keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Brown glittery makeup

Moi kaikille ja hyvää meikki-keskiviikkoa! :) Tänään päästään nauttimaan hetki auringosta, kun esittelyyn pääsee meikki reilu parin viikon takaa. Tämä ruskea perusmeikki sai hieman uutta ilmettä kultaisella glitterillä, joka viimeisteli silmämeikin ja muuten niin neutraalin lookin. Silmämeikki on tehty Natasha Denonan luomiväripaletilla, joka on ihan vaan täyttä rakkautta. Siltä hoituu nämä simppelit perusmeikit kuin näyttävämmät super metalliset lookitkin. Jos et tiedä mistä paletista on kyse, kurkkaa tämä postaus.


Tein tämän meikin hyvin aurinkoisena sunnuntaina ja inspiroiduin tuomaan kevättä myös kasvoille. Käytin pitkästä aikaa NARSin meikkivoidetta, joka aikoinaan oli mun ihan ykkössuosikki. Viime kokeilulla se ei jostain syystä toiminut ja olin jättänytkin sen käyttämättä, mutta nyt halusin antaa sille vielä tilaisuuden ja hyvä niin. Lopputulos oli mun mielestä ihanan kevyt, keväinen ja raikas. Kokeilin tässä myös ekaa kertaa maaliskuun Lookfantasticin mukana tullutta PÜRin peiteainetta, joka oli myös ihan toimiva. Ei mun suosikki silmänalusille, mutta muutoin kyllä oikein hyvä peittari.


Mun mielestä kevätmeikkiin kuuluu hehkuva iho, pieni kevyt päivetys ja luonnollisuus. Näitä lähdin hakemaan pohjameikkiin Makeup Geekin highlighterilla, Charlotte Tilburyn poskipunalla ja PÜRin aurinkopuuterilla. Jätin varjostukset hyvin kevyeksi ja keskityin nimenomaan tuomaan kasvoille lämpöä aurinkopuuterilla. 


Silmämeikkiin käytin tosiaan Natashan palettia ja niitä lämpimiä ruskeita ja kuparisia sävyjä. Lopputulos ei ollut ihan niin hehkuva kuin halusin, joten lisäsin liikkuvalle luomelle kultaista glitteriä, joka herätti tän meikin eloon, etenkin auringonvalossa. Huulille halusin myös poikkeuksellisesti jotain muuta kuin mattaa ja päädyin yhdistelmään ColourPopin ultra satin ja ultra glossy punia. 


Rajauksen tein Lumenen uudella Nordic noir extreme eye markerilla ja no, ei se nyt täydellinen ole. Mä en oikein ole vielä muodostanut siitä lopullista mielipidettä, vaatii lisää testailua, mutta kaipaisin siihen hieman lisää pigmenttiä ja pysyvyyttä. Ripsiltä löytyy myös uutta Lumenea ja valitettavasti ne ei vaan toimi mun ripsillä lainkaan. Oon antanut tälle parivaljakolle nyt aika monta mahdollisuutta ja joka kerta joudun pettymään. 

Joko teidän meikeissä näkyy kevät? 
Miten vuodenajat inspiroi teidän meikkausta?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX replenishing face primer
NARS All day luminous weightless foundation, Santa Fe
PÜR Disappearing act concealer, light
NARS beach powder
theBalm bronzer, Bahama mama
PÜR mineral glow bronzing powder
Charlotte Tilbury Cheek to chic blush, Sex on fire
Makeup Geek x Kathleen Lights highlighter palette, Nightlight
RCMA no-color powder

Inglot eye makeup base
Natasha Denona 28 eyeshadow palette; 90v, 88v, 62s, 59m, 64v, 57v
Smashbox always sharp waterproof kohl liner, Penny lane
Lumene Nordic noir extreme eye marker, 1*
Urban Decay Heavy metal glitter liner, Midnight cowboy
Lumene Nordic secret volume lash primer*
Lumene Nordic noir Deep impact mascara*

ColourPop ultra satin lip, Aquarius
ColourPop ultra glossy lip, Bestie

Lumene Nordic chic extreme precision eyebrow pencil, 3*
The BrowGal by Tonya Crooks clear eyebrow gel

*Tuotteet saatu pr näytteinä4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...