maanantai 27. kesäkuuta 2016

Natasha Denona eyeshadow palette 5

Heipparallaa kaikki! Juhannuksen jälkeinen maanantai, huhhuh. Tänään oli vaikea nousta sängystä, vaikka saan onneksi edelleen jatkaa lomailua. Viime yönä ei tullut nukuttua kuin muutama hassu tunti ja se kyllä näkyi. Heti kun sain miehen lähetettyä töihin siirryttiin koirien kanssa jatkamaan unia :D Alkoiko jollakulla tänään loma? Tsemppiä teille työläisille, tää ei oo helppo maanantai, jos ne maanantait nyt ikinä helppoja on! 

Tänään tutustutaan yhteen luomiväripalettiin, joka on odottanut esittelyään jo pitkän aikaa. Tämä pikkuruinen viiden luomivärin paletti oli tavallaan lohdutuspalkinto mulle siitä, etten raaskinut ostaa sitä isompaa jättipalettia. Jos ette vielä arvanneet, niin puhun tietysti Natasha Denonan viisikosta! Natasha Denona putkahti kaikkien tietoisuuteen uudella meikkikokoelmallaan ei niin kovin kauaa sitten. Aikaisemmin en ollut edes kuullut koko tyypistä, mutta ilmeisesti aika moni muu oli kuitenkin. Kokoelman helmi on tietysti se iso luomiväripaletti, joka julkaisunsa jälkeen näkyikin monissa Youtube videoissa ja sai osakseen niin suurta hehkutusta, että sen oli pakko olla hyvä! Sillä hinnalla on syytäkin.


Minähän sitten pitkään pohdin, että raaskinko sen tilata. Houkutus oli suuri, mutta päätin näin ensialkuun kokeilla pienempää palettia ja katsoa, onko nämä luomivärit kaiken sen hehkutuksen arvoisia. Paletti on pakattu tyylikkäästi pelkistettyyn valkoiseen pahvikoteloon, jossa on vaan Natasha Denonan nimi ja mikä tuote on kyseessä.


Itse paletti jatkaa samaa pelkistettyä linjaa. Olin jotenkin pettynyt tähän pakkaukseen, koska muovi tuntuu aika kovalta ja heppoiselta, ei mitenkään arvokkaalta. Kivaa tässä on kirkas kansi, jonka läpi näkee sävyt nopeasti. Kannen alta paljastuu pieni "kolo", joka näyttää siltä kun siinä kuuluisi olla sivellin, mutta mitään sivellintä tämän mukana ei siis tullut.


Näitä paletteja on paljon eri sävyissä, omani on #13 ja siinä on neutraaleja, lämpimiä ja maanläheisiä sävyjä. Kaikki todella käyttökelpoisia ja näyttäähän tää paletti tosi kauniilta kun ne siinä ovat vieretysten. Mutta mites sitten se luomivärien laatu? Pakko sanoa, että olin pettynyt. Kaiken sen hypetyksen jälkeen mitä nämä sai osakseen, odotin jotain uskomattoman pigmenttistä ja pehmeää ja odottamatonta. Sain ihan kivoja perusluomivärejä. Nää muistuttaa mua aika paljon Makeup Geekin luomiväreistä, koostumus ja käyttäytyminen on hyvin samanlaista. Mattavärit pöllyävät hieman, mutta blendaantuvat kyllä nätisti. Pigmenttiä voisi olla enemmänkin. Ihan kiva paletti, mutta mun mielestä tää ei vaan ole sen hypetyksen arvoinen. MUGin nappeja saisi tämän hinnalla aika paljon enemmän ja laatu kutakuinkin samaa, foiled sävyissä jopa parempaa.


Tässä vielä swatchit puhtaalle kädelle. Parhaiten näistä swatchautui tuo Umber sävy, joka on näistä intensiivisin. Vihertävään sävyyn olin eniten pettynyt, sitä sai oikein hangata kunnolla. Mattasävyt toimivat ihan kivasti luomivaossa eivätkä varise silmiltä, vaikka pannussa pöllyävätkin.

Oletko kenties testannut Natashan luomivärejä? Houkutteleeko ne?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllähän tää näyttää upeelta :) Mä vaan odotin jotain enemmän.

   Poista
 2. Huhhei, todellakin tuolla hinnalla pitäisi saada jotain parempaa:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä :D Eihän tää huono missään nimessä ole, mutta hinta ja laatu ei nyt kyllä kohtaa jos multa kysytään.

   Poista
 3. Mulla jää huonolaatuiset luomivärit lojumaan laatikkoon ensimmäisen kokeilun jälkeen. Tuo Umber on kyllä muuten tosi ihanan sävyinen :) Käytän kesämeikissä paljon pronssin ja kullan sävyjä. Harmi, ettei laatu ollut ihan sitä mitä odotit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä yleensä käy, sitä tarttuu aina niihin hyväksi todettuihin :) Nää sävyt on kaikki tosi nättejä ja just mun tyylisiä, että kyllä varmaan jonkin verran tuun käyttämään kuitenkin, vaikka pieni pettymys olikin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...