torstai 8. helmikuuta 2018

allure & traveler box

Tilasin marraskuussa itselleni allure beauty boxin, josta olenkin ehtinyt täällä blogissa jo avata marras- ja joulukuun boksit. Kaikki boksin tilaajat saavat tilaajalahjan, jonka mun kohdalla piti olla tarten poskipuna. Nuo poskipunat oli kuitenkin päässeet loppumaan, joten sain sen sijaan limited edition boksin, joka on alluren ja Traveler -lehden yhteistyössä toteuttama. Boksista löytyy siis kaikenlaista tarpeellista matkakosmetiikkaa. Kurkataanpa mitä kaikkea laatikosta löytyi ja oliko tämä yhtä kiva kuin se tarten poskipuna olisi ollut :).



Ensimmäisenä laatikosta löytyi Spongellé pesusieni, johon on valmiiksi uutettu jo pesuainetta. Mulla on tälläinen vastaava jo ennestään ja käytän sitä aika harvoin, joten laitoin tämän eteenpäin bloggaajakollegalle. Tuoksu oli mun mielestä tosi kiva ja nämä on oikeasti tosi näppäriä reissuilla, ei tarvitse erikseen pesuainetta.


Seuraavaksi laatikosta paljastui matkakokoinen kuivashampoo Living proof -brändiltä. Olen kuullut tästä aikaisemmin, mutta en ole koskaan vielä testannut. Mä olen kuivashampoiden suurkuluttaja, joten tästä olin tosi mielissäni. Kiva päästä kokeilemaan jotain muutakin kuin batistea. 


Boksista löytyi myös matkakokoinen shampoo ja hoitoaine Canyon Ranch -merkiltä. En ole tästä aikaisemmin kuullut, mutta tuotteet kuulostavat lupaavilta. Nämä sisältävät mm. chiansiemenöljyä. Näistä en ollut mitenkään erityisen innoissani, mutta kivat tuotteet kuitenkin ja tulee varmasti käytettyä.


Noxidoxi on myös brändi, josta en ole koskaan kuullutkaan. Pollution blocker kasvosuihke lupaa suojata ihoa ympäristön saasteilta, kosteuttaa, tasoittaa punaisuutta yms. Mä rakastan kasvosuihkeita, joten myös tämä tulee varmasti käytettyä. Näppärä matkakoko sujahtaa hyvin myös kassiin, etenkin kesällä tykkään kantaa näitä mukana ja virkistäytyä päivän mittaan.


The wet brush to mieleen lapsuuden taitettavat harjat, tämä on juuri samanlainen. Odotukset ei olleet kovin korkealla ulkomuodon perusteella, mutta täytyy myöntää, että tämä on aika kiva. Märille hiuksille tarkoitettu harja ei satu tai revi hiuksia lainkaan, vaan harjaaminen oli tosi miellyttävää. En ole tangle teezerin jälkeen käyttänyt mitään muita harjoja, mutta tähän saatan tarttua aina silloin tällöin.


Mukaan oli laitettu myös tuoksunäyte, tälläkertaa Missonilta. En ole Missonin tuoksuihin aiemmin tutustunut, tämä oli miellyttävä tuttavuus. En kyllä voi kuvitella ikinä maksavani lähes 100 euroa tuoksusta, joten kiva saada edes näytteen muodossa kokeilla. 


Harjan lisäksi ainoa täysikokoinen tuote oli Bite beautyn multistick. Tämä on siis monitoimipuikko, joka toimii huulipunana, poskipunana ja luomivärinä. Mä tuun käyttämään tätä pääasiassa huulipunana, koska nuo muut tavat vaikuttaa vaan oudoilta. Bite beauty tekee aivan mielettömän ihania huulipunia, tämänkin koostumus vaikutti tosi kivalta! 


Mukana oli myös pari Talikan silmänalusnaamiota. Nämä lappuset lupaa kosteuttaa ja häivyttää silmäpusseja. Yksittäispakatut laput (tai pareittain pakatut) on helppo ottaa mukaan matkalle, ei tarvitse raahata koko pakettia. Ainesosista löytyy mm. sheavoita ja avokadoöljyä. Kokeilen näitä tosi mielelläni!


