perjantai 13. toukokuuta 2016

Hempeä ruusuinen kevätmeikki

Jättikivaa perjantaita kaikille! Ihanaa, viikonloppu on taas täällä. Onko teillä jotain kivoja viikonloppusuunnitelmia? Tänne Turkuun on ainakin luvattu sadetta, joten mun vapaapäivät taitaa kulua kivasti neljän seinän sisällä. Onneksi luvassa on sentään jääkiekkoa ja Euroviisut niin ei ihan tylsäksi aika käy :D. Tämän päivän postauksessa palataan hetkeksi äitienpäivään ja meikkiin, jossa vietin kyseisen päivän. Olin jo aikeissa olla julkaisematta tätä meikkiä ollenkaan, koska siinä ei nyt ole mitään erikoista eikä ihmeellistä, mutta tässä se nyt kuitenkin on.


Äitienpäiväksi tein kesäisen ja hempeän meikin, joka oli tosiaan super helppo ja nopea, mutta silti hieman jotain kuitenkin. Roosan sävyt sopivat mielestäni aina tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja etenkin vihreille silmille. Kuvat näyttävät vähän hassuilta nyt, koittakaa olla välittämättä. Koko naama oli ihan turvonnut ja pöhöttynyt kun olin viettänyt pari päivää auringossa ja se nyt sitten kostautui tässä meikissä. Ilmeet on myös vähän väkisin tehtyjä, koska kiukku :D. 


Jos unohdetaan kaikki mikä tässä oli vikana, niin tykkäsin tosi paljon etenkin pohjameikistä. Tässä on sitä kesäistä fiilistä, jota yritän aina saada meikkeihini. Mä niin tykkään pronssisesta ja päivettyneestä ihosta ja kesäisestä hehkusta. Ihoni näyttää omaan silmään myös tosi tasaiselta tässä meikissä.


Koska meikki itsessään oli niin neutraali, valitsin kirkkaan ja silmiinpistävän huulipunan. Huulille päätyi ColourPopin ultra matte huulilakka sävyssä Donut, joka on ihana kesäpuna jos tykkää kirkkaista sävyistä. 


Silmissä ei tosiaan mitään ihmeellistä. Käytin ColourPopin punertavaa luomiväriä ja sen päälle puppy love -luomiväriä. Sisänurkkaan ja kulmaluulle sipaisin Makeup Geekin Shimma shimma sävyä. Luomivakoon ja ulkonurkkaan käytin Makeup Geekin ruskeita luomivärejä. Rajausta en tehnyt lainkaan ja vesirajallekin laitoin vain nuden kajaalin. Kevyt kerros ripsiväriä ja meikki oli valmis. 


Haluatteko nähdä seuraavaksi tumman smokey eye meikin vai värikkään ja räväkän meikin?

Love, Mari


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...