tiistai 6. helmikuuta 2018

Tehokas mustapäänaamio

Heippa! Tänään puhutaan hieman niistä ärsyttävistä mustapäistä ja muista ihon epäpuhtauksista. Tai tarkemmin sanottuna puhutaan JorgObé Peel off -naamiosta, joka auttaa poistamaan mustapäitä ja syväpuhdistaa ihoa. Ostin naamion itselleni elevenin verkkokaupasta, koska se kuulosti todella lupaavalta ja halusin päästä kokeilemaan peel off naamiota. Mä en ole koskaan aikaisemmin niitä testannut, joten nyt oli jo korkea aika. 

JorgObé on tanskalainen ihonhoitosarja, jonka valikoimiin kuuluu laadukkaita ja kohtuuhintaisia ihonhoitotuotteita. Itse en ollut tästä kuullut aikaisemmin, mutta tämän kokeilun myötä heräsi kiinnostus myös sarjan muihin tuotteisiin.
Peel off mask auttaa kuorimaan iholta huokosia tukkivia epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja. Se poistaa tehokkaasti mustapäitä ja imee itseensä iholta ylimääräistä talia ja rasvaa. Naamiota levitetään kasvoille ohut kerros, annetaan kuivua täysin (noin 30 minuuttia), jonka jälkeen se "kuoritaan" pois kasvoilta. Mä olen lapsesta saakka rakastanut kaikenlaista nyppimistä, servetit ja kolapullojen etiketit sai aina kyytiä, joten voitte vaan kuvitella mitä mielihyvää tälläisen naamion nyppiminen aiheuttaa :D. On ihan paras tunne kun tätä pääsee irrottamaan kasvoilta ja samalla näkee miten mustapäät ja rasva on jäänyt naamioon kiinni. 


Mulla ei ole mitenkään kauheasti mustapäitä tai muita epäpuhtauksia iholla, mutta jonkin verran kuitenkin (etenkin nenän alueella) ja ihohuokoset on myös laajentuneet. Vaikka määrällisesti mulla niitä mustapäitä onkin melko vähän, oli kuitenkin tosi jännää nähdä, että ne vähätkin oikeasti tarttui tähän naamioon ja se veti ulos kaiken moskan ihon alta. Mä olen nyt käyttänyt tätä noin kerran viikossa, mutta tarvittaessa tätä voisi käyttää parikin kertaa. 

Naamio sisältää kaoliinisavea, tammihiiltä ja kasviuutteita sekä punahattua, joka auttaa rauhoittamaan ihoa. Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä, mutta ainakin mun tapauksessa vaatii myös hyvää kosteutusta pinnalle. Tän mukana tulikin näyte sarjan omaa White tea -kosteusvoidetta, josta riitti kahteen kokeiluun. Se riitti vakuuttamaan mut ja aion kyllä tilata sitä täysikokoisen putelin tälle kaveriksi. 


Tuotetta levitetään kasvoille joko naamiosiveltimellä tai ihan vaan sormin, itse olen kokeillut molempia tapoja. Tämä on tarkoitettu käytettäväksi pääasiassa kasvojen T-alueella, kuvassa kokeilin ekaa kertaa ja olin levittänyt vähän turhan laajalle alueelle naamiota. Eipä siitä muuta haittaa ollut, mutta tämä nappaa kivasti kiinni myös ihokarvoihin, joten niitä oli sitten kiva repiä irti. 

Naamiota levittäessä siinä on joku voimakas pistävä "haju", joka alkaa ainakin mun silmiä ja nenää kirveltää jonkin verran. Heti kun naamio on asettunut paikoilleen ja laitan tuubin kiinni se kirvely lakkaa ja iholla sitä en enää huomaa lainkaan. Kuivuminen ei tunnu epämiellyttävältä, se vaan tuntuu hieman kiristävän ihoa ja myös naamion pois nyppiminen on tosi kivutonta, ellei se satu nappaamaan kiinni ihokarvoihin tms. 


Oletko jo kokeillut peel off -naamioita?

