torstai 17. marraskuuta 2016

Infinity palette by LH cosmetics

Tänään mulla olisi taas teille uusi paletti esiteltävänä! :) Tälläkertaa Linda Hallbergin perustaman LH cosmeticsin ensimmäinen (ja toistaiseksi ainoa) meikkituote, Infinity palette. LH cosmetics lanseerattiin tänä syksynä ja kokoelmaan kuuluu tällä hetkellä tämän paletin lisäksi myös siveltimiä. Infinity paletti on todella mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen tuote, mä en ole törmännyt vastaavanlaiseen aikaisemmin, kertokaa ihmeessä jos te ootte.


Paletti on hyvin sleek pakkaukseltaan, litteä ja musta LH logolla varustettuna. Pienen kokonsa puolesta tämä on aivan erityisen hyvä matkustuspaletti, sillä yhdessä paletissa on lähes kaikki mitä voit tarvita. Kannen alta löytyy myös peili, joten tää on oikeesti ihan superi reissukaveri. 


Infinity paletin idea on siinä, että palettia ei ole lokeroitu mihinkään koloon. Se ei ole luomiväripaletti, se ei ole varjostus- eikä poskipunapaletti. Se on kaikkea sitä! Sävyille ei ole määritetty mitään yhtä käyttötarkoitusta, vaan niitä voi käyttää ihan miten haluaa kasvoillaan tai kropassaan. Tän paletin kanssa saa unohtaa kaikki säännöt ja toteuttaa itseään, siitä tykkään todella paljon. Paletin takaata löytyy teksti "Reveal your inner creator, let's just call them colors", joka kuvastaa palettia hyvin. Mä olen nyt täysin myyty tälle idealle! Nyt kun näille väreille ei ole määrätty mitään tiettyä käyttötapaa, sitä tuntuu keksivän niille itse käyttöä ihan eri tavalla.


Paletista löytyy 8 "väriä". On mattaa, shimmeriä, kylmää ja lämmintä. Mun ensireaktio sanoo, että vasemmalla on pari highlighteria, sitten pari poskipunaa, varjostusvärejä jne. Vaaleita shimmer sävyjä voisi kuitenkin käyttää hyvin myös silmämeikissä, kuten myös pinkkejä. Cigar näyttäisi aika hyvältä varjostussävyltä, mutta sopii varmasti myös kulmakarvoille hyvin. Zwicky näyttää kivalta aurinkopuuterilta ja sopii täydellisesti myös luomivakoon varjostuksiin. Fornaxia käyttäisin silmämeikkiin tai rajausten tekoon. Mahdollisuudet on rajattomat, en malta odottaa, että pääsen leikkimään tällä!LH Cosmeticsin omat sivut toimittavat myös Suomeen, mutta tuotteita saa tilattua myös mm. Bangerhead verkkokaupasta. Joko te olette hankkineet omanne?

Miten sinä käyttäisit näitä sävyjä?

Love, Mari


*Postaus sisältää affiliate linkkejä

6 kommenttia:

 1. Musta tää paletti on nerokas, Ilonalla tätä jo ihailin. Todella näppärä vaikka ainoana palettina matkalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja huippulaadukaskin vielä! Oon myyty 😃❤️

   Poista
 2. Vaikuttaa kyllä kivalta. Mä tosin tarvitsen ehdottomasti matan vaalean korostussävyn jota tässä ei ole, joten mulle ei olisi ihan yksinään riittävä. Mielenkiintoinen kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo Maffei sävy toimii vaaleana mattakorostussävynä hyvin, mutta vaaleampi ihoiselle on kyllä varmaan liian tumma :/

   Poista
 3. En ole hankkinut, mutta olen ihastellut tätä niin Ilonalla kuin Annallakin ^_^ Tykkään tästä ideasta tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pssst.. Kannattaa kurkata blogiin 1.12, ei mulla muuta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...