lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesäkuun Livbox


Kesäkuun Livbox on täällä! Saapumisilmoitus tuli jo eilen ja käytiinkin Laurin kanssa iltalenkillä hakemassa laatikko kotiin. Yllättävän nopeesti tää tuli tässä kuussa, siitä propsit! Joko te ootte saaneet omanne? Teemana oli "kauniina kesäkuuhun" ja boxista löytyy mm. Nella Törnroosin suosikkituote hiuksille. Kurkataan sitten siihen sisältöön!


Ensimmäisenä laatikosta löytyi mun tän kuun suosikkini, ainakin näin ensifiiliksellä. ACOn bronze cream päivävoide lupaa sävyttää ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Tuote on hajustamaton ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tätä testailen suurella mielenkiinnolla, koska kaikki rusketustuotteet on aina kivoja näin kesäaikaan ja olinkin uuden päivävoiteen tarpeessa. Laitoin tätä kasvoille jo heti tänä aamuna, vielä en nähnyt mitään suurta vaikutusta, mutta seuraillaan. Voi olla, että tää ei juurikaan mun ruskettuneella iholla edes erotu.


Toisena tuotteena käsiini tarttui laatikon ainoa meikkituote Livboxin uudelta yhteistyökumppanilta Essenceltä. Essence jakaa mun mielipiteitä aika voimakkaasti. Osa tuotteista on tosi hyviä ja osa taas ihan floppeja, joten ajatukset tästä oli ristiriitaiset. Olen yhtä Essencen ripsaria käyttänyt aikaisemmin ja se oli ihan susi. Tämä lupaa dramaattista tuuheutta ilman paakkuja. No, en tiedä siitä. Kokeilin tätä eilen ripsille ja se ei ollut ihan täysi susi, mutta ei tää kyllä mulle mitään dramaattista tuuheutta tuonut. Paakkuja ei tullut, se piti paikkaansa, mutta muuten aika keskinkertainen ripsari.


Sitten tulikin se Nellan suosikki, joka sattuu kuulumaan myös omiin lemppareihini. Batisten kuivashampoot on tulleet tutuksi boxin kautta jo moneen kertaan, mutta se ei haittaa, koska nää on niin hyviä! Tää miniversio lähtee mukaan Kreikan matkalle heinäkuussa.


Laatikosta löytyi myös matkakokoiset shampoo ja hoitoaine Doven uudesta regenerate nourishment -sarjasta. Yleensä nää matkakokoiset shampoojutut ärsyttää mua boksissa, mutta tällä kertaa oon ihan tyytyväinen, koska saan nämäkin käytettyä siellä matkalla. Ja tykkäsin tosi paljon niistä Doven oxygen tuotteista, joten näillekin on kovat odotukset.


Laatikosta löytyi tietysti myös ihonhoitoa, nimittäin Vaselinen uusi aloe soothe suihkutettava kosteusvoide. Tätä samaa sarjaa tuli muistaakseni joskus viime kesänäkin, se vanilia versio ja mulla on käytössä se kaakao nyt. Aloe vera on aina mielenkiintoinen, etenkin näin kesäaikaan, joten otan tän varmaan käyttöön seuraavaksi ja jätän sen vanilian vielä odottelemaan. 


Extra yllärinä laatikosta löytyi vielä hedelmäinen välipalapatukka, joka popsittiinkin Laurin kanssa puoliksi heti eilen. Ihan kiva lisä eikä makukaan ollut hassumpi, voisin syödä toistekin.

Loppu yhteenvetona voisin sanoa vaan, että pitkästä aikaa ihan kiva boksi! Kaikki tuotteet jää omaan käyttöön, eikä tullut yhtään hammastahnaa, jee!! Suosikkejani on tuo ACO, Batiste ja Vaselinen spray. 

Mikä oli sun lemppari tässä kuussa?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Musta tämä oli ihan ok boksi, mutta ehkäpä pikkuisen vanhan toistoa Doven, Vaselinen ja Batisten kohdalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, toistoa oli taas paljon, mutta sentään sellaisista tuotteista jotka tulee käytettyä :D Vähän kaipailen kyllä niitä alkuaikojen erikoisempia brändejä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...