sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

MAC luomivärien depottaus eli pannusta palettiin

Heippa vaan kosmetiikan ystävät ruudun sillä puolen!  Onko teillä ollut kiva viikonloppu? Säät ei nyt oikeen oo hellineet, mutta kohti parempaa, eikös vaan? Mun lauantai oli säästä huolimatta aikamoisen mahtava, kun kävin pikku ajelulla Porissa. Tästä reissusta tulette kuulemaan lisää alkuviikosta, mutta jos seuraatte mua Instagramissa tai Snapchatissa saatatte jo tietää mistä oikeen oli kyse :D.

Tänään me ei kuitenkaan puhuta Porista, vaan MACin luomiväreistä ja tarkemmin niiden depottauksesta eli irrottamisesta pannustaan. Kuten jotkut varmaan tietääkin, saa MACiltä ostettua tyhjiä luomiväripaletteja, mutta ei suoraan niihin sopivia luomivärejä. Onneksi heidän perusluomivärinsä on kohtalaisen helppo irrottaa pannustaan ja siirtää palettiin, katsokaa vaikka!


Alkuun tarvitset MAC irtoluomivärejä, puukon tai terävän veitsen, suoritusraudan, pinsetit ja palan leivinpaperia. Kuumenna suoristusrauta valmiiksi.


Näiden MAC luomivärien pannuissa on pieni kolo tuossa itse pannun ja sen kotelon välissä. Työnnä veitsen kärki koloon ja käännä, jolloin pannu napsahtaa irti paikoiltaan.


Toista sama kaikille luomiväreille. Nyt pitäisi siis näyttää tältä. Koteloilla ei tehdä enää mitään, ellet halua irrottaa niiden pohjasta luomivärien nimitarroja ja liimata niitä palettiin. Tarrat saat irti kuumentamalla koteloa samalla tavalla kun näitä itse pannuja ja nyppäämällä tarran irti pinseteillä, kun liima on sulanut.


Laita pannu lämpenemään leivinpaperin päälle suoritusraudalle. Anna lämmetä noin 30 sekuntia, kunnes liima alkaa sulaa. 


Ota pannu pois suoristusraudalta pinsettien avulla ja työnnä veitsen kärki luomivärinapin ja pannun väliin. Jos nappi ei irtoa helposti, laita takaisin sulamaan hetkeksi. Kun liima on tarpeeksi sulanut, nappi irtoaa helposti kun saat veitsen kärjen sen alle.


Laita lopulta irrotetut napit paikoilleen palettiin. Halutessasi voit nostaa tuon insertin pois ja liimata ne tarrat paletin ja insertin väliin tai paletin pohjaan. Voit myös leikata magneettinauhasta pyöreät palat nappien alle ja liimata tarrat niihin. Itse en käytä magneetteja, koska olen huomannut, että mun luomivärit pysyy paikoillaan ilmankin.

Toivottavasti tästä oli hyötyä jollekulle, mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...