lauantai 29. huhtikuuta 2017

Huhtikuun Ipsy glam bag

Huhtikuun Ipsy on täällä, jesjesjes! Tänään päästään kurkistelemaan mitä kaikkea kivaa löytyi huhtikuun pussukasta. Ipsy on nopeasti noussut yhdeksi mun lemppariksi näiden "kauneusboksien" osalta. Tän plussia on edullinen hinta ja kiinnostavat brändit. Ipsyn mukana tulee paljon näytteitä, mikä saattaa jollekin olla vähän nou-nou, mutta mä tykkään näytekokoisista tuotteistakin. Ne on hyviä matkoilla ja kun kosmetiikkavarasto alkaa olla sitä luokkaa kun mulla on, on kiva ajatus, että näitä pieniä juttuja voi joskus saada kulutettua loppuunkin. Vanhoja Ipsy pusseja voitte kurkistella Ipsy tunnisteen kautta. 


Huhtikuun teemana on slideshow ja pussi on sen mukaan tehty suloiseksi pääsylipuksi. Tää on yksi mun suosikeista Ipsyn pusseista, niin hauska idea! Pussi on nahkamaista melko jämäkkää materiaalia ja kivan kokoinen, tähän mahtuu kaikki tarvittavat perusmeikit, joita kuljetan mukana.  Voisin jopa sanoa, että tää oli huhtikuun paras juttu melkeen :D.


Mukana oli tuttuun tapaan viisi tuotetta, joista kaksi oli täysikokoisia. Ihan hyvä saldo siis. Kaikki tuotteet jää mun omaan käyttööni ja olin tosi innoissani näistä.


OFRA poskipuna, 12USD

Ofran magneettipalettiin tarkoitettu poskipuna yllätti iloisesti. Tykkään Ofran tuotteista pääasiassa tosi paljon, heidän highlighterit on ihan huippuja. Tää on mun ensimmäinen Ofra poskipuna ja ensivaikutelma oli tosi hyvä. Pigmenttiä irtosi erittäin runsaasti, joten tän kanssa saa olla ehkä jopa varovainenkin. Suomessa OFRAa myy verkkokauppa Koreina, mutta ainakaan toistaiseksi en juuri näitä löytänyt valikoimasta.



Tämä oli mulle tuntematon brändi, mutta truffle therapy kuulostaa hyvältä. Tonerit on yksiä mun suosikkeja ihonhoidossa, joten niitä kuluu jonkin verran. Innolla otan tämän kokeiluun heti seuraavaksi. Koodilla TRUBEAUTY saa muuten -20% alennusta tuolta verkkokaupasta, jos kiinnostutte tätä brändiä kokeilemaan. 



Kynsilakat on aina kivoja saada ja tämä oli vielä tosi kaunis nudesävy, joita mulla ei vielä ole paljoa. Tämäkin brändi on vieras, joten jännää nähdä millainen koostumus tässä on. 

PS Polish contains No Toluene, No Formaldehyde, No Formaldehyde resin, No Camphor, No Lead, No Paraban, No Xylene, No Ethyl Tosylamide, No Triphenyl Phosphate (TPHP), No hazardous Phthalates. PS Polish is never tested on animals, the formula is vegan and made in the USA.



Tämä oli varmaan mun suosikkini huhtikuussa. Rakastan bronzereita ja niitä onkin kertynyt aika iso kokoelma. Ciaté on tuttu kynsilakoista, mutta viimeaikoina myös heidän meikkituotteistaan on ollut paljon puhetta, ihana päästä nyt kokeilemaan tätä. Koostumus tuntui todella pehmeältä ja pigmenttiseltä. Ciatéa saa tilattua ainakin Beautybaylta, eleven.fi verkkokaupasta ja Ciatén brittisivuilta. USA kaupasta tilaaminen onnistuu shipiton avulla ja koodilla IPSTER saa -30% alennuksen.


Elizabeth Mott Show me your glow shimmer shadow & highlighter, 25USD

Minikokoinen luomiväri/highlighter oli hieman kärsinyt matkalla, mutta pehmeän koostumuksen vuoksi tää oli melko helppo vaan painaa takaisin kasaan. Kauniin sävyinen kermaisen pehmeä tuote sopii käytettäväksi luomivärinä tai highlighterina. Itse näkisin tän enemmän korostustuotteena tai silmien sisänurkan ja kulmaluun korostukseen. Koodilla GLOW50 saa -50% tilauksen arvosta, mikä on jo aika hyvä alennus etten sanoisi. Elizabeth Mott toimittaa kansainvälisesti, mutta postikulut on mulle vielä mysteeri.

