torstai 6. huhtikuuta 2017

Anastasia Bevelry Hills x Nicole Guerriero Glow kit

Anastasia Beverly Hills ja Nicole Guerriero julkaisivat tässä keväällä uuden Glow kit -korostuspuuteripaletin, jonka Nicole on siis suunnitellut yhdessä Anastasian kanssa. Tämä kyseinen paletti herätti mun huomioni heti ensisilmäyksellä ja tiesin, että tää on saatava osaksi mun kokoelmaani. Nicole Guerriero on youtubesta tuttu kauneusguru, jonka videoita olen katsellut säännöllisen epäsäännöllisesti jo muutamia vuosia. Nicolea tärkeämpi syy tän paletin ostoon oli kuitenkin paletin sisältö, voin sanoa, että tää on tän kevään hittituote mun meikkikokoelmassani. Jos rakastat korostuspuutereita, niin odotapas vaan! Mä tilasin oman palettini suoraan Anastasian verkkokaupasta, mutta eiköhän tämä rantaudu jossain vaiheessa myös Eurooppaan ja muihin nettikauppoihin. Toivottavasti myös meidän Kicksiin!Ensinnäkin tämä paletti on ulkoisesti todella kaunis, keväinen ja hempeä. Kuvissa ei oikein erotu, mutta kannen pinta on sellaista helmiäistä pientä shimmeriä ja sävyltään kaunis vaalea puuteriroosa. Malliltaan tämä on aikalailla samanlainen kuin Anastasian uusimmat glow kitit muutenkin, kovaa pahvia ja kannesta löytyy sekä brändin logo, että paletin nimi, joka tässä tapauksessa on Nicole Guerriero Glow Kit.


Paletista löytyy kuusi eri sävyistä korostuspuuteria, joista jokainen löytää varmasti omansa. Mun ihonsävylle tämä on aika ideaali paletti, koska pystyn käyttämään näitä kaikkia sävyjä ainakin johonkin vuodenaikaan. Jos olet super vaalea, voi moni näistä olla liian tummia ja toisaalta myös tosi tummalle iholle nämä voi jäädä vähän vaaleiksi. Muutoin sävyvaihtoehtoja on kivasti ja tämä on ihanan keväinen ja kesäinen paletti. Mukana on perus valkoista ja kultaa, mutta myös kauniita korallin ja persikan sävyjä, jotka on tän paletin eye catcherit. 


Nicole on saanut myös nimetä sävyt tietysti mielensä mukaan, ja ainakin 143 liittyy hyvin vahvasti hänen Youtube kanavaansa. Nicole on muuten nimennyt myös yhdet ripset samalla nimellä. Nämä näyttää pannussa melko shimmerisiltä ja hileisiltä, mutta kasvoille tuo rakenne ei välity, vaan nämä levittyvät tasaisena hohtona ja hehkuna. Pigmenttiä löytyy todella runsaasti, mutta kevyellä kädellä näistä saa myös vähän luonnollisemman korostuksen aikaan. 


Näistä kaikista mun suosikkeja on varmaankin Kitty kat, Glo getter ja Forever young. Kaikki on kyllä upeita! 143 on varmasti kesällä päivettyneellä iholla todella kaunis, samoin kuin Daydream. Daydream toimii muuten kivasti myös poskipunana ja kaikkia näitä voi toki käyttää myös luomiväreinä. 

Oletteko kuulleet tästä paletista tai kenties jo hankkineet omanne? 

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Aivan superihana pelatti!!! Mä en vaan todennäköisesti osaisi käyttää tota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kaunis <3 Ja helppokäyttöinen, kannattaa antaa mahdollisuus :)

   Poista
 2. Näyttää ihanalta. MUTTA :-D mun mielestäni nämä kaikki Anastasian hohdepuuterit vaikuttavat liian pigmenttisiltä. Ymmärrän kyllä, että nää myy just siks, ja että moni kaipaa sitä hyper glow'ta, mut omaan makuun nämä vaikuttaa just siltä, että tulee liian helposti rumat överit. :-D Luomiväreinä tykkäisin tällaisia käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän ton pointin, mutta tää on kyllä oikeesti toimiva ihan kaikille! Toki näillä saa halutessaan ne överi glowt aikaan, mutta kevyellä kädellä käytettynä näillä saa myös tosi kauniit luonnolliset korostukset. Mä oon käyttänyt tätä nyt arkimeikissä töissä parina päivänä ja toimii tosi kivasti :)

   Poista
 3. Apua toi on kyllä niin upea ♥ Toivottavasti tää tosiaan tulisi piakkoin myyntiin myös eurooppalaisiin verkkokauppoihin, mä niin tahdon tän itselleni :D Ei sillä, että tarvitsisin enää yhtä ainutta highlighteria lisää, mutta toi on vaan ihan pakko saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei se tarve vaan se halu! En mäkään tarvitse varmaan yhtäkään kosmetiikkatuotetta enää vuosiin, muttakun haluu :D

   Poista
 4. Mä haluaisin sen uuden Aurora-paletin, kun Moonchild jäi saamatta ja se olis ollut mulle ja mun vaalealle iholle ihan täykky. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa! Jotenkin ne jännät sävyt kiinnostaa kovasti, vaikka loppupeleissä en tiedä tulisiko kauheasti käytettyä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...