perjantai 18. marraskuuta 2016

Dermosil Beauty -sivellinsetti

Dermosil julkaisi tänäkin vuonna ison kasan ihania joulupakkauksia ja niiden myötä myös uusia tuotteita! Mun silmääni osui etenkin tämä kaunis ja näppärä sivellinsetti, jonka sitten itselleni laitoinkin tilaukseen. Näiden joulupakkausten kanssa kannattaa olla nopea, ne myydään usein loppuun. Jos siis haluat käydä katsomassa tätä tai muita settejä, klikkaa itsesi vikkelään Dermoshopiin. Tällä hetkellä setti näyttäisi vielä olevan saatavilla ja hintaa tällä on 18,90€. 


Tää pakkaus jotenkin vetoaa muhun, tästä tulee mieleen joku talvinen luminen lapin yö tai jotain sellaista. Todella kaunis! Ja tuo teksi on myös just eikä melkeen, iso peukku siis pakkaukselle.


Sisältä löytyy sitten musta säilytyspussi siveltimille, jonka saa näppärästi suljettua nepparilla. Tää setti on aika oiva kaveri matkoille, koska siveltimet menee tosi pieneen tilaan tän pussukan kanssa ja ne pysyy siisteinä sisällä. 


Settiin kuuluu viisi synteettistä karvaa olevaa sivellintä. Nämä tuntuvat todella laadukkailta ja ihanan pehmeiltä, mun mielestä iso askel eteenpäin vanhoista Dermosil siveltimistä, joita oon myös käyttänyt. Näissä on sellasta ylelleistä fiilistä. Mustan ja hopean yhdistelmä toimii myös todella hyvin, klassinen valinta.


Vasemmalla on viistopäinen litteä sivellin esimerkiksi kulmakarvoihin tai rajauksen tekoon. Keskellä kaksi erikokoista luomivärisivellintä ja oikealla sitten perinteinen meikkivoidesivellin (jota mä käyttäisin ennemmin esim. peiteaineelle) ja pieni puuterisivellin, joka käy hyvin myös poskipunalle ja aurinkopuuterille. Setti on todella monikäyttöinen ja kattava ja vaikka siveltimet ovatkin tavallista pienempiä, ei ne kuitenkaan ole mitenkään liian pieniä käteen ja käyttöön. Mä oon erittäin tyytyväinen tähän ostokseen ja hinta-laatusuhde on taatusti kohdillaan! :)

Oletko jo tutustunut Dermosilin joulutuotteisiin?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Itsekin pähkäilin tilatako vai ei tämä sivellinsetti. Minulle on jäänyt hieman epäselväksi, että ovatko siveltimet ihan normikokoisia vai jotain töpyköitä matkasiveltimiä. Hieno homma, jos laatu on petraantunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä millasia Dermosilin normaalit siveltimet on pituudeltaan, mutta mun silmiin nää on vähän lyhkäsempiä kun normaalit, ei silti mitään ihan miniminejä! :) Tosi näppärän kokoisia ja tuntuisia.

   Poista
 2. mä tykkään todella paljon dermosilin tuotteista ja varmaan neljänä jouluna olen nyt tilannut suurinpiirtein kaikki joululahjat Dermosililtä, kun joulukuvasto on saapunut. Tänä vuonna ainoastaan 2 joululahjaa tulee olemaan jostain toisesta kaupasta ostettu, kaikki muu on taattua Dermosil-tavaraa :D olen tykännyt Dermosilin siveltimistä. Olen kokeillut kahta eri Kabuki-sivellintä, 6 eri luomiväri/rajaussivellintä ja yhtä puuterisivellintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilillä on kyllä paljon tosi kivoja juttuja, itsekin sieltä tilailen aina silloin tällöin :) Etenkin nää joulupakkaukset on aina ihania!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...