Kaikenkaikkiaan tosi kiva sisältö. kolme meikkituotetta, kynsilakka ja toneri. Näillä ei voi mennä vikaan! Kaikki sävyt osuivat myös kohdilleen, joten olen taas erittäin tyytyväinen. Jos kiinnostuitte tilaamaan IPSYa, se onnistuu mm. tämän linkin kautta. Kyseinen linkki on mun ystävälinkki, eli sitä kautta tehdyistä tilauksista saan 250 pistettä IPSY kauppaan. Jos ette halua käyttää mun linkkiä niin ihan vaan ipsy.com ohjaa oikeaan osoitteeseen. Tilaamiseen tarvitse USA osoitteen, eli esimerkiksi shipito.com palvelun kautta.

Miltä huhtikuun tuotteet vaikuttivat? Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

24 kommenttia:

  1. Noi ciatet on niin söpöjä, jännä että yks pieni rusetti vaikuttaa itellä ostopäätökseen valtavasti😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Pakkaus tekee kyllä paljon myös mun ostopäätöksiin. Jos tuote näyttää ihan tylsältä niin ei se houkuttelekaan yhtään niin paljoa.

      Poista
  2. Tuo pussukka on hurjan söpö! :) Luomivärin ja highlighterin yhdistelmä olisi muuten älyttömän kätevä, erityisesti reissuissa, kun haluaa saada kosmetiikat pienempään tilaan. Täytyy lisätä hankintalistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei ihan totta! Ja minikokoisena ei vie edes tilaa senkään vertaa :)

      Poista
  3. Toi Ofran poskipuna on kyllä todella söpö! Ciatekin on pakkauksena kiva, mutta jotenkin liian perus väri että innostuisin :) Kiva Ipsyn paketti kokonaisuutena silti!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin Ofraa tänään meikissä ja on ihan super nätti ja häivyttyi hyvin, ihana! :)

      Poista
  4. Kiva kokonaisuus ja jotenkin kivat sävyt kaikista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä, kaikki tosi käyttökelpoisia sävyjä, jotka sopii varmasti monille :)

      Poista
  5. Tosi kivat tuotteet, varsinkin Ciate ja Elizabeth Moss. Bronzerin sävy mukavan maltillinen. Youtubessa Bailey B aika usein arvioi Ipsy bageja, niin sitä kautta tiedän tämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bailey B on mulle vieras, mutta pitääpä käydä tutustumassa! Kiva löytää aina uusia seurattavia :)

      Poista
  6. Oi onpas söpö pussukka! Tää Ipsy olikin mulle aivan uusi tuttavuus! Näitä kauneusbokseja tuntuu tulevan nyt koko ajan uusia, niin ettei enää meinaa pysyä kärryillä. :D En tiedä ootko jo käsitellyt tätä blogin puolella, mutta mikä boksi on sun mielestä paras? Onko se just tää Ipsy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin ulkomaalaisia bokseja löytyy ihan joka lähtöön ja kokoajan tulee uusia :) On ainakin valinnanvaraa! Mun suosikkini on täällä blogissa joka kuukausi nähty Boxycharm, joka tulee Jenkeistä. Se on ihan huippu boksi! :)

      Poista
  7. Enpäs ole kuullutkaan tuollaisesta kauneusboksista! Muutenkaan näihin hirveästi perehtynyt, niin oli kyllä mielenkiintoinen postaus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan hurahtanut kaikkiin näihin bokseihin, ihan mahtavaa saada yllätyksiä joka kuukausi :D

      Poista
  8. Eikä tuo pussukka on ihan mahtis ^_^ Tykkään just tuollaisista, että on nähty vaivaa eikä vaan räimäisty johonkin ties mihin niitä :D Ja täytyy sanoa, että sisältökin on enemmän kuin jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, otin sen käyttöön heti viime torstain Helsingin reissulla :) Ipsylla on mun mielestä aina parhaat pussit, tosi kiva kun panostavat myös niihin!

      Poista
  9. Ofra ja Ciate vaikuttavat näistä molemmat mielenkiintoisilta - varsinkin tuo Ciate näyttääkin niin supersöpöltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat myös tuntuivat todella laadukkailta ja sävyt on aivan ihania :)

      Poista
  10. Hauska idea tossa pussissa! Ofran poskipuna kiinnosti mua näistä kaikista eniten :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofran tuotteet on tosi kivoja, tuo poskipuna ei ollut poikkeus! :)

      Poista
  11. Mun mielestä toi pussukka oli ihana! Vähän eri tuotteita taas kun mulla, OFRA ja Kasvovesi oli samat kuin mulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Ja katoin, että toukokuun pussi se vasta ihana tulee olemaankin ;) Mitä kaikkea kivaa sun pussista löytyi?

      Poista
  12. Boksifanina sua voisi kiinnostaa Styletone, joka on meikkipainotteinen boksi Alankomaista, Suomeen hintaa tulee noin 25 euroa kuussa. Viisi täysikokoista tuotetta joka boksissa. Itse tykkään enempi ihonhoitotuotteista, muuten tilaisin varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kiitos paljon vinkistä, todellakin kiinnostaa :D Täytyy tutustua tuohon heti!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...