keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; purple madness

Kivaa helmikuun viimeistä meikki-keskiviikkoa! Helmikuu ja talvi jätetään taakse kirkkailla väreillä, kun innostuin viikonloppuna meikkaamaan jotain muuta kuin neutraalia lookkia. Tämä "yksivärinen" meikki pomppasi mun mieleeni ja tuli vaan kauhea innostus meikata violetilla koko naama. Vähän hillitsin itseäni ja lilaa löytyy nyt vaan silmistä ja huulilta, mutta on sitä siinäkin :D. Tässä meikissä testailin muutamia uusia tuotteita, joista kuulette lisää loppuviikosta, jänniä juttuja tulossa! :)


Meikkipohjana tässä toimii Fenty Beauty Soft matte pro filt'r primer ja meikkivoide. Primerista tykkään kovasti, mutta meikkivoide aiheuttaa vaihtelevia mielipiteitä. Se ei missään nimessä ole lemppari, en tartu siihen mitenkään säännöllisesti tai muuta. Se jättää kyllä kauniin pinnan iholle, mutta on ehkä hitusen kuiva, sopisi paremmin öljyisemmälle iholle. 


Kasvoille käytin Makeup Revolutionin contourpalettia sekä highlighterpalettia ja Too Facedin marjaisan sävyistä poskipunaa. Halusin poskipunan olevan kanssa violetti, mutta ei liian ilmiselvästi ja tuo oli siihen täydellinen. Kasvot jäivät valitettavasti näyttämään hieman kuivilta, tuon meikkivoiteen kanssa olisi varmaan kannattanut käyttää enemmän voidemaisia tuotteita, mutta ei voi mitään. 

Silmämeikissä testailin ensimmäistä kertaa sitä kauneusbloggaajien vaihtariboksista löytynyttä Pixin palettia, vielä en osaa sanoa siitä tarkkaa mielipidettä, vaatii lisää testailua. Teen siitä ihan oman postauksensa kunhan saan mielipiteeni muodostettua. Liikkuvalta luomelta löytyy Morphen Jaclyn Hill paletin kirkas lila sävy, jota kokeilin myös ensimmäistä kertaa koko luomella. Se ei ihme kyllä toiminut siveltimellä ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta sormella levitettynä pigmenttiä lähti sopivasti.

Huulilla on combo, joka on nähty blogissa ainakin kerran aikaisemminkin. ColourPopin Flawless lipliner ja Urban Decayn huulipuna sävyssä Pandemonium. Niin herkullinen sävy-yhdistelmä! Pandemonium on yksinään vähän hankala käyttää, se levittyy hieman epätasaisesti, mutta rajauskynän päällä ei ole mitään ongelmaa.


Teettekö joskus yhden sävyn meikkejä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Fenty Beauty Soft matte pro filt'r primer
Fenty Beauty Pro filt'r foundation, 190
Urban Decay naked skin concealer, light neutral
Laura Mercier Secret brightening powder
By Terry Hyaluronic hydra-powder
Makeup Revolution Pro HD powder contour*
Makeup Revolution Ultra pro glow*
PÜR mineral glow bronzing powder
Too Faced Love flush blush, Your love is king

Inglot eye makeup base
Pixi by petra Ultimate beauty kit 4th edition
Morphe Jaclyn Hill palette
AVON mark intense kohl longwear eyeliner, deep violet*
Too Faced better than sex mascara, purple
benefit roller lash mascara

ColourPop lippie pencil, Flawless
Urban Decay lipstick, Pandemonium

ColourPop brow pencil, bangin' brunette
miss beauty london brow gel, brunette*

*Saatu pr näytteenä

4 kommenttia:

  1. Oi miten upea meikki! Tollanen yhden sävyn meikki näyttää yllättävänkin hyvältä, mutta itse en oo sellasta tainnut koskaan tehdä :) Pandemonium on upea sävy<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mä kanssa aika harvoin teen näin yksivärisiä meikkejä, mutta lopputulos oli aika hauskan näköinen.

      Poista
  2. Upee meikki <3 Jälleen mieletön huulipuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pandemonium on kyllä aika mieletön :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...