Viimeisenä laatikosta löytyi vielä kerta-annos Sisleyn express flower gel naamiota. Mun on paras olla tykästymättä tähän, sillä 140 dollaria kuulostaa aika hurjalta. Tuon hintaisen naamion täytyy jo tehdä aikamoisia taikoja kasvoilla, ollakseen sen arvoinen. Testaan tämän kyllä, katsotaan miten käy. 

Kaikenkaikkiaan olin tosi tyytyväinen tähän lahjaani ja koin saavani paljon enemmän kuin sen yhden tarten poskipunan kanssa, joten ei valittamista. Kiva päästä kokeilemaan uusia merkkejä ja tuotteita ja lähes kaikki oli vielä ihan hyvän kokoisiakin, ei mitään ihan minejä.

Oletko testannut jotain näistä? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Todella monipuolinen boxi ja monta kiinnostavaa vähemmän tuttua merkkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tässä tuli vähän erilaisia juttuja verrattuna muihin kauneusbokseihin :)

      Poista
  2. Olipas kivan monipuolinen boksi kyseessä :) Noi kalliit näytteet on aina pahoja, jos oikeesti on todella hyviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, vähän mua pelottaa edes kokeilla tuota Sisley naamiota :DD

      Poista
  3. Aika boring boxi verrattuna edelliseen, itseäni ei oikein tollaiset minikoot hiustuotteista inspaa ja harjat on itselleni ihan turhaa sisältöä, koska mikään ei päihitä Mason Pearsoneita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä ei ehkä kannata lähteä vertaamaan siihen edelliseen allure boksiin, kun tavallaan on täysin eri "sarjaa", limited edition ja matkalehden kanssa yhteistyössä tehty. :) Tammikuun allure boksin sain käsiini juuri tänään, siihen päästään kurkkaamaan lähiaikoina.

      Ja siis mikä Mason Pearson, en ole kuullutkaan. Lähden tästä nyt googlailemaan :D

      Poista
  4. Minäkin tykkäsin kuivashampoista, silloin kun niitä vielä käytin. Hyvä jos hiustuottet oli luonnonmukaisia. Itse en enää käytä mitään kemikaaleja sisältävää. Eli teen itse kaiken hiuskosmetiikan. Huulipuna oli pätevän monikäyttöinen. Sait hyvän boxin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, tosi hienoa että teet kaiken hiuskosmetiikan itse :) Olisi kiva lukea niistä joskus, ohjeita ja vinkkejä.

      Poista
  5. Mielenkiintosia tuotteita. Etenkin Noxidoxi kiinnostaisi, muistin nimittäin just et mulla on etsinnässä just joku kosteuttava kasvosuihke, olinkin unohtanut sen metsästyksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvosuihkeet on parhautta ja valikoimaa nykyään tosi paljon :). Lumenen lähde sarjan kosteuttava suihke on muuten myös tosi kiva!

      Poista
  6. Mielenkiintoinen boxi ja minulle taas paljon uusia tuotteita!

    VastaaPoista
  7. Tästä boxista en ole kuullutkaan! Olen miettinyt, että tällainen vois olla kiva, mutta sitten ajattelin yli puolien tuotteiden olevan itselle ihan turhia. Mutta tämä taas innoitti, että voisi tutusta. Ja voisi alkaa kokeilemaan välillä uusia tuotteita, ei aina niitä samoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan bokseja, joulu joka kuussa :). Kiva jos sinäkin innostuit, toivottavasti löydät itsellesi sopivan ja kiinnostavan boksin!

      Poista
  8. Oi mikä lahja! Aikamoinen :D Ja siis todella mielenkiintoisia tuotteitakin tuossa oli, esimerkiksi wet brush on sellainen, mitä testaisin itsekin mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin kyllä super tyytyväinen tähän lahjaan :D. Wet brush on ollut yllättävän toimiva, odotin sen olevan ihan susi tuon ulkomuodon perusteella :P.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...