keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Tarte in my mind

Hei vaan hei! Tänään on hyvä päivä, siltä ainakin nyt tuntuu. Työviikko on puolessa, energiaa on riittämiin ja pääsen taas leikkimään meikki-ihanuuksilla, mikäs sen parempaa? Toivottavasti teilläkin on tänään hyvä fiilis näin pikku-lauantain kunniaksi! 

Moniko teistä on himoinnut tarten tuotteita ja kironnut niiden hankalaa saatavuutta? Mä ainakin kuuluin siihen porukkaan vielä jokin aika sitten, mutta enää ei ole tarvetta. Ai miksi? No kun tarte toimittaa nykyään myös suoraan Suomeen! HURRAA! Okei, koko valikoimaa ei ole saatavilla kansainvälisesti, mutta aika iso osa kuitenkin ja ymmärtääkseni heidän on tarkoitus laajentaa valikoimaa vähitellen. Tuotteiden tilaaminen on nyt tehty helppoakin helpommaksi, sillä tilaushetkellä maksetaan jo valmiiksi myös alvit, jolloin lähetystä ei tarvitse itse alkaa tullailemaan koti-Suomessa. 


Pakkohan tätä oli testata ja laitoinkin tilaukseen pari tarten best-selleriä, joita en vielä omistanut. Koriini lähti yksi Amazonian clay 12-hour blush, bronzeri-klassikko ja ihastuttava tarteist lip paint eli tarten versio nestemäisestä huulipunasta.


Pakkaukset näissä on söpöjä ja käytännöllisiä. Etenkin tuo poskipuna on todella kompaktin kokoinen ja helppo säilytettävä. Molempien puuterituotteiden kannesta löytyy peili, siitä myös iso plussa. Bronzer on pakattu näyttävästi "nahkapintaiseen" koteloonsa ja se näyttääkin super tyylikkäältä. Lip paint on melko perinteisen näköinen huulilakka, kultaiset tekstit ja musta korkki kirkkaassa muoviputkilossa. Kovin sievä tämäkin ja sisältö on aivan vertaansa vailla!


Mä oon itse enemmän kuin tyytyväinen näihin pikku ostoksiini. Tarten poskipunat on ihan huippuja ja tämä sävy on vaan niin nätti ja monikäyttöinen. Park ave princess -poskipunaa olen katsellut sillä silmällä jo pitkään ja nyt se on mun. Tämä on melko vaalea sävy, joten käy hyvin kalpeille Suomalaisillekin. Omaan nassuuni tää on varmasti sopiva sävy talviaikaan kun iho on vaaleimmillaan. 

Kaikista isoin yllätys oli kuitenkin tuo lip paint. Se on IHANA! Täydellisin koostumus kaikista nestemäisistä punista, mitä ikinä olen kokeillut. Se tuntuu huulilla kuin silkiltä eikä siinä ole lainkaan tahmaisuutta. Oikeasti, testatkaa näitä jos vaan saatte mahdollisuuden, mä olen rakastunut ja näitä pitää saada lisää! Tämä ei ole transfer proof, eli tuotetta kyllä irtoaa huulilta vaikka pussaillessa tai syödessä, mutta se ei kuitenkaan katoa huulilta olemattomiin, vaan pysyy kauniina melko pitkään.


Mitkä on sun must-have tarte tärpit?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. tuo poskipuna näyttää aika täydelliseltä ♥

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oisit nyt sipassu tota lip paintia samalla huulilleki kuviin,on jotenki tosi herkullisen näkönen sävy ^_^

  VastaaPoista
 3. Veilä joku päivä mäkin omistan Tarten poskipunan<3 Ne on niin kauniita :')

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...