lauantai 18. kesäkuuta 2016

The full face highlight challengeBOOYAHH! Kuka on nähnyt Youtubessa tai blogeissa pyörivän full face highlight haasteen? Aika moni eikös vaan. Tää on nyt räjähtänyt käsiin viime viikkoina ja tuntuu, että jokainen tubettaja on tehnyt tästä haasteesta oman versionsa. Nyt tämä on levinnyt myös blogimaailmaan ja olenkin ainakin parista kotimaisestakin blogista tämän jo bongannut. Mä päätin tehdä omani lähestulkoon heti, kun näin kyseisen haasteen, koska highlighterit = life.  

Tämän seuraavaksi nähtävissä olevan meikin ei siis ole tarkoitus näyttää mitenkään kauniilta tai edustavalta. Ideana oli tehdä koko kasvomeikki käyttäen ainoastaan highlight tuotteita ja kuten arvata saattaa, lopputulos on melko katastrofaalinen! Toivottavasti saatte tästä hyvät naurut lauantai päiväänne ja ehkäpä innostutte myös itse kokeilemaan miltä se oma naama näyttääkään ylikorostettuna ;)


Hello beautiful! Vaikka mä rakastan kuultavuutta ja hehkua meikissä, on nyt munkin pakko sanoa, että liika on liikaa :D Ja tämä on ehdottomasti liikaa! Meikkiä oli silti tosi kiva tehdä, kun yritti parhaansa mukaan miettiä mikä tuote toimisi parhaiten meikkivoiteena ja varjostuksiin yms. Mä siis tein ihan koko normaalin meikkirutiinini näillä highlight tuotteilla, ainoastaan ripsari on ripsaria, mutta siihenkin päälle laitoin glitteriä.

Meikkivoiteeksi käytin Lorkun Lumi magique primeria mixattuna Lumenen Arctic sun ihonsävyn heleyttäjään ja jo se combo toi kunnon discopalloefektin. Peiteaineena silmien alle ja kasvojen keskelle käytin benefitin high beamia. Näyttää tosi kivoilta noi silmänaluset kun tummuus ja pussit on kunnolla korostettu! ;) 


Kasvot puuteroin puuterimaisella highlighterilla, olisiko ollut Tony Molyn ja varjostuksiin käytin BECCAn pienestä jaclyn paletista sitä kuparista highlightia. Kulmat tein Too Facedin sun bunnylla ja poskipunana oli UD:n uusi afterglow highlighter, se pinkimpi. Highlighterina tietysti Mary-Lou.

Tässä sen huomaa miten tärkeitä tietyt meikkituotteet onkaan. Kasvot näyttää todella epätasaisilta ja pyöreiltä ja muodottomilta, kun joka paikkaa on vaan korostettu. Noi silmänaluset on tosiaan ihan järkyt ja samoin silmät, kun shimmeriä on ihan joka puolella. Huulilla mulla on Champagne Pop highlighteria ja sen päällä kirkasta huulikiiltoa. 

NYT haastan mukaan jokaisen ruudun sillä puolen, joka ei tätä ole vielä tehnyt!! Linkatkaahan mulle kommenttiboksiin omat versionne, oli ne sitten blogeissa, instassa tai missä tahansa :)

Olitko törmännyt haasteeseen ennen?

Love, Mari

5 kommenttia:

 1. Tää on jotenkin niin häijyn näköistä. :D

  VastaaPoista
 2. Onpas kimaltavaa! :) Tein tämän haasteen blogiini: http://smokyeyecandy.blogspot.fi/2016/06/full-face-highlighter-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tässä kyllä tunsi hehkuvansa ja loistavansa ku diskopallo :D Käynpä kurkkaamassa myös sun version!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...