin ja mieli tekee hankkia myös lisää sävyjä :).


Oletko käyttänyt NARSin tuotteita?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Toi highlighterpaletti kyllä kelpaisi, vaikuttaa aivan ihanalta! NARS:n Radiant Creamy Concealer on ihan huippuhyvä peiteaine ja tykkään myös merkin poskipunista :) Joku ihan basic valkoinen kivipuuteri sen sijaan ei vakuuttanut ja se roikkuu vieläkin mun meikkipöydälläni ja odottaa sitä päivää, kun saisin otettua sen käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä upea! Olin niin onnessani kun huomasin sen olevan taas myynnissä :). Mun silmänalusilla ei tuo peiteaine toiminut ollenkaan, mutta oon tykännyt kovasti siitä uudesta purkissa olevasta.

      Poista
  2. Apua, mua kans ärsytti kun toi highlighter paletti loppui heti, pakko kurkata onko sitä enää. TAHTOO! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, toivotaan että tuovat sen takaisin vielä! :)

      Poista
  3. Nuo tuotteet näyttävät kyllä ihanilta! Vielä en ole Narsilta mitään kokeillut, mutta varmasti piakkoin testaan tätäkin brändiä. Heillä vaikuttaa olevan sen verran paljon loistavia tuotteita että en ole ihan varma mitä heiltä kannattaisi ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NARSilla on kyllä vaikka mitä ihanaa ja testaamisen arvoista, tykkään kovasti myös heidän meikkipohjatuotteistaan :)

      Poista
  4. Mä luulin, etten tarvii highlightereitä, mutta näköjään tarviin! Aivan ihana paletti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Highlightereita tarvii aina! :D Tää on niin upea laadultaan ja ulkoisesti <3

      Poista
  5. NARS on yksi mun ihan lempimerkkejä! Poskipunat on ihan parhaita, samoin Audacious huulipunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä tykkään myös kovasti NARSin tuotteista :)

      Poista
  6. En ole käyttänyt, mutta näyttää todella laadukkaalta ja kauniilta! Tuon huulipunan haluaisin itsellenikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NARSin meikit on aina todella laadukkaita ja kauniita myös ulkoisesti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...