tiistai 25. huhtikuuta 2017

Jeffree Star x MannyMua

Jeffree Star Cosmetics julkaisi huhtikuun alkupuolella uuden kokoelman, joka oli tehty yhteistyössä kauneusvloggaaja MannyMua:n kanssa. Tätä kokoelmaa oli hypetetty etukäteen todella paljon ja minäkin otin osaa tuohon innostukseen. Mä en varsinaisesti Jeffreetä fanita, eli en ota kantaa hänen persoonaansa tai muuhun, vaan nyt puhutaan ihan vaan näistä meikeistä :). Mannyn videoita olen kyllä katsellut ja tykännyt tyypistä jo pidemmän aikaa, mikä innosti mua hankkimaan tän kokoelman tuotteita entisestään. Suomessa Jeffree Star:in jälleenmyyjänä toimii Olet kaunis -verkkokauppa ja tämän kokoelman tuotteet pääset näkemään ja tilaamaan tästä.  


Kokoelmaan kuuluu yksi skin frost eli highlighter ja kaksi velour liquid lipstick sävyä. Mulla on ennestään kaksi Jeffreen nestemäistä huulipunaa, joten niiden koostumus oli tuttu. Skin frost oli mulle täysin uusi tuote ja olin siitä eniten innoissani, tällaisena highlighter hamstraajana. Tuotteiden pakkaukset olivat saaneet uuden ilmeen tähän kokoelmaan, kun värisävy on muutettu mustaksi ja logoon on tullut kaveriksi Mannyn tunnus, kuunsirppi. Kokoelman skin frost on sävyltään Eclipse ja kyllä, se näyttää ihan uskomattoman kauniilta pannussaan. Tähän väliin voidaan myös todeta, että tämä on ihan jäätävän iso highlighter! Niin iso, että sen säilyttäminen on hieman haasteellista. Tässäkin tuotteen pintaan on painettu yhdistelmä Jeffreen ja Mannyn logoja, ja kyllähän tuo nyt nätiltä näyttää. Kuten tuli tuossa jo todettua, mulla ei ole aikaisempaa kokemusta skin frost tuotteista, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Esittelyvideon perusteella tämä näytti upealta. Mun on nyt kuitenkin pakko sanoa, että ensivaikutelma oli iso pettymys. Yritin swatchata tätä ja väriä ei lähtenyt lainkaan. Vasta kunnolla hankaamalla sain tästä jotain irti, ja silloin te irtosi sellaisena epätasaisena laattana ja paakkuna. Tuosta alempana olevasta swatchista näette hieman mitä tarkoitan, se ei hohda tasaisena, vaan näyttää paakkuiselta. Siveltimellä kasvoille levitettynä tämä toimi selvästi paremmin, mutta ei niin hyvin kuin olisin toivonut. Tätä sai kerrostaa aika paljon, jotta korostukset näkyivät kunnolla. Mun täytyy vielä testailla tätä enemmän, mutta ensivaikutelma ei tosiaan ollut paras mahdollinen. 


Huulilakkoja kokoelmaan kuului kaksi eri sävyä, Daddy ja I'm shook. Daddy on trendikäs neutraali nuderuskea ja I'm shook on aikalailla punainen. Mä odotin tuon I'm shook sävyn olevan paljon kirkkaampi sen esittelyvideon perusteella, joten taas sain olla hieman pettynyt, mutta kiva se tuokin on. Daddy on todella kaunis, mutta lähes identtinen ColourPopin Point Zeron kanssa. Jos siis kaipaat edullisempaa vaihtoehtoa tuosta, kannattaa tsekata Point Zero! Koostumus näissä on tuttua Jeffreeta, ei moittimista siinä. Loppuyhteenvetona voisin sanoa, että ihan kiva. Mä odotin tältä kokoelmalta paljon enemmän ja sen vuoksi jäi hieman pettynyt olo, mutta toisaalta näillä on kaikilla potentiaalia kunhan vähän tutustun näihin paremmin. Mun suosikiksi nousi tuo Daddy huulilakka, jolle varmasti tulee paljon käyttöä. I'm shook on myös tosi nätti ja käyttökelpoinen punainen, ei vain ihan niin uniikki kuin kuvittelin. Jos teillä on kokemusta Skin Frosteista niin kertokaa ihmeessä, kuuluuko niiden olla tuollaisia vai sainko jonkun maanantaikappaleen??

