lauantai 21. toukokuuta 2016

Sephora favorites / Bronze bares all

Moikka kaikki ja kivaa lauantaita! Musta tuntuu, että oon kokoajan toivottelemassa hauskaa viikonloppua, miten ihmeessä nää viikot menee näin nopeesti :D. Enää 7 työpäivää jäljellä mun pitkään "lomaan". Kertokaahan mulle teidän kesäsuunnitelmia, mitä kivaa aiotte tehdä? 

Tänään puhutaan iki-ihanasta tuotepaketista, jonka sain käsiini viime viikolla. Kyseessä on Sephora favorites setti Bronze bares all. Näitä settejä on Sephoralla monia erilaisia, mutta tämä kesäinen setti houkuttelu mua nyt eniten. Setissä on mukana täysikokoisia ja minikokoisia tuotteita ja arvoa sillä on 115USD, vaikka setin hinta Sephorassa on 40USD. Kiva tapa päästä kokeilemaan uusia tuotteita edullisesti! Kuten tiedätte varmaan, Sephora ei toimita Suomeen (BUUU). Oman tilaukseni tein siis Shopandbox:in avulla, sillä myöskään Shipiton kanssa ei tuolta onnistu tilata. Shopandbox on kalliimpi kuin Shipito, mutta tuotteet tulevat myös nopeammin.


Settiin kuuluu kahdeksan tuotetta, joista neljä on täysikokoisia ja neljä deluxe sampleja. Tai no, tuo Vita Liberatan itseruskettaja ei ole varmaankaan ihan täysikokoinen, mutta ei ihan minikään. Setti tulee söpössä kovapahvisessa laatikossa, jonka kannessa on kuva kaikista tuotteista. 


Tältä se sisältö sitten näytti! Tuotteet oli pakattu siististi jokainen omaan koloonsa ja ne olivatkin kestäneet hyvin pitkän matkan Suomeen. Näistä ainoa, jota olin aiemmin kokeillut on tuo NARSin Laguna -aurinkopuuteri, mutta ei haittaa lainkaan, että siitä on nyt erillinen miniversio, kun se edellinen on mukana paletissa.


Sävymaailma tässä setissä on nimensä mukaan hyvin pronssinen. Tämä on loistava setti hehkuvaan ja pronssiseen kesämeikkiin ja olenkin tekemässä teille meikkiä, jossa käytän näitä tuotteita ihan lähiaikoina niin näette sitten! Täytyy ottaa kokeiluun myös tuo Vita Liberatan ruskettaja, sitä kun on kehuttu todella paljon. 


Tässä sitten ne täysikokoiset ja tuo yksi deluxe itseruskettaja. Täysikokoisia tuotteita oli VL:n lisäksi bareMineralsin Moxie huulikiilto, Smashboxin always sharp kajaali ja Laura Mercierin ihana kultainen luomivärikynä. Nuo kynät ovat varmaankin suosikkini tästä nelikosta, aivan loistavan pigmenttisiä ja pehmeitä! Huulikiiltoja käytän aika vähän, niin en ole vielä päättänyt mitä teen tuolle Moxielle. 


Sitten siirrytään näihin suloisiin mini-juttuihin. Nää on kaikki niin syötävän suloisia ja ihania, etten kestä! Ja kuitenkin kooltaan tarpeeksi isoja, että niissä on oikeasti käytettävääkin. Nämä on oikeastaan juuri passeleita kokoja, koska milloin sitä muka kuluttaa täysikokoisen highlighterin, aurinkopuuterin, huulipunan tai kynsilakan? Niin just, ei milloinkaan! Tai en minä ainakaan. Näistä ehdoton suosikkini on tuo BECCAn shimmering skin perfector sävyssä Opal. NARSin Laguna on myös todella kiva ja monikäyttöinen aurinkopuuteri, koska sitä voi käyttää myös kasvojen varjostamiseen. Formula X:ltä mukana oli kaunis shamppanjainen minikynsilakka ja Tartelta todella mini Park ave princess huulipuna. 

Kiinnostuitko setistä? Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Sephora saisi kyllä ehdottomasti tulla Suomeenkin niin olisi paljon ihania merkkejä ihan kotimaan kamaralta saatavissa! ..tosin se tietäisi aikamoista tuhoa pankkitilille.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyllä jo ihan suotavaa, toivotaan että tulee pian tännekin! :) Vaikka nyt on kyllä aina ulkomaanreissuilla ihanaa päästä Sephoraan.

   Poista
 2. On kyl ihana setti! Tossa on vähän kaikkee ja monelta merkiltä,tuo hohdepuuteri ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä on just parasta, saa kokeilla vähän kaikkea :)

   Poista
 3. Ihana setti! mä oon ihan hulluna kaikkiin mineihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin lutusia, mun mielessä ne on aina meikki-vauvoja :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...