torstai 13. huhtikuuta 2017

Ofra x Nikkietutorials

Ofra cosmetics julkaisi huhtikuun alussa Nikkietutorials -kokoelman, joka on siis tehty yhteistyössä Youtube guru Nikkietutorialsin kanssa. Nikkie on yksi suurimpia (ellei suurin?) kauneustubettajia maailmassa ja itsekin seuraan häntä säännöllisen epäsäännöllisesti. Nikkie on tuttu mm. Power of Makeup "haasteesta". Ofra on yksi mun suosikki brändejä, etenkin heidän nestemäiset huulipunat ja highlighterit on ihan parhaita. Tää kokoelma oli kuin mulle tehty, tiesin, että se oli saatava. Ofran omilta sivuilta ei onnistu tilaaminen Suomeen ilman välikäsiä, mutta onneksi nykyään suomalainen verkkokauppa Koreina on saanut Ofran valikoimiinsa!! Koreinasta löydät tämän ja muut ihanat Ofra tuotteet ja paljon muita brändejä, joten kurkatkaahan ihmeessä. Oman settini tilasin tosiaan Koreinasta ja sain pienen alennuksen, kun tilasin tämän ennakkoon heti julkaisupäivänä.


Kokoelma on pakattu aivan upeaan pakkaukseen, joka huutaa Nikkien nimeä. Pakkaus on kultaista glitteriä ja ruusukultaa valkoisella pohjalla. Todella upea, jos multa kysytään. Kannessa on myös kiva pieni kurkistusluukku, josta näkee mitä laatikon sisällä on. Pakkauksen takaata löytyy Nikkien kuva ja tuotteiden kuvat ja nimet, sekä kaikki tarvittava informaatio brändistä ja tuotteista. Tää pakkaus on todella tarkkaan harkittu ja siitä isot pisteet.


Mutta ei siinä vielä kaikki!! Kun tuon glitterisen kannen nostaa pois, paljastuu tuotteet omassa pienessä ständissään söpösti seisomassa. Tää on mun mielestä ihan huikea esillepano näille tuotteille ja nämä voi säilyttää tässä omalla meikkipöydällään jos niin tykkää. Settiin kuuluu kolme nestemäistä huulipunaa ja yksi kolmen sävyn highlighter. Nikkien idea on tässä kokoelmassa ollut se, että tuotteet sopivat ihan kaikille ihonsävyille. Highlighter on jaettu kolmeen osioon, joista vaalein on ihan täysin valkoinen ja sopii kaikista vaaleimmallekin iholle. Keskisävy taas sopii varmasti hyvin monelle, vaalealle ja hieman tummemmallekin iholle. Tummin sävyistä toimii upeana highlighterina oikein tummalla iholla ja miksei vaikka poskipunan topperina keskitummalla. Kaikkia sävyjä voi käyttää myös luomiväreinä, joten hukkaan ne eivät mene. 


Ofran huulilakat on yksiä mun lemppareita koostumukseltaan ja multa löytyykin niitä iso kasa. Kertokaa muuten, jos haluatte lukea näistä enemmän, voin tehdä ihan vaan Ofralle omistetun postauksen. Tän setin mukana tulee yksi neutraali vaaleanpunertava nudesävy ja kaksi erikoisempaa sävyä. Mun suosikkini on tuo kirkas oranssi, joka on niin uniikki ja täydellinen kesäsävy. Mun kokoelmassa ei ole mitään tuon tapaistakaan ja vitsit se näytti kivalta huulilla! Teen teille piakkoin jonkun meikkilookin näillä niin näette. Ruskea on myös tosi kiva sävy, mutta ei ehkä kesää kohti mentäessä mun lempparini. Siinä on kiva metallinen hohto, mikä tekee siitäkin uniikin ja erilaisen.


Tässä vielä highlighterin sävyt swatchattuina erikseen. Niitä voi toki sekoitella kaikkia yhteen tai vaikka paria sävyä, jotta löytää sen juuri omalle iholle sopivan sävyn. Mä luulen, että mun tulee highlighterina käytettyä eniten tuota ylintä sävyä, kaikki ovat kuitenkin tosi kauniita.

Onko teillä jo Ofran tuotteita? 
Miltä Nikkien kokoelma vaikutti?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. JOO! Tuli muistaakseni joskus viime syksynä Koreinan valikoimiin, ihan huippujuttu :)

   Poista
 2. Toi Spell, jos voisi ostaa yksinään, niin hankkisin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, kokoelman helmi jos multa kysytään <3 Mä olin vähän ihmeissäni ettei näitä ollut erikseen myynnissä, olisin jotenkin kuvitellut, että on. Ehkä tulee myöhemmin vielä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...