perjantai 4. marraskuuta 2016

Lokakuun Boxycharm


Lokakuun Boxycharm on täällä! Tätä päivää on odotettu jo pitkään, boxy kun antoi odottaa itseään pari päivää pidempään kuin normaalisti. Oon nähnyt tästä sneak peekeja pitkin kuuta ja oon myös katsonut pari unboxing videota, joten sisältö ei ollut täysin yllätys. Näissä on nyt kuitenkin ollut jonkin verran variaatiota, eli yllätykseksi jäi kuitenkin mitkä tuotteet mun boxysta löytyy. Teemana lokakuussa oli Boxy Bazaar, come one, come all! 


Ensimmäisenä laatikosta löytyi tietty se isoin tuote, joka tälläkertaa oli Briogeon lämpösuojavoide. Tästä kaikki kenen videoita oon kattonut on olleet ihan intona, ilmeisesti brändi on suosittu ja tuoksuakin kehuttu. Mä kun en juurikaan hiuksiani föönaa tai lämpökäsittele en saisi tätä ikinä käytettyä, joten päätin olla korkkaamatta ja laittaa tän tulevaan arvontaan teille kokeiltavaksi ;).


TEMPTUn nestemäistä aurinkopuuteria oli esitelty paljon jo etukäteen ja Boxycharmin snäppi olikin pitkään täynnä käyttövinkkejä tälle! Innolla otan siis tän testiin ja kokeilen mitä kaikkea tällä pystyykään tekemään. Tuote on alunperin tarkoitettu niille airbrush koneille, mutta toimii siis hyvin ihan ilmankin.


Tässä kohtaa iski pieni pettymys (joka meni kyllä nopeesti ohi). Muut oli saaneet Ofran highlighteria, cargon poskipunaa tai bronzeria ja mulle tuli Starlooksin huulilakka. Arvoltaan tää on puolet siitä Ofran highlighterista, mikä vähän harmitti, mutta tää on kanssa tosi kiva näin jälkikäteen ajateltuna. Varsinkin, kun mulla se highlighter oli jo ennestään. Sävy on kaunis, koostumuksesta en osaa vielä sanoa.


Tälläkin kertaa laatikosta paljastui luomiväripaletti, tälläkertaa triona. IBY Beauty on mulle vieras brändi, mutta ilmeisesti ihan laadukas kuitenkin, jos tän pikkupaletin hinta on jo 19 dollaria. Paletissa on peili, kolme neutraalia luomivärisävyä ja applikaattori. Sävyt vaikuttaa todella lupaavilta, pigmenttisiä ja pehmeitä. Tää on varmasti hyvä esimerkiksi meikkipussiin, pienen kokonsa ja hyvän sävyvalikoiman vuoksi.


Viimeisenä laatikosta paljastui vielä IHANA setti siveltimiä. LUXIE ja Boxycharm olivat yhdessä koonneet kolmen häivytyssiveltimen setin ja ne kaikki löytyi tästä! Ihan mahtavaa! Tälläiselle sivellin hamstraajalle nää oli ihan huippukiva juttu ja Luxien siveltimet on vielä tosi laadukkaita, mm. Kathleen Lights puhuu näistä jatkuvasti. 

Kaikenkaikkiaan huippuboksi jälleen kerran. Tää ei kyllä ikinä petä! Suosikeiksi nousi nuo siveltimet ja Temptun bronzeri, ne lähteekin käyttöön heti nyt.


Mitä te piditte lokakuun Boxycharmista?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Uteliaisuudesta kysyn, miten sait tuon boksin käsiisi, postittavat ilmeisesti vain Yhdysvaltoihin ja Kanadaan? Terv.nimim. Beauty boxien intohimoinen fani ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tilannus Boxycharmia jo yli vuoden Shipito.comin avulla :) Kannattaa tutustua jos tää boksi kiinnostaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...