lauantai 26. marraskuuta 2016

PÜR Love your selfie 2

PÜR on Yhdysvaltalainen mineraalituotesarja, jonka valikoimiin kuuluu niin innovatiivisia ja ekologisia meikkituotteita kuin ihonhoitoakin. Tämä maailmalla suosittu sarja on meillä Suomessa vielä melko tuntematon ja tästä ei kuule puhuttavan kovinkaan usein. Siihen on syytä tulla muutos! PÜRin tuotteita on saatavilla helposti eleven.fi* verkkokaupasta ja suosittelenkin tutustumaan koko valikoimaan, brändiltä löytyy aivan ihania mineraalimeikkejä! PÜRin tavoitteena on tuottaa helppoja ja toimivia tuotteita, eläinkokeettomasti ja korkealaatuisista ainesosista. Sain itselleni testiin ihastuttavan Love your selfie 2 -meikkipaletin, johon tutustutaan nyt hieman tarkemmin.


Love your selfie 2meikkipaletti on pakattu upend kiiltävän valkoiseen pahvipakkaukseen, joka on koristeltu hopealla glitterillä ja tietysti brändin logolla ja paletin nimellä. Tää on yksi upeimmista pakkauksista, joita oon nähnyt. Jotenkin muhun vaan vetoaa tää kimallus, etenkin näin joulun aikaan :D


Itse paletti jatkaa samaa linkaa, glitteri ei vaan nouse ihan yhtä korkealle. Paletti on melko paksu ja jämäkkää pahvia, tuntuu painavalta kädessä. Setin mukana tulee myös ohjelappunen, jossa on vinkit kahteen eri meikkilookkiin tällä paletilla toteutettuna.


Paletti sisältää 8 upeaa luomivärisävyä, aurinkopuuterin, highlighterin, vaalean korostussävyn, minikokoisen ripsivärin, huulikynän ja huulikiillon. Tässä on siis pohjameikkiä lukuunottamatta kaikki mitä tarvitset, mikä tekee tästä aika loistavan monitoimipaletin! Sävymaailma on todella kaunis, etenkin tähän vuodenaikaan sopiva. Mukana on muutama mattasävy, shimmeriä ja metallista lopputulosta. Jäin kaipaamaan tummaa mattasävyä, ruskeaa tai mustaa, mutta tuo aurinkopuuteri toimii hyvin myös silmämeikissä (vaikkei kovin tumma olekaan). Koostumus on aivan ihana näissä kaikissa! Luomivärit on pehmeitä ja kermaisia, hyvin levittyviä ja häivyttyvät kauniisti. Myös kasvosävyt saa kiitosta, etenkin aurinkopuuteri ja highlighter on upeita! Tuo vaalea sävy on tarkoitettu baking puuteriksi, eli esimerkiksi kiinnittämään silmänaluset ja kirkastamaan ilmettä. 

Huulikynä ja kiilto on molemmat aikalailla samaa sävyä ja toimivat yhdessä ja erikseen. Kynällä saa hyvin sekä rajattua, että täytettyä huulet jos haluaa mattalookin. Kiilto on koostumukseltaan hyvin kermainen, siinä on todella paljon pigmenttiä eli toimii myös yksinään, mutta yhdessä nää on lyömätön pari. Ja hei katsokaa nyt miten toi kiiltelee! Kyllä kiitos. Molemmat tuntuu huulilla miellyttäviltä, kiiltokaan ei tunnu mitenkään liian tahmaiselta. 

Mä ihastuin tähän settiin kovasti, voin lämpimästi suositella vaikka pukinkonttiin tai tietysti ihan omaksi iloksi. Ainoa tuote, jota en ole vielä testannut on tuo ripsiväri, ihan vaan koska mulla on niin monta nyt avattuna. Oon kuitenkin kuullut siitä hyvää, joten odotukset on korkeella. Katsotaan kuinka käy kun sen vihdoin otan käyttöön! 


Onko PÜR teille tuttu?

Love, Mari


Tuote saatu blogin kautta
*Postaus sisältää affiliate linkkejä

2 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu merkki, mutta onpa ihanat sävyt paletissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kaikki nuo tummat hohtavat sävyt näyttää niin upeilta luomilla! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...