Love, Mari

*Affiliate linkki

20 kommenttia:

 1. Tuli kokeiltua Bette Boxin joulukuussa tullutta Maybeautyn Peel Off-kuorintaa ja totta kai tein klassisen virheen ja levitin sen melkein koko naamalle! :D Yhtään mustapäätä ei lähtenyt irti, mutta partakarvat ja viikset kyllä- ja ei kovin kivuttomasti!! XD Ymmärsin tämän jälkeen ettei nämä kuorinnat oo mua varten, mulla on niin kuiva ja mustapäätön iho! :) Parempi pysyä siis kosteuttavissa naamioissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun muistutit, mun on kanssa pitänyt testata tuo Betten mukana tullut naamio :). Mä suosin itse kanssa kosteuttavia naamioita, mutta kerran viikossa oon tykännyt tällaisesta supernaamiosta kun imee kaiken moskan naamalta :D

   Poista
 2. Se joku pistävä haju siinä on alkoholi. Todella tainnuttava, minullakin silmät vuosivat, kun ekaa kertaa kokeilin. Siihen jäi se naamio, ei ole pahemmin tullu tkäytettyä.

  Samanlaisia edullisempia on esim. japanilaismerkki Daison naamio, jota saa aika edullisesti eBaysta. Toimiikin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pelkäsin aluksi, että alkaa kirvellä myös kasvoilla, mutta onneksi se oli vaan se haju. Sekin hävisi tosiaan heti kun sain naamion kokonaan kasvoille, joten oon pystynyt käyttämään tätä ihan ongelmitta :). En ole tuosta Daisonista kuullutkaan, mutta onhan näitä vastaavia vaikka kuinka paljon eri merkeillä.

   Poista
  2. Daiso on japanilainen merkki, jonka musta naamio on todellinen kulttituote. Kokeilepa hakea eBaysta, mutta varo kiinalaisten kopioita, eli varminta ostaa japanilaiselta myyjältä. Ona muuten paljon parempi kuin tuo JorgObé.

   Poista
  3. Kiitos vinkistä, täytyypä tutustua tuohon :)

   Poista
 3. Käytin ennen peel off -naamioita paljonkin, mutta nykyään ne tuntuu jotenkin liian rasittavilta omalle iholle. Varmasti rasvaisemmalla iholla toimii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en pysty kun max kerran viikossa, mutta se tuntuu tekevän hyvää mun iholle silloin tällöin käytettynä :). Tekisi mieli kokeilla myös Glamglown peel off naamiota.

   Poista
 4. Peel off naamiot on itselle ihan vieraita, pitäisi kyllä testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nämä on tosi hauskoja käyttää, ellei muuta :D

   Poista
 5. Oon monesti miettinyt että testaisin tämmöistä. Ehdottomasti kokeilen tässä lähipäivinä, kiitos muistutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, toivottavasti löydät sun iholle sopivan! :)

   Poista
 6. Oon itse käyttänyt vain May Beautyn naamiota, josta tykkään kovasti. Tää vaikuttaa kanssa kokeilun arvoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan sitä vielä testannut, vaikka mielessä on ollut monet kerrat. :)

   Poista
 7. Kiinnostaa testata tätä! Oon kokeillut jotakin kiinalaista naamiota, jonka sain joululahjaksi kaverilta, mutta se oli ilmeisesti tilattu suoraan sieltä kiinasta (jonkun eBayn kautta tms.), niin en ole sitä halunnut tilata. Ihanaa, että on suomalainenkin verkkokauppa, josta voi tilata tätä naamiota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! elevenin valikoimiin kuuluu paljon kaikkea erikoista, mitä ei välttämättä muuten Suomesta saa, kannattaa käydä tutustumassa :)

   Poista
 8. Kuulostaapa tosi hyvältä! Mun iho on siinä kunnossa, että todellakin kaipaisi peel off-maskia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vaan testailemaan, mun iholle tämä on tehnyt ainakin hyvää harvakseltaan käytettynä :)

   Poista
 9. En ole muistaakseni koskaan kokeillut tuon tyyppisiä naamioita mutta ehdottomasti haluan kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän kokeilu oli tosi jännää ja hauskaa, tuo pois nyppiminen on ihan parasta terapiaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...