torstai 24. marraskuuta 2016

tarte Amazonian clay blush set

Tarte on tuttuun tapaan tänäkin vuonna julkaissut aivan ihania joulusettejä. Erona vaan se, että tänä vuonna niitä toimitetaan myös Suomeen! Aikaisemmin tartesta on saanut vaan haaveilla, niin kiven takana se täällä Euroopassa on ollut. Nyt kuitenkin tartea on saanut jo hyvän tovin tilattua tänne pohjolaankin eikä postikulutkaan huimaa päätä. Toimitukset tulee yleensä noin parissa viikossa, joten vielä ehtii hyvin tilata pukinkonttiin ihania yllätyksiä. Vinkkinä vielä, että tulevana perjantainahan vietetään Black Friday -tapahtumaa ja myös tartella tulee olemaan huimia alennuksia. Klikkaahan siis itsesi tarten verkkokauppaan ja täytä toivelista valmiiksi perjantaita varten :D


Tänään me tutustutaan tän vuoden joulukokoelmaan kuuluvaan Amazonian clay poskipunasettiin, joka sisältää 4 deluxe kokoista poskipunaa ja siveltimen. Poskipunat on kaikki LE pakkauksissa ja myös sävyt on uniikkeja tässä setissä, näitä ei siis löydy perusvalikoimasta. Vaikka nää onkin pienempiä kuin normaalit, on näissä mun makuun tuotetta todellakin riittävästi. Koska sitä muka saa poskipunan kulutettua loppuun? 


Hintaa tällä setillä on 35€ ja sillä saa tosiaan yhteensä 6g tuotetta ja tuon kauniin siveltimen. Hyvä diili jos multa kysytään, vaikka poskipunaa onkin yhteensä noin saman verran kuin yhdessä täysikokoisessa. Musta on kiva päästä kokeilemaan eri sävyjä plus nämä kauniit pakkaukset viehättää. Sivellin on todella pehmeä ja melko hentoinen ja joustava. Mun mielestä liian löysä poskipunalle, mutta täydellinen sivellin highlighterille. 


Setin sävyt on kaikki kivan erilaisia keskenään, mukana on rusehtavaa mauvea, korallia, pinkkiä ja kaunis dusty rose. Jokainen näistä on sellainen, jota mä voin käyttää ja varmasti sopii monelle ihonsävylle, ihan ääripäitä ehkä lukuunottamatta. 


Nämä on kaikki pigmenttisiä, mutta kaksi oikealla olevaa selkeästi vielä enemmän kuin kaksi vasenta. Kavoilla nämä näyttävät luonnollisilta ja kauniilta, häivyttyvät nätisti ja tosiaan pysyvät iholla pitkään. Multa löytyy ennestään tarten poskipuna ja näissä on aikalailla sama laatu! Mun suosikkini on varmaankin tuo Genius, kaunis dusty rose sävy. 

Innostutteko te joulupakkauksista?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Tartella on aivan mielettömän ihanat rasiat:) Myös poskipunat ovat todella nättejä ja käyttökelpoisia.
    YouTubessa Emilynoel83 hieman moitti tuota sivellintä, mutta makunsa kullakin;)

    En ole vielä ehtinyt joulupakkauksia tutkailla, enkä niitä useinkaan ole hommannut, jollei jokin aivan mieletön juttu ole tullut vastaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa katsonut videoita, missä tää koko setti on herättänyt moitteita, mä kuitenkin tykkäsin :D Sivellin on munki mielestä liian köykänen poskipunalle, mutta tosiaan levittää korostukset tosi nätisti.

      Poista
  2. Voi vitsit, nuo ovat melkeinpä niin kauniita, ettei raaski käyttää :) Itsellä on Tartelle lyhyt ja ytimekäs joululahjalista: Tarteist Pro-paletti, joka huutaa tällä hetkellä eioota... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pistin tuon paletin tilaukseen nyt black fridayna joten oli saatavilla :D

      Poista
  3. Onpa söpöt pakkaukset! Mä en omista vielä yhtäkään tuotetta Tartelta, mutta ehkä Black Friday muuttaa asian :D

    VastaaPoista
  4. Vibrant ja Genius olisivat sellaisia joita voisin kotiuttaa itsellenikin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...