tiistai 21. kesäkuuta 2016

Elizabeth Arden Daily essentials

Käytiin Laurin kanssa risteilemässä viikonloppuna Baltic Princess paatilla. Olin kuullut etukäteen, että kyseisellä laivalla myydään mm. Smashboxia ja aika sormet syyhyten sinne kosmetiikka liikkeeseen säntäsin heti laivalle päästyä. Balticilla oli tosiaan aivan ihana kosmeosasto ja paljon hipelöitävää ja myös niitä Smashboxin meikkejä (joita en sitten kuitenkaan ostanut). Sain kuitenkin aika hyvin hillittyä itseni enkä ostanut juurikaan mitään koko reissulta, ellei lasketa tätä tänään esiteltävää settiä ja kahta sheet maskia. Hyvä minä!


Tämä ostos oli hyvin yllättävä multa, koska Elizabeth Arden ei brändinä ole tuntunut musta koskaan houkuttelevalta. Etsin  itselleni lähinnä silmänympärysvoidetta tuolta ja kun sattumalta tämä pieni setti osui silmiini ja siitä sattui olemaan mukana myös silmänympärysvoide ja vielä hyvin edulliseen hintaan, en voinut muuta kuin kävellä kassan kautta ulos. Daily essentials -setti sisältää viisi päivittäiseen ihonhoitoon soveltuvaa tuotetta, jotka kaikki oli mulle entuudestaan vieraita.


Pakkauksen tuotteet ovat kaikki matkakokoisia, eli juuri passeleita tulevalle reissulle. Matkakokoiset on siitäkin käteviä, että pääsee kokeilemaan tuotetta hieman ennen kuin ostaa sen täysikokoisen. Ainoastaan tuo silmänympärysvoide olisi saanut olla hieman isompi, mutta riittäähän tuostakin aika moneen kertaan. 


Ensimmäisenä pakkauksesta löytyi tämä Skin balancing exfoliating cleanser eli kuoriva puhdistusaine. Tämä vaikuttaa tosi lupaavalta, varsinkin kun se yhdistää kuorinnan ja kasvojen puhdistuksen yhteen tuotteeseen, yay. Pääseepähän vaihetta helpomalla matkalla. Putkilo on myös ihan kiitettävän kokoinen, 50ml riittää melko pitkäksi aikaa.


Skin balancing toner oli myös riittoisassa 50ml koossa. Tonerit on mulle melko uusi tuttavuus, olen toistaiseksi käyttänyt vain yhden putelin Kiehl'siltä enkä oikeastaan tiennyt näiden olemassa olostakaan ennen viime talvea. Vieläkään en ole ihan vakuuttunut siitä, että tekeekö nämä oikeesti yhtään mitään, mutta otetaan testiin!

Moisturizing eye cream oli sitten se syy miksi koko setin ostin. Mun silmänympärysvoide loppui tosiaan kesän alussa ja ostin tilalle Mia Höytön voiteen ja en oo tykännyt siitä sitten yhtään! Se ei tunnu tekevän mun silmänalusille yhtään mitään. Toivotaan, että tämä toimisi vähän paremmin ja ensi testailulla tuntui ainakin lupaavalta!


Setissä oli mukana myös kuivalle iholle tarkoitettu yövoide ja perus kosteusvoide kasvoille. Ilmeisesti tuo toinen on niinkuin päivävoide, vaikka pakkauksesta ei sitä "päivä" sanaa löydykään. Hyvää yövoidetta oon ollut vailla, muutamia testissä aina, mutta toistaiseksi en ole löytänyt sitä, joka saisi mut unohtamaan kaikki muut. Katsotaan miten tän kanssa käy. Perus kasvovoiteet on kanssa aina kivoja, koska niitä tarvii aina. Tämäkin on kätevä matkakoko, joten helppo sujauttaa reissuun mukaan. 

Onko Elizabeth Arden sulle tuttu? Suosikki tuotteesi brändiltä?

Love, Mari

5 kommenttia:

  1. Mähän rakastan vaikka mitä Elizabeth Ardenilta. <3 Keramiidikapselit, Eight Hour Cream, Revitalizing Mask, Always Red -tuoksu, Fawless Finish -meikkipohja ja Moiturizing Lipstickit erityisesti ovat sellaisia joista en haluaisi luopua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos vinkeistä! :D Mä taisin itseasiassa just sun blogissa nähdä ne söpöt kapselijutut kun herätti kiinnostuksen tähän brändiin :)

      Poista
  2. Nää on mulle ihan outoja.
    Osallisu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  3. Elizabeth Ardenin ihonhoitoon tutustuin ekan kerran vasta viime syksynä, mutta olen vakuuttunut. Puhdistusöljy on aivan ihana, samoin merkin silmämeikinpohjustaja! Mulla on myös sävyttävä, suojakertoimellinen huulivoide ja siitäkin tykkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ehtinyt vasta pari päivää testailla, mutta so far so good! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...