sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

LH cosmetics siveltimet

Moi kaikki ja mukavaa palmusunnuntaita! Kävikö teillä virpojia? :) Tänään tutustutaan LH cosmetics -brändin siveltimiin, jotka tilasin jokin aika sitten Bangerhead.fi* verkkokaupasta. LH cosmetics on ruotsalaisen Linda Hallbergin brändi, jonka valikoimiin kuuluu toistaiseksi näitä siveltimiä ja Infinity paletti, jonka olen esitellyt aikaisemmin täällä. Siveltimet on yksi mun suurista heikkouksista, rakastan siveltimiä ja mulla onkin niitä jo melkoinen kokoelma, mutta koskaan ei voi olla liikaa! (vai voiko?)


LH:n siveltimiä* myydään seteissä ja yksittäisinä. Itse tilasin kaksi settiä; The eye kit ja The basic kit. Molemmissa seteissä on mukana viisi sivellintä ja yksi puuterivippa. Näissä on pari toistuvaa sivellintä, mikä oli vähän harmi, mutta toisaalta niille on kyllä paljon käyttöäkin. Bangerheadilla on tosi usein erilaisia alennuksia ja koodeja, joten kun tilaat sieltä, kannattaa käyttää niitä hyödyksi. Itse sain näistä muistaakseni -20%. Nämä ja kaikki muutkin LH cosmetics tuotteet ovat edelleen alennuksessa tätä kirjoittaessa, joten jos olet uusia siveltimiä vailla, nyt kipinkapin ostoksille! :)The basic kit* sisältää hyvän valikoiman perussiveltimiä. Mukana on kaksi kasvosivellintä ja kolme silmämeikkiin tarkoitettua sivellintä. Vasemmanpuoleisin on oiva yleissivellin, sopii mm. puuterille, poskipunalle, aurinkopuuterille yms. Sen vierestä löytyy pienempi sivellin, joka on omiaan esimerkiksi peiteaineen kiinnittämiseen silmänalusille. Tuo on hyvin samantapainen kuin Real Techniquesin setting brush, joka on mun ikisuosikki. Tästä oon siis tykännyt kovasti! Silmämeikkiä varten mukana tuli häivytyssivellin, pieni presicion sivellin kaikkeen tarkkaan työskentelyyn tai huulimeikille ja viistopäinen sivellin rajauksiin/kulmille. Nämä tuntuvan kaikki todella laadukkailta. Siveltimet on tukevia kädessä ja harjakset tuntuu mukavan pehmeiltä, mutta kuitenkin jämäköiltä. Tästä setistä mun suosikkeja ovat tuo pienempi kasvosivellin ja pieni presicion sivellin. Ai niin, tuo puuterivippa on myös tosi kiva! Mä en ole koskaan ollut mikään vippojen käyttäjä, mutta tän muoto on juuri täydellinen bakingiin, joten siihen tarkoitukseen oon käyttänyt sitä nyt monet kerrat ja toimii erinomaisesti.
The eye kit* sisältää nimensä mukaan silmämeikkiin tarvittavia siveltimiä. Mukana on ohutkärkinen rajaussivellin, pullea häivytyssivellin, litteä sivellin luomivärin pakkaamiseen luomelle, viistopäinen sivellin ja pienempi ja lyhyempi häivytyssivellin. Nämä ovat myös laadultaan tosi hyviä ja miellyttäviä käyttää. Toivoisin tuolta häivytyssiveltimeltä vähän pulleampaa ja muhkeampaa muotoa ja "löysyyttä". Keskimmäinen luomivärisivellin toimii tosi hyvin tarkoituksessaan ja se onkin mun tämän setin toinen suosikki. Toinen lemppari on tuo viimeinen pieni häivytyssivellin, joka on ollut tosi kätevä ulkonurkan työstämiseen ja ennenkaikkea alaluomen luomivärien häivyttelyyn. 

LH cosmetics siveltimet ovat cruelty-free ja ne on tehty synteettisestä karvasta, joten sopivat hyvin myös vegaaneille! 

Mikä on sun suosikki sivellin brändi?

Love, Mari

*Postaus sisältää affiliate linkkejä!

4 kommenttia:

 1. Onpa tyylikkäät siveltimet:) Yleensä noissa valmiissa seteissä on ainakin puolet sellaisia, mitä ei tarvitse, niinpä ostan mieluiten yksittäiskappaleita. Käytän etupäässä Elfin, Coastal Scentsin, Cailapin ja Real Techniquesin siveltimiä.
  Virpojia ei käynyt ainuttakaan:( Hyvä on, ens vuonna on ihan turha tulla kolkuttelemaan. Syön ihan itse kaikki suklaamunat;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näissäkin oli mukana pari sellaista, joille ei mullakaan tule niin paljoa käyttöä, mutta pääasiassa nämä setit saan sen verran edullisemmin, että kannattaa silti :D. Nää on kivoja siitä, että saa ostaa kaikkia myös yksittäin. Mä tykkään kanssa kovasti Real Techniquesin ja Cailapin siveltimistä ja muutamat jokaisessa meikissä käytettävät on Coastal scentsin :)

   Poista
 2. Toi häivytyssivellin näyttää tosi kivalta, voisin hommata kokeeksi, juuri sen mallinen mistä itse pidän eniten. Mä tykkään Real Techiniquesin ja Sensain siveltimistä, myös Ecotoolsilta löytyy kivoja. Itselläni ratkaisee se, että siveltimien pitää olla tosi pehmeitä, monet raapii omaa ihoa liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa aika nirso mun siveltimien kanssa, jos on vähääkään epämiellyttävä niin jää helposti käyttämättä. Sensain siveltimiä en olekaan kokeillut, mutta nyt alkoi kiinnostamaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...