Kiinnostiko teitä joku tässä kokoelmassa?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Jeffreestä on ehkä hieman negatiivinen mielikuva, mutta tästä huolimatta tuotteet kyllä kovasti kiehtovat. Skin frost:ia olisi mielenkiintoista testata, vaikka tuo sun kokemus ei niin loistava olekaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, tyyppi ei innosta, mutta tuotteet vaikuttaa hyviltä. Androgyny luomiväripaletti houkuttelee mua. Tekisi mieli myös testata jotain muuta skin frostia, ihan vaan vertailun vuoksi, koska en voi uskoa, että niiden kuuluu olla tuollaisia.

   Poista
 2. Se uusi(?) luomiväripaletti on nätti. Mutta en ole sen enempää näistä kiinnostunut, ainakaan vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Androgyny paletti houkuttelee mua kanssa, se onkin mun ostoslistalla varmaan seuraavana :D

   Poista
 3. Se on tosi arsyttavaa kun oikein himoitsee jotain tuotetta ja sit se ei ookaan niin ihana kuin odotti! Ma en voi sietaa Jeffreeta niin ei senkaan takia tulisi naita hankittua, onneksi maailmassa kuitenkin kivoja meikkeja riittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se on nettishoppailussa aina riskinä, mutta onneksi aika harvoin tulee tehtyä mitään kunnon hutiostoja.

   Poista
 4. I`m shook on näistä se jota himoitsen, se on todella upea ja jotenkin aika uniikki sävy, harmi jos ei ole livenä ihan yhtä kirkas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin siitä kanssa tosi innoissani, en tiiä sitten onko mun muistissa vikaa vai missä, mut kuvittelin saavani täysin erilaisen sävyn :D

   Poista
 5. Ite kanssa näitä himoitsen mutta ei oo vielä tullu ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näitä tuntuu olevan ihan hyvin saatavilla vielä, kaikille halukkaille :)

   Poista
 6. Minäkin olen tuota Eclipsea katsellut.. Sopiiko mielestäsi vaalealle iholle? Tekisi mieli tilata se, mutta tällä hetkellä ei kukkaron nyörit anna myöten. Todella harmi, jos laatu on tosiaan noin huono :( Olen kuullut, että osa Skin frostien sävyistä ei ole niin laadukkaita kuin muissa. Esim. Princess Cut on saanut palautetta huonosta pigmentistä. Itselläni siis ei ole ainuttakaan, joten en tiedä asiasta sen tarkemmin. Voisikohan pintaa yrittää raaputtaa jollain? Jos ensimmäisen kerroksen kuluttua pigmenttiä alkaisi irtoamaan :)

  I'm Shook on mielestäni ihanan värinen. Haisevatko nämä yhtä pahalle kuin muut Jeffreen huulilakat?

  - Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs mä nyt sanoisin, kyllä se varmasti sopii mun ihoa vaaleammallekin, mutta ei ehkä ihan kaikista kalpeimmalle iholle kuitenkaan. Mun täytyy vielä tosiaan testailla tuota eri tavoilla, jos vaikka saisin sen toimimaan paremmin, kun muilla oon nähnyt siitä paljon parempia swatcheja. Ehkä mulla on joku maanantaikappale? Tai sitten niissä on vaan vaihtelevuutta laadussa, mikä on aina kuluttajan kannalta ikävää :/
   Samalta nuo uudet punat tuoksuu kun vanhatkin, mun nenääni ne ei haise mitenkään ihmeellisesti onneksi. I'm shook on kyllä tosi nätti sävy, jos kaipaa tuollaista murretumpaa punaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...