maanantai 26. helmikuuta 2018

tartelette toasted

Kivaa maanantaita kaikki! Ihan hullua ajatella, että ollaan jo helmikuun lopulla ja kohta alkaa kevät. Mä oon kyllä jo ihan valmis, talvi ei vaan oo mun juttu, vaikka nyt on tosi kaunista ollutkin kun on aurinko paistellut ja kinokset lunta :). Tänään mulla olisi esitellä teille tarten uusin tartelette paletti, joka tosin julkaistiin jo viime vuonna, olisiko ollut syksyllä? Mä mietin pitkään ostanko tämän, mutta lopulta en vaan voinut vastustaa ja nyt mun tartelette kokoelma on taas täydellinen. Tartelette toasted on kahden edellisen tulinen sisko, joka tuo sitä mun kaipaamaa lämpöä perheeseen.


Toasted paletin kannesta voi jo päätellä kyseessä olevan hyvin lämminsävyinen paletti. Paletti on sävytykseltään oranssi ja musta, kuvio muistuttaa hieman liekkiä ja paletin nimi on painettu kanteen kultaisin kirjaimin. Tämä on kooltaan täysin sama kuin edeltäjänsäkin ja jatkaa tuttua linjaa. Kannen alta löytyy iso laadukas peili ja 12 luomiväriä, mattaa ja shimmeriä.Toasted paletissa on 6 mattasävyä, yksi matta glitterillä ja 5 shimmersävyä. Sävyt on jaoteltu niin, että niitä on helppo käyttää riveittäin, jokainen vaakarivi toimii tavallaan yhtenä lookkina tai toki sävyjä voi sekoitella ihan mielensä mukaan. Tämä asettelu on mun mielestä kuitenkin tosi kiva varsinkin aloittelevia meikkaajia silmällä pitäen. Joskus voi olla hankala nähdä erilaiset lookit paletissa, tässä se on tehty tosi helpoksi. 


Mun silmääni pisti melkein heti kun tämän näin, että paletti muistuttaa hyvin paljon Urban Decayn Naked Heat palettia. Molemmat on sävyiltään hyvin lämpimiä ja samankaltaisia ja halusinkin päästä niitä vertailemaan. Kiinnostaisiko teitä nähdä näistä kahdesta paletista vertailupostausta?

Toasted paletin sävyt jatkavat tuttua laatua, pigmenttiä löytyy erittäin hyvin ja sävyt blendaantuvat kauniisti. Mattasävyt ovat aika pöllyäviä, mutta eivät kuitenkaan varise poskille jos muistaa karistaa ylimääräiset pois siveltimestä. Shimmersävyt toimivat mun mielestä parhaiten kostealla siveltimellä tai sormella levitettynä, silloin lopputulos on intensiivisin. Onko tartelette paletit tuttuja?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Todella kaunis murrettuja sävyjä sisältävä paletti. :) Multa löytyy Tartelette ja Tartelette in Bloom. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on niin mun näköiset sävyt kun vaan voi olla, veikkaan, että menee kyllä tartelette palettien kärkeen vaikka ne on kaikki ihania :)

   Poista
 2. Ei ole tuttuja ollenkaan, mutta ihanat sävyt kyllä :)
  Ja kiitos vinkistä, pitää kokeilla seuraavan kerran shimmeriä kostealla siveltimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, se on kyllä hyvä niksi jos haluaa intensiivisemmät sävyt luomelle :).

   Poista
 3. Uusi merkki minulle, mutta näyttää kyllä hyvälle. Sävyistä etenkin tuo keskimmäinen rivi on just hyvä, täytyy kyllä tutustua! Onkin ollut jo pitkään listalla ostaa uusia luomivärejä ja juurikin sellaisia, joissa on hyvin pigmenttiä. Glitterit ei toimi itsellä enää niin hyvin, se on tää ikä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarte on kyllä aivan ihana merkki, kannattaa tutustua :). Luomivärit on tosi laadukkaita ja pigmenttisiä.

   Poista
 4. Onpa kauniita sävyjä ja varsinkin nuo mattaiset värit. Merkki on minulle uusi mutta mielenkiintoinen juuri näiden sävyjen vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan kanssa noita mattasävyjä ja muutenkin tää paletti on vaan ihana :). Tarte on huippu!

   Poista
 5. Ei olleet tuttuja nämä paletit aiemmin, mutta olen onnellinen, että nyt näistä tiedän. Olen pitkään etsinyt täydellistä kultaista shimmer-luomiväriä ja tämä paletti näyttää aika täydelliseltä! <3 saattaapa mennä siis ostoslistalle.

  Vertailupostaus kiinnostaa kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tutustumassa verkkokauppaan, sieltä löytyy vaikka ja mitä ihanaa ja palettejakin vaikka kuinka :). Voisin kyllä laittaa tuon vertailun tekeille, kiinnostaa itseänikin sen verran paljon :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...