perjantai 20. toukokuuta 2016

Viisasten meikki

Moikkamoi kaikki! Tänään luvassa taas meikäläisen naamaa meikkikuvien merkeissä! Esittelen teille ensimmäisen sillä Urban Decayn uudella vice paletilla tekemäni meikin viime viikonlopulta. Ajattelin tehdä tuolla paletilla myös tutoriaalia kuvien muodossa lähiaikoina, se kun tuntuu olevan niin inspiroiva. Jos tuollainen kiinnostaa, pistähän kommentteja boksiin ja kerro mitä sävyjä paletista haluat nähdä tutossa ;). Nyt ollaan kuitenkin niiden perinteisten naamakuvien parissa, toivottavasti tykkäätte meikistä!


Pohjameikki on tälläkertaa normaalista poiketen melko mattapintainen ja vaalea. En halunnut hirveästi käyttää korostustuotteita enkä myöskään käyttänyt aurinkopuuteria mitenkään hurjasti. Ihan kivaa vaihtelua ja tykkäsin lopputuloksesta, vaikka palaan kyllä seuraavaksi takaisin siihen diskopallomeikkiin :D.


Käytin meikkivoiteena Urban Decayn Naked skin meikkivoidetta, jota olen hehkuttanut jo moneen kertaan, se on vaan huippu. Täytyy varmaan hankkia siitä vähän tummempi sävy kesäksi, tämä kun alkaa jäädä vähän liian vaaleaksi jo. Tuo on siitä kiva, että se ei ole liian matta eikä liian heleä vaan jotain siitä välistä. Antaa kauniin luonnollisen lopputuloksen, joka on helppo muokata omien mieltymyksien mukaan joko hehkuvaksi tai täysin mattaiseksi.


Huulille sipaisin uutta ColourPopin ultra matte lip huulilakkaa sävyssä Bianca, joka on täydellinen hieman viileänsävyinen nude. Tässä on mukana kivasti myös vaaleanpunaista, joten se ei ole liian harmaa kuten monet viileät nudet ovat. 


Silmämeikkiin käytin Vice paletin vihertäviä sävyjä. Meikki on hyvin simppeli kolmen luomivärin trio, joka on melko huolettomasti sipaistu ja häivytetty luomille. Tein geelimäisen rajauksen mustalla ja häivyttelin sen utuiseksi vihreällä luomivärillä. Alaluomelle käytin paletin pronssista sävyä ja vesirajalle ruskeaa kajaalia.

Joko sulla on oma Vice? Suosikkisävysi paletissa? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Urban Decay Naked skin foundation
Urban Decay Naked skin concealer
NYX wonder stick
itCosmetics bye bye pores powder
theBalm Hot mama! blush
theBalm Bahama mama bronzer
BECCA shimmering skin perfector, Opal

Urban Decay XX Vice ltd reloaded; laced, misdemeanor, mildew, smog
Smash box always sharp waterproof kohl liner, Penny lane
blind black lash primer
AVON Big and daring mascara
ColourPop crème gel color, Swerve

ColourPop brow pencil; Bangin' brunette, Dope taupe

ColourPop lippie primer
ColourPop ultra matte lip, Bianca

2 kommenttia:

  1. Aaaaargh täällä taas harmitellaan miten tummia kaikkien merkkien meikkipohjatuotteet on! :| Oon kuullu UD:n peiteaineesta niin paljon hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huippu tuote! Tosi harmi jos vaaleinkaan sävy ei oo riittävän vaalea 😕

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...